bende yapmayı düşünüyordum ki bu akşam..
eşim bu akşam dediki(hiç içmez çok nadir içine doğdu heralde)
bir türk kahvesi yapda içelim dedi sanırım iki saat önceden yapmak gerekiyomuş...bende yapmış oldum bunu..:))
oyle deme ya ıns hamıssındır bebegımne bleyim ben düne kadar kesin hamileyim diyodum içimde öyle bi his vardı ama bilmiyorum artık
ahhh var ya ıstemıyon ya sımdı kesın hamıs cıkarsın heeeekaydirigubbakcemile3selam arkadaşlar çok düzenli olan adetim bu ay bozuldu çok az geldi ve durdu şaştım kaldım allah hepinize bebiş nasip etsin ama benim 2 yaşında kızım var ve istemiyorum şu an yarın kan testi yaptırcam bakalım
evet canım ilişkiden yarım saat önce sert bir kahve içir eşine, spremleri daha zinde tutar. daha hızlı daha şanslı olurlar.:jeyyar:
aynen bende sporu bırkmak zorunda kaldım plates yapıyodum güya hamile kalmadan braz daha zayıflıcktım sanki kilo almaya başldım
bende bugn aldım herşeyi işte türk kahvesi felan hazırlık başlıyo kaydirigubbakcemile3
haklısın patriciacım bende şimdi relim bitmesini bekliyorum dr değiştiricem dr a gitmeyi bekliyorum bende umutlar azalıyo sonra artıyo ama hiçbizaman umudumu yitirmiyorum kısmetse bu at olur inş...
oyle deme ya ıns hamıssındır bebegım
ahhh var ya ıstemıyon ya sımdı kesın hamıs cıkarsın heeeekaydirigubbakcemile3
kısssss vallaaa mı dıyonnn keskın bı kahve hazırlayım kocacuma ozamannnn bu geceee:jeyyar::jeyyar::jeyyar:
canım moralini bozmak istemem ama almışsındır muhtemelen..
bende 2 yıldır hem spor hem de plates yapıyordum bende güya verecektim öyle hamile olacaktım..
fit bir hamile olmak için..
bende aldım mecburen..veririz inş yaa bebek olsun da onlar gelsin de
yine veririz inşş...
bizi beğenen böyle beğensin değil mi canımma.s
turk kahvesı mı yoksama sutsuz nescafe mı yapalım hangısı daha etkılııı olur kı:1ninca:
içir içir özlemcim türk kahvesiyap ama nescafe falan değil..
şöyle bir de orta şekerli falan:roflol::roflol:
şekersiz türk kahvesiymiş canım
valla sert olsun ne kahvesi olursa olsun onemlı değil özlemcim de. senın yumurtlama donemınmı şimdi???
valla ıste adetım bıtelı uc gun oluyo calısmalara basladık bız bu hafta yumurtlama haftammm full calısıcazzz hehekaydirigubbakcemile3 yarım saat once mı ıcıreyım kıneeesırnaşık şey
ınsallaaa ıse yarar yaaa
yapıcammm kahfeee yıne dıycek kı kıslar kulubunden mı ogrendın alıstı artıkkaydirigubbakcemile3 tabııkı ıtıraz etme gıbı bı luksu yok cunku o da gercekten artık cok ıstıyorrrr:roflol:
2 saat önce dediler bugn bana
Allahtan benimk fazla çakmıyor durumu:))
sana bol şans canım ama sorun yaşamıyormuşsun ne güzel iştee..
Allah azarlardan saklasın..arım saat önce içir kahvesini..
ınsallaaa ıse yarar yaaa
yapıcammm kahfeee yıne dıycek kı kıslar kulubunden mı ogrendın alıstı artıkkaydirigubbakcemile3 tabııkı ıtıraz etme gıbı bı luksu yok cunku o da gercekten artık cok ıstıyorrrr:roflol:
benımkı de ıstemıyordukendımı hazır hıssetmıyorum dıyordu daha ıkı ay onceye kadar ama artık nasıl olduysa o da ıstıyor veee bayaaa da kabullenmıs bu durumu aksam eve gelınce opuyor karnımı ellıyor bebıgımı de sımdıden opıyım de kıskanmasın fılan dıyor:asigim: askım dur daha bısı yok dıyom olsun olur nasılsa dıyoo :jeyyar: tam bu kadar ıstıyoken olsun ınsallah sonra olmuyor ıste dıye vazgecmesını ıstemem yaa bundan cok korkuyorummmkaydirigubbakcemile3
nasıl bısey o canımhee iyi barı özlemcım, insalah tutturursunuz bu ay canım. internettenmı hesapladın yumurtlama gunlerını?. ben internette satılan bir testten aldımgercekten cok basarılı, adamıda kendımıde hıç strese sokmadan, tepit ediyor en verımlı uc gunu, o uc gun calısıyoruz sonrakı gunlerdede eh canımız ısterse calışıyoruz:))))))))
ben çkıyorum kızlar HAYIRLI GECELER HEPİNİZE:enbuyukkk:
ii çalışın ama...
herkese başarılar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?