Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

olmasçım reglinin kaçıncı günündesin...?

Kıs kendini fazla yorma performansını başka yönde kullan senin çalışmalar başlamadı heralde kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile

benim bugün 11.günüm canım 15.günü başlıyor tahminen ama o günde eşim şehir dışına çıkıyor..3 gün yok bu böyle 3 hafta sonu devam edecek...senağlama :a015:

sagol canım sende yorma kendini sakın bebis istiyosun dikkat et

ah ah işte çalışmalara ayıptır söylemesi bu sabah başladık..benimde ağır işlerim bitti zaten...ama bide hamiş kalırsam valla naparım bu temizlik işlerini bilmem..:CüvCüv: kimsenin yaptığınıda beğenmiyorum...:uhm:

aynen öyle canım bende gecen bi kadın cagırmısıtım eve söyle dip köse temizlik yaptırayım diye ben kadından cok calıstım vallah

kadişim hiç belli olmas belki tahmin etmediğin bigün yumurtlaman olur

evet canım bencede sen öyle yumurtlama günüm degil diye calısmamazlık yapma sakın hic belli olmuyo biliyosun

Ama hiç bi fark yok yine tahmin edebiliyorum o günlerimi yumurta akı kıvamında salgı oluyor o dönemlerimde ve hafif sancılar..a.s ama spermin kadın vücudunda 16-24 saat yaşadığını düşünürsek tutturabilirimde dimi kıslar...:jeyyar: :jeyyar: :CüvCüv:

Kıs sen benim kızımın işinide beğenmezsin kaydirigubbakcemile3 bi de gelin olcek amannn hiç beğenmezsin artık kaydirigubbakcemile3

tabiki olabilir sen yeterki calısa.s

Kıs sen benim kızımın işinide beğenmezsin kaydirigubbakcemile3 bi de gelin olcek amannn hiç beğenmezsin artık kaydirigubbakcemile3

ayy olur mu dünüşüm ...gelin kaynana toprağından olurmuş...:teytey:

Kıss bu işler hiç belli olmas Allah'ın işi bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…