Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Ben topicten uzak durmaya karşıyım çünkü bizler burda bir bütün olduk birimiz gelmediğinde meraklanıyoruz ve heyecanı beraber yaşadıkça insan rahatlıyor

güldeciğim günaşırı senin tabirinle 1 gün var 1 gün yok demek zaten yani 2 günde bir

teşekkürler bilgiler için şuan bendede bu belirtiler var 6 gün geçti ama biraz daha beklemek istiyorum test için.karında şilikle birlikte sertlik yada yumuşaklık varmıydı

evet vardı karnına hafif bir baskıyla karındaki şişliği ağrıyın hissedebiliyorsun elin bile değse hassas olduğunu anlayabilirsin
:lepi:

yafrum gun asırı zaten bır gun yapıp bır gun yapmamak kıkaydirigubbakcemile3 hergun yapmak demek degıl yanıııŞeniz bız ıkı uc gunde bır yapmaya basladık tutar ınsalla:lepi:
hayır tabiki.14.gün16.gün18.gün hangisinde tuttu bilmiyorum ama günler bunlar

hımmm tesekkurleerrr hayırlı olsun bebegın tekrardan kac haftalıkmıssın pekıa.s.

Ben topicten uzak durmaya karşıyım çünkü bizler burda bir bütün olduk birimiz gelmediğinde meraklanıyoruz ve heyecanı beraber yaşadıkça insan rahatlıyor

bebeğim mart listesini yayınlayabılırmısınn ben gormemıstımmm de sana zahmet olmazsa lüyfenna.s.

ceylancığım bende sana katılıyorum insanın kendi iradesine güvenmesi gerekiyo psikolojik olarak takıyoruz mutlaka ama takmamamız gerekiyo sahsen ben takmamaya çalıyorum bu belirtimi değilmi diye takmıyorum aklıma takılanları sizlere soruyorum ve iyiki varsınız çok şey öğrendim çünkü

sana katılıyorum ceylancım.bence en önemli faktör o işi bebek için yaptığımız zaman görev gibi oluyor aslında işin zevkine varmak lazım.ben hamile kaldığım ay yumurtlama günlerini bile takip etmedim.çünkü o da psikolojimizi kötü yönde etkiliyor.

bence de iiyiki varsınızzzzzzz
"kaydirigubbakcemile5:1hug::enbuyukkk:çizi çok çeviyom bennn"

arkadaşlar ortam güzel benimde hoşuma gidiyor ama insan çok hevesleniyor.baksanıza bana günüm gelmeden 6 gün önce test yaptım hamile çıktı herkese haber verdik.sevinçten ama doktor hamile değilsin dedi o çatlatma iğnesinin etkisi.dünya başıma yıkıldı ikinci teste pozitif ama dr yine hamile değilsindir.dedi topiğe bir giriyorum bir çıkıyorum belirtiler bakıyorum yorumları okuyorum kafayi yedim sebeb ne topikten aşırı etkilendim.bende var mı merakından bir sürü skıntı çektim ağzım burnum stresten yara içinde kaldı .sizinle aynı duyguları yaşayanların olduğunu bilmek rahatlatıyor ama eksileri daha çok girmeyin demedim z<ten uzak durulmalı ay hamilemiyim ay değilmiyim ay niye olmadı ay belirtiler var diyor yani insan depresyona girer valla

kızlar bende yenı uye olanlardanım ve cok fazla seyler ogrenıyorum sızlerden.bende bır bucuk yıllık evlıyım ve bu ay korunmayı bıraktım .hepımızın gonlune gore versın allah :))

kızlar bende yenı uye olanlardanım ve cok fazla seyler ogrenıyorum sızlerden.bende bır bucuk yıllık evlıyım ve bu ay korunmayı bıraktım .hepımızın gonlune gore versın allah :))

hoşgeldin aramıza Allah umarım fazla beklettirmez:1hug:

kıslar ya benm regli bgn bitti ama acayip baş ağrısı dişlerim ağrıyo sanki habire hapşryrm grip oluyrm sankisenağlama

kızlar merhabaa..naporsunuz??
ceylancım benim adet günüm 13 şubat değiştirirmisin sana zahmet..

tesekkurler ceylancımmmm bu arada benım gunum de 20mart eklersın canımmmŞeniz

bozo yafrummm senın de baya surdu bu adetın yoksa bana mı oyle geldıııı

aslında 5 güne kadr normal oluyrm sonra az az geliyo

hımmm benımkı cuma gunu bıttı cunku aynıa nda basladık demı bız benım kı 3 4 gun suruyo ... tam tersıne benımkı de baslarken cok az az gelıyo bıterken bırden bıtıyookaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…