Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

çok alemsin kıs Özlemm demek seninkinde hepsi varr...

ay çok güldüm ayoll... eltiiyi sevmek zordur vesselam.

ahh canım benm aynı benmki gibi desene benmkide çok kıskanç sana bi komk örmek daha ben saçımı boyattım diye oda gitti baoyattı benmle yarışıyo resmen

böyle davrandıklarında gerçekten çok komik oluyorlar.
benim doğalgaz muhabbetide ortak bir arkadaşımızın gözleri önünde olmuştu eltim dövcekti beni nerdeyse arkadaşta neye uğradığını şaşırdı

ayyy alemsınnn tubıss haaakaydirigubbakcemile3

ayyy evet kesın dusunmustur ksıkandı dıye benımkının ben bı kere agzından duydum nası sınır olmustumm heyyyttt tmm susun dedıkodu etmeyelım ayıp loookaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

handaaaaaaaaaaaaaaan, kotu dusunmeeee lutfennnn..karninda bebisini tasiyorsun.....
ve de haline sukret...ben de 2 ay sonra 4 yillik evli olcam ama TIK yok daha bendeeee

olur canım olur hepımızın basında varrrr ınan yanlız degılsınnnnn ben neler cekıyom hele hıc anlatmıyım benımkı gırıp okuyabılır kaydirigubbakcemile3

aman ha okur falan şurda birbirimizin yüreğine su serpiyoruz okka altına gitme sen yazma
ben senin hislerine tercüman olurum
:))))))))

Kıss Bebegimizz sen faturalarıı 2 kat söyle bundan sonraa ( çözüdük problemii)

Kız BOzooocukkk sen de şey de eltine " canım bu saç rengi çok hoş ama büyük göstermiş " de ehhehe ( bunu da çözdüükk )

Ay handan kısssss cok zevkliii bu dedikodu olmazz kıss ne de olsa kimse kimseyii tanımıyor yaa .. dert döküyoruzz hehehe

hayırlısı olsun sıra sendeymiş aslında büyük olarak
haklısın ne derse desin boşverrrrrr

Kıs ebru kötü düşünmüom şurda espri yapıoz aşkolsun tabiki şükrediyorum sürekli rabbim sanada versin ben kimse için kötüülük düşünmem sen kimseye gıcık olmazmısın bazen yada kıskanmazmısın bunun kötülükle ne alakası var yani

topiği ne hale getrdk bi anda bebeğimiz saysende herkes derdini anlattı neyse boşwerin eltileri kıskansn onlar

Diyorumm Bozo aç bi topikk cagır bizi diye sen hala duruyorsunn ehehheuhu :)

kıs Handan 2009 da sizin abla elti sen dogurcak sizin ailee çoğalıooo desene....
ay darısı başımaa.......

neyse kıslar ben kaçar kocişe pasta yapıyım enerji toplayalım kaydirigubbakcemile3

Efet tubacım yaa darısı başına şekerimm eltim yapınca bende yaptım ben yapınca ablamda yaptı herkes bi kıvılcım bekliomuş sanki rabbim hayırlısını versin cümlemize

topiği ne hale getrdk bi anda bebeğimiz saysende herkes derdini anlattı neyse boşwerin eltileri kıskansn onlar

hakkatten ya kızlar konuyu ben açtım özür dilerim ne kadar da doluymuşuk
konu nerden nereye geldi biz minişlerimizi düşünelim onlara kavuşacağımız o mutlu günlerimizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…