canım benimm çok kötü ama bu bulantılar hayattan koptum resmen dr 1 aya kadar gecer dedi bekliyoruz bakalımcanım benimm ....bulantılar başladı demekkkkşakkıdıeee anne oluosun gülümmmm..meleğine dikkat ettttyerimsenibenvalla özeti bende isterim stress yapio burası bende pek girmiorum şu aralar..çalışma aşamasındayım bende kırmızılara 9 günüm kaldı bakalım bu ay neler olcekkkkk:dance:dikkat kendinecanım iş falan yapmıosun dimiiiklava:
hatrladığım asu hamile ayşe on hamile bikaçtane daha wardı hatrlmıyrm
canım benimm çok kötü ama bu bulantılar hayattan koptum resmen dr 1 aya kadar gecer dedi bekliyoruz bakalım
sıkı çalış ha 9 gün kaldı diye bırakma sakın
tatlım derya002 den haber varmı
akrebin aşılaması nooldu
ceylanım tedaviye baslamıştı
kızlar bişey sorcam
ben her ayın 1 inde adet görüyodum ama bu ay 28 çekti nasıl anlıcam ne zaman olcağını
derya yı tanmıyrm ben ama ceylanın tüpleri temiz çıkmış
inşllh bizde hamile kalırzda miydemz bulanır ben bulantılarada razıyım
hakkaten yaa deryaa nollduu ..bende çok merak ediyorum onuu.....ceylanımın hsg si temizz çıktı çok şükürr...martta peşinden geliyorusss baharcımm gümbür gümbürr:)))) inşalllaaahhhhhh
Aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn:Saruboceq:sende hayırlısıyla sağlığıyla kucağına alırsın inşallaahh bitanemm meleğini:Saruboceq:
inşallah canım tez zamanda hamiş olun ama bulantıda olmasın bazı kişilerde hiç olmuyomuş bazılarındada benimkinden daha kötü serumla besleniyolarmış ama benimkide kötü düşünsene her duyduğum kokuda mahvoluyorum midemizi bile üşütünce ne kadar kötü oluyo sürekli bulantı gercekten çok kötü ama katlanıcaz tabi meleğimden önemli değil
kalp atışlarını duydum cuma günü işte o an herseye değer dedim Allahım tez zamanda önce size sonra tüm isteyenlere yasatsın bu duyguyu
Bende sabırsızlıkla bekliyorum haberlerinizi hep dua ediyorum
bak adet tarihine kadar çalışmalara devam haklava:
kızlar birşey soracaktım eşim rahatsız antibiyotik içiyıor ve sanırım yumurtlama dönemim ve korunuyoruz.antibiyotik kullanırken korunmakmı gerekiyor.offf yaaa hastalancak zamanı buldu.hem kürleride yapıyordum bu ay...
kızlar birşey soracaktım eşim rahatsız antibiyotik içiyıor ve sanırım yumurtlama dönemim ve korunuyoruz.antibiyotik kullanırken korunmakmı gerekiyor.offf yaaa hastalancak zamanı buldu.hem kürleride yapıyordum bu ay...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?