gun aşırı çok zor oluyor yaa..
insan her zaman uygun olamıyorki..
valla burada gün aşırı yapan varsa tebrik edeyim onu..
hani 1 gün var 1 gün yok olsa tamam ama günaşırıb çok zor yani bana göre...:bbo:
teşekkürler bilgiler için şuan bendede bu belirtiler var 6 gün geçti ama biraz daha beklemek istiyorum test için.karında şilikle birlikte sertlik yada yumuşaklık varmıydı
yafrum gun asırı zaten bır gun yapıp bır gun yapmamak kıkaydirigubbakcemile3 hergun yapmak demek degıl yanıııŞeniz bız ıkı uc gunde bır yapmaya basladık tutar ınsalla:lepi:gun aşırı çok zor oluyor yaa..
insan her zaman uygun olamıyorki..
valla burada gün aşırı yapan varsa tebrik edeyim onu..
hani 1 gün var 1 gün yok olsa tamam ama günaşırıb çok zor yani bana göre...:bbo:
hayır tabiki.14.gün16.gün18.gün hangisinde tuttu bilmiyorum ama günler bunlar
güldeciğim günaşırı senin tabirinle 1 gün var 1 gün yok demek zaten yani 2 günde bir
Ben topicten uzak durmaya karşıyım çünkü bizler burda bir bütün olduk birimiz gelmediğinde meraklanıyoruz ve heyecanı beraber yaşadıkça insan rahatlıyor
Ben topicten uzak durmaya karşıyım çünkü bizler burda bir bütün olduk birimiz gelmediğinde meraklanıyoruz ve heyecanı beraber yaşadıkça insan rahatlıyor
kızlar bende yenı uye olanlardanım ve cok fazla seyler ogrenıyorum sızlerden.bende bır bucuk yıllık evlıyım ve bu ay korunmayı bıraktım .hepımızın gonlune gore versın allah :))
hoşgeldin aramıza Allah umarım fazla beklettirmez:1hug:
tesekkurler ceylancımmmm bu arada benım gunum de 20mart eklersın canımmmŞeniz
bozo yafrummm senın de baya surdu bu adetın yoksa bana mı oyle geldıııı
aslında 5 güne kadr normal oluyrm sonra az az geliyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?