Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Evet kıss Handannnnnn sağlıkla kucagınıza alın insallah...
sonra bizimkilerr gelsiin şekerler...
ayy ben bebek görünce hemen sevesım gelıoo ztenn...bizim de olsa severiz...
malum abla eltiii görümce herkess istanbulda bana lazıımm

kotu derken negatif demek istedim tatlim..tabii ki dusunmezsin...seninle o kadar yazistik ve cok sevindim...ben saka ile bile insanlar hakkinda negatif dusunce olussun istemiyorum, yanlis anlasildiysam cok cok cok ozur dilerim canimcim :1hug:

Yok ebrucum kırılma darılma yok canım anladım seni tatlım:) raabbim sanada vercek inşallah neler çektigini biliyorum bunların mükafatıı alacaksın tatlım

neler oluoo böyle geyık yapıyoruzz kızlarr.. napalım bebişlere takıl takıl gelmıo...
hayırlı zamanları da bılmıyoruz takılıyoruz bırbirimize..

ben burdayım ama ortada katılıcagım bı muhabbet olmadıgından konusmadım canım

handancim, bana gore ne kadar guzel dusunursen o kadar iyi hissediyorsun...o gobisindeki minik yumurcak da mutluluk hormonlarindan besleniyor...belki bilirsin mutlu olunca onlar da guluyorlar...belgeselde gormustum...guzel seylerden konusun ki bebisiniz de gulsun tatlim...annenin tum ruh hali onu etkiliyor....ayy gobisine elle ve onun orada buyumekte oldugunu hisset tatlim
allah her isteyene versin...saglik sihhat icinde...hayirli evlatlar

Ebrucum gözlerimi doldurdun canım ya çok dogru söylüyorsun ben sürekli seviyorum bebegimi sıksık konuşuyorum babası konuşuyor belki daha bizi duymuyor ama olsun hisseder belki diyoruz elimden geleni yapıyorum beni mutsuz eden insanlarla arama mesafe koydum hep güzel işeyler düşünüyorum inş rabbim hepimize hayırlı evlatlar verecek..

handancim, kapinin sert carpmasini bile duyuyor..hatta ortam gerginse o da rahatsiz olmaya basliyor....onlar konustuklarinizin ne anlama geldigini bilmese bile ses tonunuzdan nelerin dondugunu anliyorlar...hep pozitif dusun canim, mukafatini alacaksin....dokunuslar da onemli...ilerleyen aylarda dokunusunun yonunde onun da hareket ettigini gozlemleyeceksin
gordugun gibi bircok seyi biliyorum, ama henuz rabbim nasip etmedi..ama inaniyorum ki...bizim icin olan dogru zamanda mucizemiz gelecek :1hug:

Hoşgeldin jasmincin biz iiyiz sen nasılsın ogluşun nası

ebrucum aynen öyle rabbim en hayırlı zamanda versin bebeginizi inşallah bende hep böyle dua ettim ilk bebegimi düşürünce hayırlısı böyleymiş hayırlı zamanda yine ver allahım die dua ettim hep yine verdi rabbim ben herşeyin bi zamanı olduguna inanıyorum bizde 4 yıl çok saglam korunduk sayılmaz geri çekme felan ama hiç kaza olmadı demekki kısmeti şimdiymiş senin içinde dua ediyorum hepiniz için

Bizde iiyiz çok şükür heyecanla bekliyoruz işte doktora gitmeyi:) sen kaçıncı haftada cinsiyet ögrenmiştin canım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…