Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

bende geldim bugün yoğun bir günün ardından yorgunluğumu atmanın en güzel yeri

jasmincin nerelerdesin kuzum yoktun bugün çok yoğundum hiç cevap dönemedim sana

Inş gösterir canım ya bi sonraki kontrolümde 12 haftanın içinde olucaz allah izin verirse , doktoru taciz edicem zaten görüosan söle söle die ahahah

hoşgeldin ceylancımmmmmmmm

ceylancım bir ara geldim siz yoktunuz yoğundunuz bende kapatayım dedim sonra biraz burda takılayım dedim böle işte canım

benim oğluşum iyi canım Allaha şükür
sen nasılsın ceylancım

suzancım sen nasılsın

iyiyim canım.cumartesi yatılı misafirim vardı pazar gittiler dünde eşim izinliydi gezdik dolaştık derken çok yoruldum ve bugün dinlenmeye çalışıyorum.yarında dra kızımı görmeye gidicem

Kıslar hamile dolmuş buralar ne güzel, biraz sürtünsek bize de faydası olur mu acaba?kaydirigubbakcemile3

Ceylancım naber? Görüşemiyoruz uzun süredir?CADIARZU

maşallah suzancım 25 hafta olmuşsun ayrıntılı ultrasona girdinmi

canım benim 3 lü taramada değerlerden birisi yüksek çıkınca amniyosentez yerine 20 haftalıkken ayrıntılı ultrasona girdim.herşey yolundaydı.senin hamilelik nasıl gidiyor.

canım benim hamilelik iyi Allaha şükür bende 3 lü testimi yaptırdım ama sonucumu daha göstermedim ne olduğunu bilmiyorum
tr.21 riski 1:869
yaş riski 1:1184
sonuçlar böle canım

canım benim hamilelik iyi Allaha şükür bende 3 lü testimi yaptırdım ama sonucumu daha göstermedim ne olduğunu bilmiyorum
tr.21 riski 1:869
yaş riski 1:1184
sonuçlar böle canım

benim tr.21 riski 1:263 çıkmıştı.bu nedenle detaylıya girmiştim.
canım sen sakın kafana birşeyleri takma zaten bu sonuçlar istatistiksel olduğu için kesin sonuç değil yani.
İnşallah herşey yolundadır

Kıslar hamile dolmuş buralar ne güzel, biraz sürtünsek bize de faydası olur mu acaba?kaydirigubbakcemile3

Ceylancım naber? Görüşemiyoruz uzun süredir?CADIARZU

canım nerelerdesin sen kayıplardasın napıyım valla hsg çekildim tüplerim açık öslettin kendini a.s.

suzancım takmamaya çalışıorum seninde sonuçlar iyi çıkmış rahatlamışsındır

evet detaylıya girene kadar içim içimi yedi ama detaylıda herşey yolunda çıkınca rahatladım.birdahaki hamileliğimde bu testleri yaptırmam herhalde insanın ömründen ömür gidiyor.

jasmincin canım dra sonuçları göstermekte gecikme sakın.bu tür testlerde zamanda önemli.hem için rahat eder durumun ne olduğunu öğrenince.

jasmincim bencede zaman önemli suzan jasmincin paşasını gördüm bağdaş kurmuş oturuyor kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…