Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

canım biraz idrarını alıp üstüne biraz karbonat atıyosun eğe kabarırsa hamilesin dibe çöker ve hiçbir hareketlilik olmazsa negatifmiş canım.hade sende bir yap bakem...

ben geldim kızlar herkese merhabalar
nasılsınız bugün?hamile kimler kim bana söyleyecek mutlu haber???

kızlar birşey soracaktım eşim rahatsız antibiyotik içiyıor ve sanırım yumurtlama dönemim ve korunuyoruz.antibiyotik kullanırken korunmakmı gerekiyor.offf yaaa hastalancak zamanı buldu.hem kürleride yapıyordum bu ay...

slm kızlar ben geldim annemdeydim 2 haftadır mide bulantılarım basladı acayip derecede yemek yapamıyorum mutfağa bile giremiyorum annemde net yok hiç giremedim yarın yine gitcem bi süre daha olamayabilirim buralarda ama meraktan çatladım biriniz bana özet geçinde 500 sayfa okumayım nolur

canım benimm ....bulantılar başladı demekkkkşakkıdıeee anne oluosun gülümmmm..meleğine dikkat ettttyerimsenibenvalla özeti bende isterim stress yapio burası bende pek girmiorum şu aralar..çalışma aşamasındayım bende kırmızılara 9 günüm kaldı bakalım bu ay neler olcekkkkk:dance:dikkat kendinecanım iş falan yapmıosun dimiiiklava:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…