:asigim:siteyi bir süredir takip ediyorum.katılmak ancak nasip oldu kızlar.ocağın 8'inde,1 şubatta adet gördüm.27 sinde görmem gerekiyodu henüz daha görmedim adet.dün akşam test yaptım negatif çıkltı.hamilemiyim diilmiyim acaba?
Gncam benim nasılsın
iyiyim be aşkım nasıl oliim geçmişi okudum biraz bu ara giremedim işten güçten de.
adetim bitti temizlendim bekliom işte :)))) bu arada annem umreye gidiyo perşembe bende babamlarla kalıcam bu ay kaçacak gibi günlerim o var kafamda öle bişiler işte
sen nasılsın bitti seninde dimi adetin
insallahh canimm cikcakk biliyosnn bizde TOPTAN cikiyoo herzamannn insallahh bu seferde bizde iclerinde oluruzz canimm benimmŞenizravzanurcum daha hamiş çıkmadı
Kıs benim adet çoktan bitti üstüne hsgde çekildim tüplerim açık bugün çalışmalara başlıyoruz hayırlısıyla :asigim:
Bebeğimiz bence geçmiş geçeceğe kadar kimi gebeliklerde erken öğrenmek yararı oluyor bilgine
ben geldım kızlar alısverıs yaptım sımdıde yemek pısırıyom bı yandan da sıze bakayım dedım nabıosunuz bakalımmmmm
iiyiz canım bende biraz iş yaptım senin gibi..
şimdi de ustalar var...ayyyy akraba olduk yaaa bunlarla..,işin yoksa bunlarla uğraş....
Allah iiliğini versin BEBEĞİMİZ,kaydirigubbakcemile3
nispet mi yapıyorsunuz birbirnize..
hayırlısını iste Allahtan..
en çabuğunu değil en güzelini,en sağlıklısını,hayırlısını iste..hihoyyyt
ben acele etmiyorum zaten tabiki dediğin gibi hayırlı ve sağlıklı bir evlat istiyorum
ben nispet yapmıyorum ama karşı taraftan sezinliyorum sanki :)))))
neredeyse 1 yıldır uğraşıyoruz biz onlar daha 5 aydır falanonun bir tane olduğu için herkes bizden bekliyordu çocuğumuzun olmasını ben şimdi o nerden çıktı diye sinir oldum
sizce burada art niyetli davrana benmiyim :))))))))) Ama Allah herkese sağlıklı ve hayırlı evlat versin ne diyim
hayırdır yafrumm tadılat mı var evdee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?