Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

inşllh :Saruboceq:eğer ben hamiş kalırda anneme çekrsem yandım nerdeyse 9 ay serumla beslenmiş
ayy inşallah annene çekmezsin benim anneminde hiç midesi bulanmamış mesela

oh oh kaçırma bu günleri kendinede dikkat etde bebişin rahat rahat tutunsun annesine

oh oh kaçırma bu günleri kendinede dikkat etde bebişin rahat rahat tutunsun annesine[/QUOTE]

ahhh ahhhh o bana geldim desin amuda bile kalkarım onun içinn.....:dance:yokk kıss iş filan yaptığım yokk..iş yerindeki arkadaşımda bilio hep kolaylıyo beni sağolsunn...aman varsa bişii olmasın dio hep:asigim:tabii bizde daha tık yokkk:roflol:çook nazlıı olcekkkk çokkkkk:sm_cool:

çok karışık hamileyim ama hamile değilim.çatlatma iğnesi kullandım.5 defa test yaptım pozitif dünde kan yaptım 168 çıktı yine pozitif.ama doktor temkinli bir türlü hamilesin diyemiyor

oh oh kaçırma bu günleri kendinede dikkat etde bebişin rahat rahat tutunsun annesine

ahhh ahhhh o bana geldim desin amuda bile kalkarım onun içinn.....:dance:yokk kıss iş filan yaptığım yokk..iş yerindeki arkadaşımda bilio hep kolaylıyo beni sağolsunn...aman varsa bişii olmasın dio hep:asigim:tabii bizde daha tık yokkk:roflol:çook nazlıı olcekkkk çokkkkk:sm_cool:[/QUOTE]

gelicek gelicek içini ferah tut yeterki ben inanıyorum yeterki bırakma çalışmayı hem sonra yasaklıyo dr zaten

ecrin kızım nerdesin sen yaaaaaaaaaaaaaaklava:klava:klava:klava: ne kadar merak ettim ay allam yaaa hain insan neyseeee
kız kocan antibiotik içiyo diye korunmayın bu ayın başında ben kendim acaip rahatsızlandım doktora gittim antibiotik iğne verdi duşun yani ben kendim vuruldum ama kadın doğumcuya sordum korunmana gerek yok sen çalışmana devam et önemli diil dediiiiiiiii

salı günü bir daha kan vereceğim.hcg yüksek çıktı ilaç etkisi olduğunu zannetmiyorum.ama doktor emin olmadan beni ümitlendirmek istemiyor.yarın adet olmam gerekiyor.daha öncede iğneyi kullandım 3-4 gün kala test yapmıştım ama pozitif değildi

çok karışık hamileyim ama hamile değilim.çatlatma iğnesi kullandım.5 defa test yaptım pozitif dünde kan yaptım 168 çıktı yine pozitif.ama doktor temkinli bir türlü hamilesin diyemiyor

canım hamilesin işte bu dr lar hep böyle temkinli yaklaşıyolar kan testini yarın tekrarla bakalım 2 katına çıkacakmı

aslında iğnenin etkisi 10 gün müş.benim 17 gün oldu.biraz belirtilerinden bahsedermisin kasık ağrım var 3-4 gündür daha fazla adet olduğum zaman ki gibi ağrılı ara ara geliyor karnıma baskı yaptığımda hafif elim bile değse rahatsızlık veriyor.göğüslerde çok ağrı var göğüs halkasında dağınıklık var

canım kan testinde 2 ye katlarsa değer kesinleşir zaten bendede adet sancısı gibi ağrı vardı ama ara ara 10 saniyelik ağrılardı göğüs ağrısı bendede oldu ve büyüdü göğüslerim
sen öyle bastırma karnına fln yarın yaptır testi 2 gün geçmiş oluyo 2 ye katlamıştır umarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…