Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

slm kızlar sizleri çok özledim ben girmeyeli site ne kadar değişmiş zor buldum sizi nasılsınız ben girmeyeli kimler hamile ben bikaç zamandır giremedim moralim çok bozuk siteye girmek için elim gitmedi bilgisayara geçen akşam baktımda sayfalara hepiniz beni merak edip sormuşsunuz aslında giremiyodum siteye girmek istemediğimden değil moralimin bozukluğundan elim gitmiyodu ama sizlerin beni sorduğunuz sayfaları okuyunca gönderdiğiniz özel mesajları görünce dedim girmemek arkadaşlarıma saygısızlık olur sizleri çok seviyorum inanın çok özledim hepinizi varmı hamileler

günaydın kıssslar deryacığım hoşgeldin moralin neden bozuk bizler burada herşeyimiz paylaşır olduk öyle değilmi?

selamlar ben de adet olmadan 2 önce aynı senin gibi olmuştum hem bel hem kasıklarım ağrımıştı şu an da adet tarihimden 3 gün geçti ama hala olmadım şimdi ara ara devam ediyor ağrılar

meşhur derya senmsn walla herkes seni çok merak etti bende yenilerdenim

Allah sağlıklı ve hayırlısını versin inşallah

Allah sağlıklı ve hayırlısını versin inşallah

Canlarım Günaydınlar ,
Mart ayının il hamişlerini görmek istiyorum artık tahta oturmak için sabırsızlanan yokmu kaydirigubbakcemile3

Bebeğimiz hayırlısıyla yarın güzel haberlerini bekliyoruz herşeye hazırlıklı ol

günaydın ceylancım

Derya002 fışkısııııııı nerelerdesin ne oldu canım anlatta derdine derman olalım kaydirigubbakcemile3
Sana küsmemiz gerek herkesi meraklandırdın bende girmeyeceğim acaba beni de merak edermisiniz kaydirigubbakcemile3

günaydın kıssslar deryacığım hoşgeldin moralin neden bozuk bizler burada herşeyimiz paylaşır olduk öyle değilmi?

canım benim çok büyük sorunlar yaşadım biliyosun klomen tedavisine başlamıştım doktor bakıyodu yumurtalar büyümüşmü diye kayınvalidem alt katımda oturuyo sonra bi akşam oğlum indi kayınvalideme orda biraz şımarmış galiba aşağıdan gelen sesleri duydum kayınvalidem 9 yaşındaki oğluma ağıza alınmıycak laflar söylüyodu bağarıyodu ve yukardan duymuyolarmı atıyolar seni başıma gelip almıyolar falanda diyodu çok sinirlendim ellerim titremeye başladı (afedersiniz 9 yaşındaki çocuğuma şerefsiz diye bağarıyodu ) ellerimi görseydiniz sinirlerim boşalmıştı adeta o sinirle aşağıya indim kayınvalideme neler söyleyip bağardığımı hiç hatırlamıyorum bağararak yukarıya çıktım eşim uyuyodu birden kalktı ve hiçbişey yapmadan oturdu çok sinirlendim hiçbi zaman bizi annesine karşı savunmadı tamam bizede bişey demedi ama eşim taviz vermeseydi kayınvalidem bize böyle hakaretler edemezdi o kadar sinirliydimki o anda eşimi bile bırakıp gitmek geldi içimden o anda ikinci çocuğu almamaya karar verdim ağlayarak ve ağlayıp bağararak bunu eşime söyledim yine hiç ses çıkarmadı ertesi gün doktora gitmem gerekiyodu o günden beri doktorada gitmedim 20 gün eşimle konuşmadım şu an adetim iki gün geçti test bile yapmadım kesin yumurtalarım büyüdü ve kiste dönüştü şu an hala bu konuyu yazarken titriyorum ertesi gün kayınvalidem geldi benden özür diliyo yok uykusuzmuş hastaymışta ne dediğini bilmiyomuş o an eltiminde çocuğu var ona hiç böyle davranmıyo hep benim çocuğuma hakaretler savuruyolar görümcemle ikisi bıktım artık hayattan soğudum onlar yüzünden yani anlıyacağınız ben vazgeçtim arkadaşlar ikinci çocuktan o günden beri siteye girmek istediğim zamanlarda ağlamaya başlıyodum bütün hayallerim umutlarım gitti onlar yüzünden allah nasıl biliyosa öyle yapsın onları başka ne diyim evlendiğim günden beri etmedikleri hakaret kalmadı ailemi hep huzursuz ettiler anlatsam taş bile çatlar hep sabrediyorum ama artık bedduamıda esirgemiyorum benim herkes gibi yaşanacak bi hayatım var 10 senelik evliyim 10 senede yemediğim hakaret kalmadı artık yeter dayanamıyorum onunda kızı var allah onada göstersin aynısını kızı bi gün yüzü görmesin onların bana yaptığı gibi onların kızınada yapsınlar bütün duam bu yani anlıyacağınız o günden beri elim gitmedi siteye girmeye sizleri çok özledim bugün kendimi daha iyi hissettim ve girdim hemen arkadaşlarımı üzmeye hakkım yok dedim ve girdim eşimle 20 güne yakın konuşmadım daha sonra bi şekilde gönlümü almak için yaklaştı ve ben korun dediğim halde korunmadı adetimde iki gün geçti ama bebek olduğunu zannetmiyorum çünkü klomen kullananların gecikmesi olabiliyomuş doktorumuda bıraktım ne olursa olsun dedim yumurtalar büyüyünce çatlatma iğnesi vurucaktı iğne vurulmdı ve yumurtalarım ne kadar büyüdü çatladımı yoksa kistemi dönüştü onuda bilmiyorum sağlık olsun napalım 10 senedir yaşadıklarımın yanında bunlar hiç kalır işte böyle kızlar sizleri çok seviyorum kendi derdimle sizleride daha fazla üzmiyim sizlerde ne var ne yok varmı hamileler

ceylanımmm cimcimem, istersen girme ben seni elimle koymus gibi bulurum kaydirigubbakcemile2
mart miyavlamasına hazırmısınız kızlarrrrrrrr, hepinize günaydınnnnnnnnnnnnnkaydirigubbakcemile2

Deryacım çok üzüldüm canım yaşadıklarına allahım bilir napacagını eninde sonunda sana yapılalanların karşılıgını bulacaklardır bu dünyada olmasa öbür dünyada inan ne diyecegiimi bilmiyorum bizler yanındayız güçlü olmalısın kocaman bir oglun var canım benim seni çok seviyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…