Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

3ay uzun zaman yaaa nası dayandınız valla kotuuu aman neyse artık duzelıyo ya kaydirigubbakcemile3

yok canım sana demiyorum
hani ben onu geçeceğim demişsin yaa ona dedim
yoksa nispet yapanı Allah biliyor zaten..
hakketen özlem girip okumasın bari..:1shok:

yok canım sana demiyorum

guldecım ya ben nabayım ben 2senelık evlıyım eltımın daha 1yıl bıle olmadı martın24unde bırıncı yılı olucak ama suan 2aylık bebegı var ben nabayım kendımı atayım bogaz koprusunden mıllet bızden beklıyor sorup duruyordu yokmu cocuk dıyekaydirigubbakcemile3

3ay uzun zaman yaaa nası dayandınız valla kotuuu aman neyse artık duzelıyo ya kaydirigubbakcemile3

adamlar işten anlamıyor ki..
eşim bile onlardan daha bilgili..
eşim onlara bu kombi EA hatası veriyor diyor
adamda dur abi kitapçığa bir bakayım diyor:roflol::roflol:
gel de laf anlat böyle adamlara.....:roflol::roflol:
aman nys dediğin gibi...sonuçta rahata kavuşacağız inş..inş...inşş...Allahhhhh!!!
sen ne yemek pişiriyorsun canım???:dance:

yok canım sana demiyorum

görmez o :))))))))9
bende önceki yazdığım yazılara baktım ben onu geçeceğim diye bişey yazmadım ama
zaten öyle bişey Allah bilir sonuçta hayırlısı arkadaşlar hayırlısı

ya boşver canım benden herkes bekledi
ben cevabımı verdim herkese hayırlısıı diyerek genelleme yaptım şimdi
istediğimi de çok yakınlarıma söyledim
dışarıdakilere hiç bahsetmiyorum bile sende öyle yapp ne derlerse desinler...
benim etrafımda da var daha 3 aylık evliyken hamile kaldı kızcağız bir de çocuk 1 yaşına bastığında yeni bir taneye hamile olduğunu öğrendi..
şimdi ikise ikiz gibiler biri uyanıyor,ötekisi acıkıyor,o doyuyor öbürüsünün uykusu geliyor
e tabi kıslkançlık da var kızcağız hep evde dışarı adım atamıyor yani...
Bak Allah herşeyin hayırlısını versin canım.. tamam olsun da böylemi olsun yani..
herşeyin hayırlısı TAKMA KAFANA.........BOŞVER..

domatesli bugday corbası fasulye ve makarna kaydirigubbakcemile3

ahhhh canım anlıyrm seni aynı durum bende de war bnm eltimnde 1 çocuğu war biliyo bizm çocuk yapıcağımızı oda çocuk yapmayı düşünüyo seni çok iyi anlıyrm :1hug:

ahhhh canım anlıyrm seni aynı durum bende de war bnm eltimnde 1 çocuğu war biliyo bizm çocuk yapıcağımızı oda çocuk yapmayı düşünüyo seni çok iyi anlıyrm :1hug:

demekki yanlız değilmişim bir parça rahatladım
neden böyle oluyo bu eltiler anlamış değilim kıskançlık onda hasetlik onda
bişey anlatayım da gülün ben çalıştığım için doğalgaz faturam az geliyo onu bile kıskanıyo varmı böyle biri daha ya :))))))))))))

ahh canım benm aynı benmki gibi desene benmkide çok kıskanç sana bi komk örmek daha ben saçımı boyattım diye oda gitti baoyattı benmle yarışıyo resmen

olur canım olur hepımızın basında varrrr ınan yanlız degılsınnnnn ben neler cekıyom hele hıc anlatmıyım benımkı gırıp okuyabılır kaydirigubbakcemile3

ahh canım benm aynı benmki gibi desene benmkide çok kıskanç sana bi komk örmek daha ben saçımı boyattım diye oda gitti baoyattı benmle yarışıyo resmen

kıslar benım anlatmama hıc gerek kalmıyo soyledıklerınızın hepsı mevcut saten hehekaydirigubbakcemile3

aayyyyyyyyyyyyyy kızlarrrrrr Özlemm , Bebeğim , He bi de BOZOO kızlar

eltiii muhabettiimiiiii ayy ben de katılcamm.. eltiler diye bi topikkk
aç kız BOzo sen de potansiyel gördüm bı topik aç da orda kaynatalım şu eltileri ehueheuheuheu

HAHAAH AY KISLAR DEDİKODU ÇOK AYIP

YA BEN NE YAPIM BEN 4 YILDIR EVLİYİM DAHA YENİ BEBİŞ YAPTIK ELTİMİN 1 YILI DAHA YENİ DOLDU 8 AYLIK HAMİLE HEMEN ÇOCUK YAPTI UYUS İLK GELİN BÜYÜK GELİN BENİM AMA İLK TORUN ONDAN GELİO ŞİMDİ BENDE HAMİŞ KALINCA KESİN DEMİŞTİR BENİ KISKANDI DİE AMANN NE DERDE DESİN ÇOKTA TINNN ALLAHTAN ONLAR ADANADA OTURUO:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…