Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

hosgeldin bozo nasıılsınn

meryemcimm sen yumurtluyosun calısma yap canım veya daha önce yumurtlayıp bugün catlıyodur cok agrıyosa catlıyodur canım sen bugün ve yarın calısma yap bence :)))

derya bugün aklımdan hiç cıkmadı nerde bu kız ya nere kayboldu ya hayret bisi valla hayırdır isallah bizi bırakmıcaktı bırakana kızıyodu neden girmiyo cok özledim onu(((

ceylancım benim adetim iki gün geçti.şubatın 13.de adet oldum ben.20 sinde bitti..bugün son adet günümden sayıyorum tam 10.gün???

çok kötüyüm canım kaç gündür yatak yorgan yatıyorum.daha doğrusu kum döküyorum biliyomusun.ağrıdan duvarları tırmalamak üzereydim.antibiyotik,iğne birsürü ilaç faln derken azaldı ağrılarım ama yara gibi hertarafım.doktor taştan şüphelendi.yarın sabah bütün filmlerim falan çekilcek.bebek derken nelerle uğraşıyorum baksana.allah beterinden korusun ama.bu gidişle ne bebek olur ne hamilelik.tam adetim bitti çalışmalara düzenli devam ederken bi dörtbeşgün etmişizdir yani.neyse bakalım artık şu illetten bi kurtulayım da.kızılcık suyunun iyi geldiğini okuyordum şimdi bilginiz var mı bu konuyla ilgili.senden nabe r nasıl gidiyo çalışmalar.

bi önceki sayfayı okudum derya002yi sormussunuz dün gece bi ara bi girdim baktım altta derya02 yazıyodu bende özel msj attım arkadaslar seni soruyolar nerde diye naptın dedim en son klomene baslamıstın simdi baktım daha bisi yazmamıs

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…