cANIM İYİYİM NEOLSUN BÜRODAYIM ..SEN NASILSIN BENDE SİZİ ÖZLEDİMhayırlı sabahlar kızlar
ceylan nasılsın canım??özledik seni valla..
CANIM BİRAZ RAHAT OL KANTESTİNE GİT BİLİRİM O DURUMUceylannn çok kötüyüm be. adet olamıyorum 1 hafta geçti 2 test yaptım negatif. çok kötüyümm heryerim şiş.
SAOL CANIM DR.A İNŞ.GEREK KALMAYACAKhadi ceylancığım gözün aydın bende öbür ay gideceğim doktora(( gülşahcığım bozma moralini herşeyin hayırlısı olsun hamiş haberini ilk bizlere söyle ama olurmu kafanı dağıt
YOK BEN 1 KERE YAPACAKTIM AMA İLAÇLAR İLTİHABIMI ALMIŞ GEREK KALMADIceylancığım şu maydonozu sen nasıl yapacaksın alternatif tıp bölümünde bi arkadaş yarım lt. süte 1 demet maydonoz katıp kaynatmış onun buharına oturmuş yumurtlama tarihine kadar sende böylemi yapacaksın benim şu kırmızılar gelsinde bende öyle yapacağım :))))
Günaydın kıslarr bol hamişli bi hafta olur inş kba dan haberi olan varmı hamilemiymiş test yapacaktı cuma akşamı
ceylancım çok sevindim tüplerin açıkmış mart ayı senin ayınnn:))
ceylannn çok kötüyüm be. adet olamıyorum 1 hafta geçti 2 test yaptım negatif. çok kötüyümm heryerim şiş.
Hoşgeldin handancım
günaydın herkese..valla bnm günüm geçeli seninle aynı..en son çarşamba test yapmıştım negatifti.hala hastalanmadım..kasıklarımda ara ara batmalar oluyor,belimde ağrılar var, göbeğimde şişkinlik oluştu..ve akıntım var..kan testi yapsam mı diye düşünüyorum? acaba bir kaç gün daha beklesem mi?
ya handan bana niye kızdı ki...
Ceylancığım geçmişi okuyodumda şu yastık ve kahve olayı nedir ilişkiden sonra bel altına konulan yastıktanmı bahsediyonuz onu sormak istedim ayşe_on bende çok işe yaradı yazmışta ondan sordum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?