ayy inşallah annene çekmezsin benim anneminde hiç midesi bulanmamış meselainşllh :Saruboceq:eğer ben hamiş kalırda anneme çekrsem yandım nerdeyse 9 ay serumla beslenmiş
çalışıyorumm kısss bırakmakkk yokkkkkaydirigubbakcemile311 martt tarihimm...bugün sol kasığımda ağrı var yumurtlama devam edio herhalde diyorumm CADIARZUbugün ayaktayken bi kasılma oldu dayanamayıp oturmak zorunda kaldım 1---2 dakika sona geçtii...bakalımmm:dance:her ay yeni bi ümit oluo gülümm ........Şeniz
baharcan sende de karın ağrısı çok oldumu bende çok fazla
oh oh kaçırma bu günleri kendinede dikkat etde bebişin rahat rahat tutunsun annesine
kızlar birşey soracaktım eşim rahatsız antibiyotik içiyıor ve sanırım yumurtlama dönemim ve korunuyoruz.antibiyotik kullanırken korunmakmı gerekiyor.offf yaaa hastalancak zamanı buldu.hem kürleride yapıyordum bu ay...
çok karışık hamileyim ama hamile değilim.çatlatma iğnesi kullandım.5 defa test yaptım pozitif dünde kan yaptım 168 çıktı yine pozitif.ama doktor temkinli bir türlü hamilesin diyemiyor
aslında iğnenin etkisi 10 gün müş.benim 17 gün oldu.biraz belirtilerinden bahsedermisin kasık ağrım var 3-4 gündür daha fazla adet olduğum zaman ki gibi ağrılı ara ara geliyor karnıma baskı yaptığımda hafif elim bile değse rahatsızlık veriyor.göğüslerde çok ağrı var göğüs halkasında dağınıklık var
kızlar benimde yarın adet günüm dua edin bana gelmesin
kızlar selam ben geldım nasılsınızzzz
kızlar selam ben geldım nasılsınızzzz
hoşgeldinnnn
hoşgeldin canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?