Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

maşallah

adet gecikmesi yaşandıkdan sonraki ay hamile kalınıyor mu diye sorulmuştu ya ben yaşadıklarımdan cevap vereyim.benim adetim her zaman gününde gelirdi korunmayı bıraktıktan birkaç ay sonra 7 gün gecikti sonraki ay 6 gün erken geldi sonraki aylarda hep 1 gün önce ya da 2 gün öncesinden geliyordu.hapla korunulduysa eğer hap bırakıldıktan sonra bu tür düzensizlikler yaşanabiliyor.

canım o soruyu ben sormuştum
ben hiç hap kullanmadım diğer korunma yöntemi ile eşim korundu
geçen ay ilk defa çalışmaya başlamıştık ve geçen ay 1 haftagecikme oldu bu ay nasıl olur bilemiyorum:))
sen hamilesin sanırım:)
senin de böyle gecikme olduktan sonra mı hamile kaldın yoksa??

yok canım benim son birkaç ayda test yapma fırsatım bile olmadı hep 1-2 gün öncesinden geliyordu.ama bazı kişilerde bu tür gecikmenin arkasından hamilelik geliyor.ben hapla korunduğum için böyle düzensizlikler yaşadım.genelde adet gecikmesinden sonra dediğin gibi rahim kendini hamileliğe hazırlıyor derler.İnşallah en kısa zamanda hamile kalırsın.

yaa soğan kürünü anlatsın biri nolurr

...bildigimiz kuru sogan ama beyaz kabuklu yada mor olmayan.kahverengi kabuklu olanlardan olucak.1,5-2 sb.kaynayan suyun icine soganin sadece en dis yuzeyindeki kabugunu soyup 4'e bolup suyun icine atiyoruz.agzini kapatip 5 dk kaynatiyoruz,bu suyu ilik olarak ictigimiz zaman kolay hamile kalmaya yardimci oluyomus.yumurta catlamasinada tabi.15 gun iki kere.1 sb. icilecek kizlar.ama hep taze yapilacak sabah yapip aksam icmek yok.yerimseniben

Suzancım senin mide agrın oluyormuydu canım benim bu hafta acaip migdem agrıo gece gündüz sürekli ılık şekerli su içiyorum rahatlatmıo varmı bildiginiz bi çözüm ne yedigim yapıo die çözmeye çalıştım ama bulamadım henüz

teşekkürler canım
inş olur ama artık kasıntı yapmıyorum oluyorsa olur olmazsa da hayırlısı...

canım benim mide ağrısını en ii ben bilirim bende ülser var:))
hamile değilimama doğal yollardan sana yardımcı olmaya çalışayım..
ılık süt çok ii gelir eğer miden bulanmıyorsa..
ekmek içide ii gelir bir de sıcak tutman gerekiyor karnını ve mideni..
sıcak havluya ütüyü bas karnına koy bende bayağı işe yarıyor..
ilaç kullanamazsın diye bunları söylüyorum yoksa bildiğim yan tesiri az ilaçlar var "gavıscon" gibi...

çok geçmiş olsun sanada teşekkür ederim guldecim işyerinde oldugum için sıcak ütü yapamam sütümde yok maalesef ben yine ılık su içim bari akşama kadar idare edim çok fena agrıo ya neden acaba öle çokta yemiyorum ki

taze yapıyorum bende ama her seferde 1 soğanmı yapıyoruz? bide sabah akşammı öğle akşammı içiyoz.

taze yapıyorum bende ama her seferde 1 soğanmı yapıyoruz? bide sabah akşammı öğle akşammı içiyoz.

evet canım 1 soğan bir de sabah akşam içeceksin taze taze yapacaksın ...adet gününden beşgün öncede yapabilirsin...
hı bu arda akıntın da fazla olacak o da içinin temizlendiği anlamına geliyormuş..

canım yaa Allah yardımcın olsun..
bu iila birşeyi çok yedin diye mide ağrısı olmaa benim gastroentrolojı uzmanı doktrum var tanıdık
o dedi ki midenin boş kalması da ağrıyı arttırabilir ...
hamilelikte hormonal değişiklikler olduğu için na bağlı olarak miden ağrıyor olabilir ama mideni hiç boş bırakma tıka basa yeme de az az ye..
patates çok rahatlatıyor..onu da unutmadan söyleyeyim iş yerinde eğer içerisi soğuksa beline karnına birşeyler sar..sakın üşütme en tehlikelisi de o canım ny ben çok konuştum galiba
mideden muzdarip olduğum için heralde..:a015:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…