Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

canım burdayım kaymışım bir ara kusura bakma canımcım
evet öyle diyeceğim değerimi anlasın ...:)))
hem ne varki..??benneyaptımki
yok ben de soylıycem zatennn bısı yok cnm kotu bı manada demedım satenmirmirmirmir
kimse yokmu ben yeni katıldım aranıza

hosgedlın cnm saat azcuk gec olmus ondan fazla kısı yokk ıdare et artık bısleeekaydirigubbakcemile3

mrb kıssssssslaaaaaaar kimse var mı ben geldim....:sm_cool:

ayy evet bayağı geç olmuş...çalışmaya mı gitsem acaba???gerçi adetime 4-5 gün kaldı o yüzden pek bir faydası olmaz ama ne yapsam ki...fisfisfisgerçi uykum da geldi..
mirmirmirmir

ya bişi sorucam öslem sayfalar ters yüzmü olmuş yoksa ben bugün biraz kullanıcı panelini kurcaladım ondan mı oldu..anlamadım ben...:bbo: :uhm:

hosgedlın cnm saat azcuk gec olmus ondan fazla kısı yokk ıdare et artık bısleeekaydirigubbakcemile3[/QUOTE]

evet geç olmuş ya yeni katıldım biraz geç kaldım neyse hepinize iyigecelerhihoyyyt

selam ya benim net sürekli kesiliyo bişey sorcam bitürlü yazamadım benim adetime 12 gün var ama benim rahim imde sanki bir ağırlık var bana basınç yapıyo oturup kalkamıyorum bile böle bişey yaşayan oldumu

ya bişi sorucam öslem sayfalar ters yüzmü olmuş yoksa ben bugün biraz kullanıcı panelini kurcaladım ondan mı oldu..anlamadım ben...:bbo: :uhm:

kullanıcı panelınde ayar yapmısındır benım mesela yenıler once eskıler sonda ole ayarladım

benım hep oyle canım ya sebebını bılmıyorummmsenağlama

kullanıcı panelınde ayar yapmısındır benım mesela yenıler once eskıler sonda ole ayarladım

yaniii?...yeni msjlar ilk sayfalarda eskiler sonda mı?delikafadulden ayyy benim aklım karıştı ya laelaelaelaelae ben şimdi bulamamda bunu nereden ayarlayım....:bbo:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…