Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

jasmincim bencede zaman önemli suzan jasmincin paşasını gördüm bağdaş kurmuş oturuyor kaydirigubbakcemile3

tabi içerde rahatı iyi.ekmek elden su gölden ben olsam takla bile atarım yanikaydirigubbakcemile3benimkide detaylıda bize el sallar gibi oldu.selam çaktı bize sanki onu izlediğimizi biliyormuş gibi eşimle baya şaşırdık.Allah bütün bebekleri korusun sağlık versin.:Saruboceq:

bende yarın kızımı görmeye gidicem.İnşallah herşey yolundadır.gelecek hafta aşı vurulmam gerekiyor aynı zamanda 1-2 haftaya kadar anti -D iğneside vurulmam gerekiyor.
jasmincim canım sen aşılarını vuruluyor musun

canım bana dr bişey demedi henüz ama yarın gidince sorucam bildiğim kadarıyla 20 hafta başlanıyo inşallah herşey yolundadır canım

canım bana dr bişey demedi henüz ama yarın gidince sorucam bildiğim kadarıyla 20 hafta başlanıyo inşallah herşey yolundadır canım

canım aşıyı dr yapmıyor.bağlı olduğun sağlık ocağına hamile olduğunu söyleyip kayıt yaptırıyorsun onlar aşının zamanı geldiyse ki seninki gelmiş yapıyorlar sonra sana bir gün veriyorlar o günde ikinci aşını oluyorsun.

suzancım sağlık ocağına kaydımı oldum ama dr bir konuş beş aylık olunca gelirsin demişlerdi 20 haftada beş aylık oluyorum
bu arada canım biz baya bir konun dışına çıktık şimdi konuyu kilitlerler

arkadaşlar idrar yolu enfeksiyonu ya da kum döküp de hamile kalan birini duydunuz mu?????????????????fisfisfis

kıs ceylan hiç gözüme gözükme .ne o dün hatırımı sordun da kum döküyom dedim de cevap yazmadan çektin gittin.insan bi geçmiş olsun der di mi amaaaaaaaaaaklava:kaydirigubbakcemile

ben kaçıyorum kızlar.Allah isteyen herkese sağlıklı bir hamilelik nasip etsin.kib görüşürüz.

servisit dedi yani iltihap varmıs servisitte normalde acık olan o doku koyu kırmızı yara gibi gözükürmüs o yüzden yara varmı bilemiyorum dedi alttan ultrasonlada baktı ilac verdi antibiyotik adetin basladıgında kullanacaksın dedi 14 gün boyunca devamlı ama hemen baslama gebelik varmı yokmu önce onu öğrenmeliyiz gebelikte kullanılmayacakmıs
ama gebelikte suan tavsiye etmiyorum dedi tehlikeli olabilirmis kanama gecirebilirmisim

o ilac mideyi rahatsız edebilirmis onun icinde baska bi mide ilacı verdi
meme ultrasonuda cekecegim daha önce bende fibrokist vardı bakalım tekrar dedi
bide en yumurtalıklarımda biraz tembellik varmıs
yani dedide dedi birsürü sey

geçmiş olsun canım iltihap vajinadamı yani benmde iltihabım wardı fitil wermişti dr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…