Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

canım yazın çok güzel olmuş sen mi yazdın???

Ebrubu cok güzel ve cok doğru yazmışsın canım bu yazının üstüne başkada bişey söylenemez zaten tşklerrr......

Düzenli adet görüpte adeti düzensizleşmeye başlayanların akibinde hamile kalma olasılığı artıyormuş ama tıbben bir dr.a sormadım

Düzenli adet görüpte adeti düzensizleşmeye başlayanların akibinde hamile kalma olasılığı artıyormuş ama tıbben bir dr.a sormadım

ceylannnnnnnn tuplerın acık cıkmıs cok sevındım yaaaaa.....sımdı senın duaya ıhtıyacın var......dualarım hep sızlerle kıslar.....martta hep guızel haberler gelır ınsallahhhhhhhh

inş hayırlısı dua ediyorum gerisi allaha kalmış..
Halime şükrediyorum
senin hamilelik nasıl???

valla ben hala ınanamıyorum...persembe doktora gıdecegım....hala ıcımde yaaa hamıledegılsem dıyorum.....sımdılık ıyıyım sadece basım donuyo arada okadarrtr

ceylannnnnnnn tuplerın acık cıkmıs cok sevındım yaaaaa.....sımdı senın duaya ıhtıyacın var......dualarım hep sızlerle kıslar.....martta hep guızel haberler gelır ınsallahhhhhhhh

amin güzelim sen dualarını eksik etme :1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…