aayyyyyyyyyyyyyy kızlarrrrrr Özlemm , Bebeğim , He bi de BOZOO kızlar
eltiii muhabettiimiiiii ayy ben de katılcamm.. eltiler diye bi topikkk
aç kız BOzo sen de potansiyel gördüm bı topik aç da orda kaynatalım şu eltileri ehueheuheuheu
ahh canım benm aynı benmki gibi desene benmkide çok kıskanç sana bi komk örmek daha ben saçımı boyattım diye oda gitti baoyattı benmle yarışıyo resmen
ayyy alemsınnn tubıss haaakaydirigubbakcemile3aayyyyyyyyyyyyyy kızlarrrrrr Özlemm , Bebeğim , He bi de BOZOO kızlar
eltiii muhabettiimiiiii ayy ben de katılcamm.. eltiler diye bi topikkk
aç kız BOzo sen de potansiyel gördüm bı topik aç da orda kaynatalım şu eltileri ehueheuheuheu
HAHAAH AY KISLAR DEDİKODU ÇOK AYIP
YA BEN NE YAPIM BEN 4 YILDIR EVLİYİM DAHA YENİ BEBİŞ YAPTIK ELTİMİN 1 YILI DAHA YENİ DOLDU 8 AYLIK HAMİLE HEMEN ÇOCUK YAPTI UYUS İLK GELİN BÜYÜK GELİN BENİM AMA İLK TORUN ONDAN GELİO ŞİMDİ BENDE HAMİŞ KALINCA KESİN DEMİŞTİR BENİ KISKANDI DİE AMANN NE DERDE DESİN ÇOKTA TINNN ALLAHTAN ONLAR ADANADA OTURUO:))
olur canım olur hepımızın basında varrrr ınan yanlız degılsınnnnn ben neler cekıyom hele hıc anlatmıyım benımkı gırıp okuyabılır kaydirigubbakcemile3
çok alemsin kıs Özlemm demek seninkinde hepsi varr...
ay çok güldüm ayoll... eltiiyi sevmek zordur vesselam.
çok alemsin kıs Özlemm demek seninkinde hepsi varr...
ay çok güldüm ayoll... eltiiyi sevmek zordur vesselam.
aman ha okur falan şurda birbirimizin yüreğine su serpiyoruz okka altına gitme sen yazma
ben senin hislerine tercüman olurum
:))))))))
HAHAAH AY KISLAR DEDİKODU ÇOK AYIP
YA BEN NE YAPIM BEN 4 YILDIR EVLİYİM DAHA YENİ BEBİŞ YAPTIK ELTİMİN 1 YILI DAHA YENİ DOLDU 8 AYLIK HAMİLE HEMEN ÇOCUK YAPTI UYUS İLK GELİN BÜYÜK GELİN BENİM AMA İLK TORUN ONDAN GELİO ŞİMDİ BENDE HAMİŞ KALINCA KESİN DEMİŞTİR BENİ KISKANDI DİE AMANN NE DERDE DESİN ÇOKTA TINNN ALLAHTAN ONLAR ADANADA OTURUO:))
topiği ne hale getrdk bi anda bebeğimiz saysende herkes derdini anlattı neyse boşwerin eltileri kıskansn onlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?