Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

hımmm benımkı cuma gunu bıttı cunku aynıa nda basladık demı bız benım kı 3 4 gun suruyo ... tam tersıne benımkı de baslarken cok az az gelıyo bıterken bırden bıtıyookaydirigubbakcemile3

ayyy o değilde grip oluyrm sanki yaaa (( hemn c vitami yklemm lazım kendimefisfisfis

ya kızlar size bir soru daha
eşlerde kan uyuşmazlığı olunca hamilelikte aşı oluyormuşsun o kaçıncı haftada oluyordu??

ya kızlar size bir soru daha
eşlerde kan uyuşmazlığı olunca hamilelikte aşı oluyormuşsun o kaçıncı haftada oluyordu??

ayy ben bunu gercekten bılmıyorum bız evlenırken baktırmıstık uyusuyomusuz bu yuzden hıc bu konu uzerıne arastırma yapmadımmm:çok üzgünüm:

ayy ben bunu gercekten bılmıyorum bız evlenırken baktırmıstık uyusuyomusuz bu yuzden hıc bu konu uzerıne arastırma yapmadımmm:çok üzgünüm:

biz uyuşmuyoruz maalesef
benimki ARh- eşiminkiARh+
Anne negatf olursa ilk hamilelikte şimdi araştırdım buldum:
Kan uyuşmazlığında amaç annenin Rh pozitiflere karşı antikor oluşturmasını engellemektir. Bu nedenle kan grubu Rh(-) eşi Rh (+) olan gebelere 28. haftada anti-D iğnesi yapılmalıdır. Bu ilaçlara halk arasında uyuşmazlık iğnesi adı verilir. Doğumdan sonra bebeğin kan grubu pozitif ise ilk 72 saat içinde yeniden anti-D yapılmalıdır."diyorlar
benim yaptırmam gerekecek
ayrıca 2.hamilelikte hamile kalmadan yapılacakmış bu aşı
uuffff..:çok üzgünüm:

Benim günüm 1 marttı ama henüz yok bişey arasıra kasıklarım ağrıyor ama belim son 5 gündür sürekli ağrıyor

ıyı barı tatlım bulmussun benımkı B Rh+ esımınde B Rh+ bız tam anlamıyla uyusuyorussskaydirigubbakcemile3
yeterkı bebeklerın saglıklı olsun canım bı ası oluverırsın nolucak dımıkaydirigubbakcemile2

canım benim ablamla eniştemde de var onlar sadece doğumdan sonra hemen iğneyi vurdurdular vallahi 28. hafta falan vurmadılar iğne 2 tane maşallah zehir gibide çocuğu var

selam canım benim ablamda ve eniştemde de vardı uyuşmazlık ilk doğumdan sonra bebeğe aşı yapıldı ikinci doğumdan sonrada bebeğe yapıldı ama endişelenecek bir şey yok. Bunlar doğal şeyler sen bunları dert edipte boşuna stres yapma sonra hamileliğinde zor olur...

ya öyle de korktum birazccıkkk...umarım sorun olmaz fazla..

canım benim ablamla eniştemde de var onlar sadece doğumdan sonra hemen iğneyi vurdurdular vallahi 28. hafta falan vurmadılar iğne 2 tane maşallah zehir gibide çocuğu var

maşallah Allah bağışlasın bu olayda zaten halkın%20sinde oluyormuş ama o %20sinde bende varım artık:))benneyaptımki

yok canım stres yapmıyorum da biraz düşündürdü beni sadece..fisfisfis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…