Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

:asigim:Siteyi bir süredir takip ediyorum.Katılmak ancak nasip oldu kızlar.Ocağın 8'inde,1 şubatta adet gördüm.27 sinde görmem gerekiyodu henüz daha görmedim adet.Dün akşam test yaptım negatif çıkltı.Hamilemiyim diilmiyim acaba?

canım benim belki stresten geçikniş olabilir ya da geç döllenme varsa kimi testler geç gösterebilir bence kan testine git

Gncam benim nasılsın

iyiyim be aşkım nasıl oliim geçmişi okudum biraz bu ara giremedim işten güçten de.
adetim bitti temizlendim bekliom işte :)))) bu arada annem umreye gidiyo perşembe bende babamlarla kalıcam bu ay kaçacak gibi günlerim o var kafamda öle bişiler işte
sen nasılsın bitti seninde dimi adetin

Kıs benim adet çoktan bitti üstüne hsgde çekildim tüplerim açık bugün çalışmalara başlıyoruz hayırlısıyla :asigim:

ceylanimm raporlarinn iyi cikmasina cokk sevindimmm ... ide kafayii takmasakk elkii martta guldurcekk rabbimizz bizzzii:Saruboceq:

Kıs benim adet çoktan bitti üstüne hsgde çekildim tüplerim açık bugün çalışmalara başlıyoruz hayırlısıyla :asigim:

ayy hadi çok sevindim yaaa
bir haftadır hep kötü haber aldım bu ii geldi kolay gelsin bakalım çalış inşallah bu ay tamam olsun artık bende gidicem doktora ceylan tırsıyorum da ama bi taraftanda benim zarım duruyo hala ya acaba onun alınmasımı gerekiyo diye düşünüyorum bi sene önce normal ultrasonla muayene etti beni bi sorun yok yumurtalıkların tertemiz dedi adetimde çok düzenlidir ama zarım çok kalın alınması gerekiyodu salladık idare ettim yani ay uy diye diye ama galba tutucu oluyo....kaçarım yok gibi

Bebeğimiz bence geçmiş geçeceğe kadar kimi gebeliklerde erken öğrenmek yararı oluyor bilgine

ne bileyim canım yaa
kafam karıştı şimdi
acaba stresten mi böyle oldu ben normald geçen nisan ayından beri korunmuyordum
bizim çocuk düşündüğümüzü duyan eltim hemen korunmayı bıraktı (6 yaşında kızı var)
oda başladı Bende sinir oldum niye 2 sene 3 sene önce değilde ben istediğim zaman oda böyle bişey yaptı diye. Benim daha ilk olacak :))))))
Bu yüzden her ay daha da tedirgin oluyorum adet olduğumda ise tam bir hayal kırıklığı

Allah iiliğini versin BEBEĞİMİZ,kaydirigubbakcemile3
nispet mi yapıyorsunuz birbirnize..
hayırlısını iste Allahtan..
en çabuğunu değil en güzelini,en sağlıklısını,hayırlısını iste..hihoyyyt

ben geldım kızlar alısverıs yaptım sımdıde yemek pısırıyom bı yandan da sıze bakayım dedım nabıosunuz bakalımmmmm

ben geldım kızlar alısverıs yaptım sımdıde yemek pısırıyom bı yandan da sıze bakayım dedım nabıosunuz bakalımmmmm

iiyiz canım bende biraz iş yaptım senin gibi..
şimdi de ustalar var...ayyyy akraba olduk yaaa bunlarla..,işin yoksa bunlarla uğraş....

ben acele etmiyorum zaten tabiki dediğin gibi hayırlı ve sağlıklı bir evlat istiyorum
ben nispet yapmıyorum ama karşı taraftan sezinliyorum sanki :)))))
neredeyse 1 yıldır uğraşıyoruz biz onlar daha 5 aydır falanonun bir tane olduğu için herkes bizden bekliyordu çocuğumuzun olmasını ben şimdi o nerden çıktı diye sinir oldum
sizce burada art niyetli davrana benmiyim :))))))))) Ama Allah herkese sağlıklı ve hayırlı evlat versin ne diyim

kısss sakın gırıp burda okumasın bunlarııkaydirigubbakcemile3

hayırdır yafrumm tadılat mı var evdee

sorma canım yaaa kombimizle başımız dertte ki ne dertte..
habire kendi kendine duruyor...
dıarı çıkıp bir daha çalıştırıyoruz
ekipmanlarımızı giyip çıkıyoruz dışarı hadiii bir daha çalıştır..
nys şimdi geldiler de kombiyi değiştiriyorlar 3 ay sonunda ama...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…