Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

benimkide aynı canım 18 şubatta hasta oldum aynı zamanda da şok olduk benimkide vazgeçti yoksa bugünler yumurtlama günümdü fakat benimki bu hesapları burak artık deyip sinirlendi önce böyle şeylermi varmış dedi anlıyacağın çok moralim bozuk ya

özlemcim marttı bomba haberlerle girecekler olacaktır bugün çıkmadı olsun bakalım
hayattan zevk alamayan akrepcim zevk al boşuna mı konuşuyoruz kuzummm.

selam kızlar.nasılsınz..
birşey soracağım.yumurtlama dönemindeym,akıntım sümük gibi...
yanlız kasıklarımda ağrı var.birşey saplanıyor gibi bir ağrı oluyor alttan..belimde çok ağrıyor.neden ki acaba ya???.adetime daha var.

amann hayatın neresinden zevk alım oksijenden baska bişi olamıyom oda yarım yamalak bogulacamm

badecim gecmiş olsun canım sende eşine tamam bıraktım de gizli gizli cek yanına kıskırt ah ben ilişkiye girebilektimkii yıkardım ortalıgııı:))))hehehehheheheheh töbe töbe güldürdünüz beni

özlemcim marttı bomba haberlerle girecekler olacaktır bugün çıkmadı olsun bakalım
hayattan zevk alamayan akrepcim zevk al boşuna mı konuşuyoruz kuzummm.

ınsallaahh martta hamıs olucassssssss:ecrin_bebek:

ben kocıs geldı kıslar ben kacar onla ılgılenıyım azcuk eeee ne de olsa yumurtlama gunlerımdeyım ayyyŞenizkaydirigubbakcemile3

yumurtlama oluyordur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…