Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

o %20'lik kısımda bende varım canım sırnaşık şey

gel canım sende gel...
kader arkdaşım benim:içelim:

canım çok önemli bişey değil bu ya aman olsunda iğne olsun sırnaşık şey

kıssslar burada bi arkadaşım anlattı 22 yaşındaki bi genc kız evlenmiş kocasından ayrılmış cocuğu kendi ailesine bırakmış bakamıyorum diye sonra başka biriyle daha evlenmiş ondanda bi çocuk yapmış onuda babasına bırakmış sonra 16 yaşında bi cocukla beraber olmuş ondanda hamile kalmış babası yalvarmış gel diye ama o gitmemiş 2 günlük bebeğinide evlatlık vermiş bu nasıl annelik ya 3 tane çocuk düşünsenize hangi kürü uyguladı acabakaydirigubbakcemile3

saol gülde cim ve tşk özlem cim nasılsınız??
yakomoz12 hayırlısı olsun tatlım sıkma canını hihoyyyt

sever cim her zaman öledir hayatım isteyenin olmaz istemeyende arka arkaya doğurur böle sositososito

sever cim her zaman öledir hayatım isteyenin olmaz istemeyende arka arkaya doğurur böle sositososito

vallahi herkesin derdi kendine canım biz çocuk için dert ediyoz millet bakamıyo diye babasına gönderiyo çöp evde üstüne kapı kilitliyo vallahi nereye gidiyoruz bilmiyorum allah sonumuzu hayır etsin

eğer ilk denemede hamiş kaldıysan olabilir yakomoz12 .sen yinede kendine dikkat et hayatım allah yardımcın olsun!:Saruboceq:

aman yarabbi!!
toplumumuz nerey gidiyor bu ne çılgınlık yaa...
2 evliliğini de geçtim(gerçi geçmedim de)
16 yaşındaki çocukda neyin nesi...???klava:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…