Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

canım benimm çok kötü ama bu bulantılar hayattan koptum resmen dr 1 aya kadar gecer dedi bekliyoruz bakalım
sıkı çalış ha 9 gün kaldı diye bırakma sakın
hatrladığım asu hamile ayşe on hamile bikaçtane daha wardı hatrlmıyrm

tatlım derya002 den haber varmı
akrebin aşılaması nooldu
ceylanım tedaviye baslamıştı

derya yı tanmıyrm ben ama ceylanın tüpleri temiz çıkmış

kızlar bişey sorcam
ben her ayın 1 inde adet görüyodum ama bu ay 28 çekti nasıl anlıcam ne zaman olcağını

derya yı tanmıyrm ben ama ceylanın tüpleri temiz çıkmış

anladım canım demekki derya hala kayıp yoksa tanırdın mutlaka
ceylan içinde çok sevindim
Allahım sizlere mide bulantısız bi hamilelik nasip etsin inşallah gercekten ben bu kadar olabileceğini tahmin etmiyodum ya çok kötü melek için herseye katlanırız tabi ama bu gercekten çok feci bi durum

hakkaten yaa deryaa nollduu ..bende çok merak ediyorum onuu.....ceylanımın hsg si temizz çıktı çok şükürr...martta peşinden geliyorusss baharcımm gümbür gümbürr:)))) inşalllaaahhhhhh

inşllh bizde hamile kalırzda miydemz bulanır ben bulantılarada razıyım

inşallah canım tez zamanda hamiş olun ama bulantıda olmasın bazı kişilerde hiç olmuyomuş bazılarındada benimkinden daha kötü serumla besleniyolarmış ama benimkide kötü düşünsene her duyduğum kokuda mahvoluyorum midemizi bile üşütünce ne kadar kötü oluyo sürekli bulantı gercekten çok kötü ama katlanıcaz tabi meleğimden önemli değil
kalp atışlarını duydum cuma günü işte o an herseye değer dedim Allahım tez zamanda önce size sonra tüm isteyenlere yasatsın bu duyguyu

hakkaten yaa deryaa nollduu ..bende çok merak ediyorum onuu.....ceylanımın hsg si temizz çıktı çok şükürr...martta peşinden geliyorusss baharcımm gümbür gümbürr:)))) inşalllaaahhhhhh

Bende sabırsızlıkla bekliyorum haberlerinizi hep dua ediyorum
bak adet tarihine kadar çalışmalara devam haklava:

Aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn:Saruboceq:sende hayırlısıyla sağlığıyla kucağına alırsın inşallaahh bitanemm meleğini:Saruboceq:

kızlar birşey soracaktım eşim rahatsız antibiyotik içiyıor ve sanırım yumurtlama dönemim ve korunuyoruz.antibiyotik kullanırken korunmakmı gerekiyor.offf yaaa hastalancak zamanı buldu.hem kürleride yapıyordum bu ay...

inşllh :Saruboceq:eğer ben hamiş kalırda anneme çekrsem yandım nerdeyse 9 ay serumla beslenmiş

Bende sabırsızlıkla bekliyorum haberlerinizi hep dua ediyorum
bak adet tarihine kadar çalışmalara devam haklava:

çalışıyorumm kısss bırakmakkk yokkkkkaydirigubbakcemile311 martt tarihimm...bugün sol kasığımda ağrı var yumurtlama devam edio herhalde diyorumm CADIARZUbugün ayaktayken bi kasılma oldu dayanamayıp oturmak zorunda kaldım 1---2 dakika sona geçtii...bakalımmm:dance:her ay yeni bi ümit oluo gülümm ........Şeniz

geçmiş olsun ne kürü yapıyosun

canım bence korunmayın rahat ol arkadasımın dr u ilk 22 gün bebek hiçbişeyden etkilenmez demiş hem Allah korur onu bence korunmaya hiç gerek yok hem insanlar alkollüyken hamile kalıyo bişey olmuyo yinede sen bilirsin ama bence bişey olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…