Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Pancubenn canım bu yazdıklarının hepsini ben hamile arkadaş belirtilerinde okudum ama şu da var..
Bu belirtileri yazıpp hamile kalan da çok var ama psikolojik belirti görüp hayal kırıklığı da var canım...
sadece bekliyoruz.. insallah gelecekler.

Aynen sadece beklemeydeyim hakkımızda hayırlısı yaaa regli olsamda üzülmem ....Güçlendim çünkü motive oluyorum ve kafamı dağıtıyorum başka şeylerle.....

Ceylancim hosgeldin.. gecmis olsun cok sevindim tüplerin temiz cikmasina.. bu ay bebis gelicek insallah hadi bakalim..

ayse_on çok saol canım evet şükür atlattım ama şuanda biraz ağrım ve kanamam var nedense mart kedilerinin peşinden koşmaya başladım Sizlere çok sevindim şubatta ne çok hamile çıktı süperrr

size bişe sorcam ben perşempe günü kahverengileke ardından biraz kan geldi cuma cumartesi adet oldum bugun hiçbişey yok az önce lavaboda kahverengi aktı bu nedir

saol canim benim.. darisi basina insallah.. ki ben inaniyorum bu ay olcak.. hsgden sonra hemen hamile kaliniyormus.. doktor ne dedi peki?

canım hsg çekildiği an şans ikiye katlarmış dr.dedi çok umutlusun her gördüğümde bu ay demeni çok seviyorum inşallah olacak diye ..Tedaviye yumurtalarım çok güzel cevap veriyormuş maşallah yumoşlarıma :1hug:

ayse_on çok saol canım evet şükür atlattım ama şuanda biraz ağrım ve kanamam var nedense mart kedilerinin peşinden koşmaya başladım Sizlere çok sevindim şubatta ne çok hamile çıktı süperrr

evet sen demistin dimi ama.. subat daha bitmedi diye..yerimseniben subata hepimiz inandik..ama martada inaniyoruz.. buarada sen demissin ki onlar daha takilmaz buraya.. burdaki herkes hamile kalana kadar burdayiz canim biz... sonra yeni bi topicte buluscaz insallah:sm_cool:

WUZGUN olabilir kan geldiyse düşük yapmış olabilrsin yada üstünede görmüş olabilirsin kan az sa bence dr.git

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…