olmasçım reglinin kaçıncı günündesin...?
Bende çalışmalar var şu aralar kaydirigubbakcemile3
Kıs kendini fazla yorma performansını başka yönde kullan senin çalışmalar başlamadı heralde kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile
rica ederim ben takılmam öyle şeylere herşey olabilir canım..:1hug:..ayrıca geçmişler olsun ...
kadişim hiç belli olmas belki tahmin etmediğin bigün yumurtlaman olur
sagol canım sende yorma kendini sakın bebis istiyosun dikkat et
evet yakamoscum yumurtlama günlerindeyim
ah ah işte çalışmalara ayıptır söylemesi bu sabah başladık..benimde ağır işlerim bitti zaten...ama bide hamiş kalırsam valla naparım bu temizlik işlerini bilmem..:CüvCüv: kimsenin yaptığınıda beğenmiyorum...:uhm:
kadişim hiç belli olmas belki tahmin etmediğin bigün yumurtlaman olur
evet canım bencede sen öyle yumurtlama günüm degil diye calısmamazlık yapma sakın hic belli olmuyo biliyosun
ah ah işte çalışmalara ayıptır söylemesi bu sabah başladık..benimde ağır işlerim bitti zaten...ama bide hamiş kalırsam valla naparım bu temizlik işlerini bilmem..:CüvCüv: kimsenin yaptığınıda beğenmiyorum...:uhm:
aynen öyle canım bende gecen bi kadın cagırmısıtım eve söyle dip köse temizlik yaptırayım diye ben kadından cok calıstım vallah
Ama hiç bi fark yok yine tahmin edebiliyorum o günlerimi yumurta akı kıvamında salgı oluyor o dönemlerimde ve hafif sancılar..a.s ama spermin kadın vücudunda 16-24 saat yaşadığını düşünürsek tutturabilirimde dimi kıslar...:jeyyar: :jeyyar: :CüvCüv:
Kıs sen benim kızımın işinide beğenmezsin kaydirigubbakcemile3 bi de gelin olcek amannn hiç beğenmezsin artık kaydirigubbakcemile3
Ama hiç bi fark yok yine tahmin edebiliyorum o günlerimi yumurta akı kıvamında salgı oluyor o dönemlerimde ve hafif sancılar..a.s ama spermin kadın vücudunda 16-24 saat yaşadığını düşünürsek tutturabilirimde dimi kıslar...:jeyyar: :jeyyar: :CüvCüv:
Kıss bu işler hiç belli olmas Allah'ın işi bu
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?