Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

günaydınnnn
dün gece rüyamda hayırdır inşllh kan testi yaptırdım hamilsen dediler artık rüyalarıma kadar girmeye başladı :CüvCüv:

günaydın kısslar ceylancığım nasılsın nasıl gitti geçmişi okumadımda sonuçlarını aldınmı inş temizdir hepsi esteryacığım doktorunla konuşursun yada başka bi doktora git o ne diyo bak bakalım rüzgar yağmur sende sıkma be canını yavrucuğum testlerede güvenme inş. hamişsindirde o yüzden olmuyosundur

bozom kıyamam sana uzaklaş biraz anlıyorum bende ilk zamanlar öyleydim artık hiç görmüyorum rüzgarım nasılsın

Temiz çıktı iki tüpümde açık teşekkür ederim a.s.

kıslar günaydın ben kırmızıları bugün gördüm moralim bozuldu umudumu yitirmiycem hamiş olana kadar da bu topiğe girmiycem psikolojimi bozuluyo iyice strese giriyorum stresten uzak kalmalıymışım kendinize çok ii bakın benim için dua edin lütfen .inşallah rabbim ,isteyen herkese nasip ederr

saol fıstığım inşallahhh

kızlar 6 gün kaldı adetime
ama ben hala aynıyım bakalım adet belirtileri mi yoksa hamilelik mi??
bana çok dua edin kızlar...

hadi ceylancığım gözün aydın bende öbür ay gideceğim doktora (( gülşahcığım bozma moralini herşeyin hayırlısı olsun hamiş haberini ilk bizlere söyle ama olurmu kafanı dağıt

ceylancığım şu maydonozu sen nasıl yapacaksın alternatif tıp bölümünde bi arkadaş yarım lt. süte 1 demet maydonoz katıp kaynatmış onun buharına oturmuş yumurtlama tarihine kadar sende böylemi yapacaksın benim şu kırmızılar gelsinde bende öyle yapacağım :))))

Rüzgar yağmurcum sen bir kan testi yaptırsana ben patladımsenin yerine valla

Günaydın kıslarr bol hamişli bi hafta olur inş kba dan haberi olan varmı hamilemiymiş test yapacaktı cuma akşamı

ceylancım çok sevindim tüplerin açıkmış mart ayı senin ayınnn:))

Benle artık kimse konuşmuyor..
Herkes benden kaçıyor
ben üyelikten çıkayım madem

gülşahım yazını şimdi okudum cnm hayırlısı olsun lütfen üzülme olurmu burdan uzaklaşmak benkide en hayırlısı senin için bu kadar kafana takıyorsan yıpratıyorsan kendini inş bir sonraki ay geldiğinde hamiş oldugunu müjdelersin bize cnm kib aeo cnm

Günaydın guldecim ne istiyorsun anlamadım canım herkes ortaya konuşuo işte bizimde konuşmalarımız bazen havada kalıo herkes hrkese özel ilgi göstermiyorki burda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…