yok ben de soylıycem zatennn bısı yok cnm kotu bı manada demedım satenmirmirmirmircanım burdayım kaymışım bir ara kusura bakma canımcım
evet öyle diyeceğim değerimi anlasın ...:)))
hem ne varki..??benneyaptımki
kimse yokmu ben yeni katıldım aranıza
yok ben de soylıycem zatennn bısı yok cnm kotu bı manada demedım satenmirmirmirmir
iyi tanıştırırız bebeklerimizi:))tabi o zaman büyümüş olurlar:))
hosgedlın cnm saat azcuk gec olmus ondan fazla kısı yokk ıdare et artık bısleeekaydirigubbakcemile3
mrb kıssssssslaaaaaaar kimse var mı ben geldim....:sm_cool:
ayy evet bayağı geç olmuş...çalışmaya mı gitsem acaba???gerçi adetime 4-5 gün kaldı o yüzden pek bir faydası olmaz ama ne yapsam ki...fisfisfisgerçi uykum da geldi..
mirmirmirmir
var var hosgeldınnnnnnnnnnna.s.
ayyyyyyy yaşasın yanlız değilim hihoyyyt nasılsın öslemcim..sositososito
ya bişi sorucam öslem sayfalar ters yüzmü olmuş yoksa ben bugün biraz kullanıcı panelini kurcaladım ondan mı oldu..anlamadım ben...:bbo: :uhm:
selam ya benim net sürekli kesiliyo bişey sorcam bitürlü yazamadım benim adetime 12 gün var ama benim rahim imde sanki bir ağırlık var bana basınç yapıyo oturup kalkamıyorum bile böle bişey yaşayan oldumu
kullanıcı panelınde ayar yapmısındır benım mesela yenıler once eskıler sonda ole ayarladım
benım hep oyle canım ya sebebını bılmıyorummmsenağlama
ayy evet bayağı geç olmuş...çalışmaya mı gitsem acaba???gerçi adetime 4-5 gün kaldı o yüzden pek bir faydası olmaz ama ne yapsam ki...fisfisfisgerçi uykum da geldi..
mirmirmirmir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?