ÇOK İİM HATTA ÇOK ENERJI DOLUYUM:))
EŞİM BİLE FARKEDİYOR BENDEKİ ENERJIYI YERİMDE DURAMIYORUM TABİRİ CAİZSE..kaydirigubbakcemile3
GEÇEN GECENİN BİR KÖRÜNDE KALTIM DELİ GİBİ DANS ETTİM:roflol::sm_cool::dance:
ÇOK ŞÜKÜR BAYAĞI İİM YANİ...:teytey:
canım kontrole gitmiştim alttan muyane ettikten sonra adetin 3.günü gel test yapıcaz dedi.onu soruyorum.
canım kontrole gitmiştim alttan muyane ettikten sonra adetin 3.günü gel test yapıcaz dedi.onu soruyorum.
hormon testi yapıcktr belki bazı hormn tetsleri adetn 3. günü oluyo canım
adet gecikmesi yaşandıkdan sonraki ay hamile kalınıyor mu diye sorulmuştu ya ben yaşadıklarımdan cevap vereyim.benim adetim her zaman gününde gelirdi korunmayı bıraktıktan birkaç ay sonra 7 gün gecikti sonraki ay 6 gün erken geldi sonraki aylarda hep 1 gün önce ya da 2 gün öncesinden geliyordu.hapla korunulduysa eğer hap bırakıldıktan sonra bu tür düzensizlikler yaşanabiliyor.
canım o soruyu ben sormuştum
ben hiç hap kullanmadım diğer korunma yöntemi ile eşim korundu
geçen ay ilk defa çalışmaya başlamıştık ve geçen ay 1 haftagecikme oldu bu ay nasıl olur bilemiyorum:))
sen hamilesin sanırım:)
senin de böyle gecikme olduktan sonra mı hamile kaldın yoksa??
yaa soğan kürünü anlatsın biri nolurr
yok canım benim son birkaç ayda test yapma fırsatım bile olmadı hep 1-2 gün öncesinden geliyordu.ama bazı kişilerde bu tür gecikmenin arkasından hamilelik geliyor.ben hapla korunduğum için böyle düzensizlikler yaşadım.genelde adet gecikmesinden sonra dediğin gibi rahim kendini hamileliğe hazırlıyor derler.İnşallah en kısa zamanda hamile kalırsın.
Suzancım senin mide agrın oluyormuydu canım benim bu hafta acaip migdem agrıo gece gündüz sürekli ılık şekerli su içiyorum rahatlatmıo varmı bildiginiz bi çözüm ne yedigim yapıo die çözmeye çalıştım ama bulamadım henüz
bade27 cim ekledim yeni tarihini
...bildigimiz kuru sogan ama beyaz kabuklu yada mor olmayan.kahverengi kabuklu olanlardan olucak.1,5-2 sb.kaynayan suyun icine soganin sadece en dis yuzeyindeki kabugunu soyup 4'e bolup suyun icine atiyoruz.agzini kapatip 5 dk kaynatiyoruz,bu suyu ilik olarak ictigimiz zaman kolay hamile kalmaya yardimci oluyomus.yumurta catlamasinada tabi.15 gun iki kere.1 sb. icilecek kizlar.ama hep taze yapilacak sabah yapip aksam icmek yok.yerimseniben
taze yapıyorum bende ama her seferde 1 soğanmı yapıyoruz? bide sabah akşammı öğle akşammı içiyoz.
canım yaa Allah yardımcın olsun..çok geçmiş olsun sanada teşekkür ederim guldecim işyerinde oldugum için sıcak ütü yapamam sütümde yok maalesefben yine ılık su içim bari akşama kadar idare edim çok fena agrıo ya neden acaba öle çokta yemiyorum ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?