selam kızlar CEYLAN hsg temiz cıkmıs gozun aysın bu dusunceden de kurtuldun artık sansın daha fazla inşallah gonlunce olsun hersey
Saol canım benim hayırlısı göreceğiz nekadar artıyormuş şans inşallah hepimizin melekleri geilir
uzun zamandır girmiyodum tekrardan herkese selammm hamiş olan varmı görüşmeyeli....bugün hastalanmam lazımdı hala bişi yok bende bekleyenlerdenimhatta test yapmaya bile korkuyorum şu anda azda olsa bi umudum var tekrar 1 ay beklemek çok zor,tam 1 yıl oldu hayırlısı yine allah sağlıklı hayırlı versinde gerisi yalan... çok istiyorum çok.....................
inş canım saol iyi dileklerin içinkaydirigubbakcemile5inşallah hayırlısı ile hamilesindir
cnm inş hamilesin dir ya ne diyim ki idrar testlerinin pek de güvenilir olmadıgı kanıtlandı diyebiliriz dimi cnm sen dr git kafan rahatlasın cnm hayırlı sonuçlarla dönersin inş rüzgarın bir an önce gelir
Merhaba arkadaslar,
ben 28 subatta yanı adet olmam gereken gunde beta hcg yaptırdım 506 cıktı. Doktorum yoktu gosteremedım ama dusuk bır deger dedı laborant ıcıme kurt dustuyanı hamıleyım ama acaba bır aksılık mı var dıye??
yok canım ya bence normal değerin bikaç gün sonra yükselir zaten. tebrik ederim canım ya çok sevindim.
cok sagol canım benim, su anda 4 hafta 4 gunluk hamile gozukuyorum laborant 800 falan olması gerekirdi dedi de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?