Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Erterya degerin düşük degil labratuardakilere ne bakıosun sen hem genelde onlar bişi sölemezler doktora gösterin derler ya ben sana ne diorum adetim 4 gün gecikmişken 633 çıktı benim senin adet gününde 500 küsür çıkmış allaa lla nesi düşük bunun ya

hayırlı sabahlar kızlar
ceylan nasılsın canım??özledik seni valla..
cANIM İYİYİM NEOLSUN BÜRODAYIM ..SEN NASILSIN BENDE SİZİ ÖZLEDİM

ceylannn çok kötüyüm be. adet olamıyorum 1 hafta geçti 2 test yaptım negatif. çok kötüyümm heryerim şiş.
CANIM BİRAZ RAHAT OL KANTESTİNE GİT BİLİRİM O DURUMU
hadi ceylancığım gözün aydın bende öbür ay gideceğim doktora (( gülşahcığım bozma moralini herşeyin hayırlısı olsun hamiş haberini ilk bizlere söyle ama olurmu kafanı dağıt
SAOL CANIM DR.A İNŞ.GEREK KALMAYACAK
YOK BEN 1 KERE YAPACAKTIM AMA İLAÇLAR İLTİHABIMI ALMIŞ GEREK KALMADI
Günaydın kıslarr bol hamişli bi hafta olur inş kba dan haberi olan varmı hamilemiymiş test yapacaktı cuma akşamı

ceylancım çok sevindim tüplerin açıkmış mart ayı senin ayınnn:))

mART AYI HEPİMİZİN AYI OLACAKhihoyyyt

gÜLŞAHCIM UMUTLARI KAYBETMEK YOK DÜNDEN BERİ ARKADAŞIMIN HABERİYLE SARSILDIM KANDEĞERİ DÜŞMÜŞ OYÜZDEN KIZLAR SAĞLIKLI KUCAKLARIMIZA ALMAK NASİP ETSİN TUTUNUP KAYBETMESİ DAHA ACI

ceylannn çok kötüyüm be. adet olamıyorum 1 hafta geçti 2 test yaptım negatif. çok kötüyümm heryerim şiş.

günaydın herkese..valla bnm günüm geçeli seninle aynı..en son çarşamba test yapmıştım negatifti.hala hastalanmadım..kasıklarımda ara ara batmalar oluyor,belimde ağrılar var, göbeğimde şişkinlik oluştu..ve akıntım var..kan testi yapsam mı diye düşünüyorum? acaba bir kaç gün daha beklesem mi?

yaptır canım ben oldum gibi

bugünde nasıl dişim ağrıyo bide kuaföre gidicem oldum gibi ama napim artık saçımda tutmazsa tutmaz zaten canım sıkıldı.

Bizler herşeyi yapalımda takdir allahın inş gerek kalmaz doktora ama bilmiyorum ya sanki böyle bazen arkadaşlar diyo ya çocuğumuz olmıyacak gibi açıkcası bazen bende düşünüyorum ama hemen o kötü düşünceleri kovuyorum geçen gün kendi kendime konuştum sanki göbüşümde meleğim varmış gibi annecilik oynadım yani ama çok güzel bi duyguymuş bunu anladım allahım tez vakitte hayırlısını ve sağlıklısını verir inş bizlere aminnn....

rüzgarım biliyorsun ben geçen 50 güne yakın göremedim adet o yüzden sakin ol stresten uzak dur ve biranönce kantesti yaptır

allahım tez vakitte hayırlısını ve sağlıklısını verir inş bizlere aminnn.... .nazar

Ceylancığım geçmişi okuyodumda şu yastık ve kahve olayı nedir ilişkiden sonra bel altına konulan yastıktanmı bahsediyonuz onu sormak istedim ayşe_on bende çok işe yaradı yazmışta ondan sordum

Ceylancığım geçmişi okuyodumda şu yastık ve kahve olayı nedir ilişkiden sonra bel altına konulan yastıktanmı bahsediyonuz onu sormak istedim ayşe_on bende çok işe yaradı yazmışta ondan sordum

canım türkahvesi ilişki öncesi 2 saat önceden sert şekersiz yaparsan spermleri hareke geçiriyormuş

selam kızlar
kan testi sonucumu aldım sonuç NEGATİF bugun adetim gecikeli 10 gün oldu ve hala olmadım tüm belirtiler faso füsoymus
dr kafana çok takıyorsun hamile oldugunu düşünüyorsun beynin böyle istiyor ve vücudunda ona göre tepki veriyor dedi hamilelik belirtileri yaşıyorsun dedi bu şekilde kafana takmaya devam edersen dış gebelik yaşarsın dedi eşimde yanımdaydı bilmiyorum ama çok yıkılmadım ben üzgünüm tabikide:çok üzgünüm:
ceylancım adet olmadıgım için sana tarih veremiyorum ben tam gaz çalışmalara devam edicem oldugumda adet tarihini bildiririm benimle birlikte adeti geciken arkdşlar inş. hamiledir :1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…