slm kızlar hihoyyyt
bu bölüme ilk defa yazıyorum
bel ağrısı olan var mı
çok fazla bel ağrım var
kasıklarımda ara ara adet olacakmışım gibi yokluyor ama gelen gidende yok benneyaptımki
2-3 günüm kaldı
slm kızlar sizleri çok özledim ben girmeyeli site ne kadar değişmiş zor buldum sizi nasılsınız ben girmeyeli kimler hamile ben bikaç zamandır giremedim moralim çok bozuk siteye girmek için elim gitmedi bilgisayara geçen akşam baktımda sayfalara hepiniz beni merak edip sormuşsunuz aslında giremiyodum siteye girmek istemediğimden değil moralimin bozukluğundan elim gitmiyodu ama sizlerin beni sorduğunuz sayfaları okuyunca gönderdiğiniz özel mesajları görünce dedim girmemek arkadaşlarıma saygısızlık olur sizleri çok seviyorum inanın çok özledim hepinizi varmı hamileler
merhaba kizlar topiginizi okudum cok guldum kaydirigubbakcemile3 ne alem kizlarsiniz walla:)) :roflol: bende ilk defa yaziyorum buraya.. insallah hamile kaliriz en hayirli ve kisa zamanda:)) :Saruboceq: son adet bitis tarihim 19 subat.. beklemedeyim.. benide ekleyin kizlar.. sizi cok sevdim kaydirigubbakcemile5 bende burada sizlerle stres atmak istiyorum
KIZLAR benide alırmısınız aranıza bende bebiş istiyom 4 aydır ama benim adetim düzensiz dk gittim duphaston verdi 15 gün başla dedi 10 gün kullan dedi ama adetim ne zaman olacak bişey demedi büğün hap biteli 10 gün oldu yani 35 gün bende sanki adet olacakmışım gibi karın ağrısından başka bişey yok 1 haftadır
Ceylancım sen dün erken test yaptır demiştim ama henüz yaptıramadım kısmetse yarın izinliyim yaparım
Bu arada herkese günaydınlar
kendimi hatırlatayım birde ben aranıza yeni katıldım her ayın 1 inde adet oluyordum bu ay henüz olmadım olamamamı ben şubatın 28 çekmesinden kaynaklandığını düşünüyorum ama kısmet bugün de olmazsam yarın anlaşılır :))))
Bu arada Allah herkese sağlıklı ve hayırlı bebekler nasip etsin
[sıze="2"]canlarım günaydınlar ,
mart ayının il hamişlerini görmek istiyorum artık tahta oturmak için sabırsızlanan yokmu kaydirigubbakcemile3[/sıze]
bebeğimiz hayırlısıyla yarın güzel haberlerini bekliyoruz herşeye hazırlıklı ol
günaydın ceylancım
günaydınlar cicim nasılsın nevarneyok bu ay umutluyuz dimi hihoyyyt
günaydın kıssslar deryacığım hoşgeldin moralin neden bozuk bizler burada herşeyimiz paylaşır olduk öyle değilmi?
günaydınnnnnnnnnnnn
bebeğimiz özeline bakmısın canım[/QU
baktım :))))))
Derya002 fışkısııııııı nerelerdesin ne oldu canım anlatta derdine derman olalım kaydirigubbakcemile3
Sana küsmemiz gerek herkesi meraklandırdın bende girmeyeceğim acaba beni de merak edermisiniz kaydirigubbakcemile3
Canlarım Günaydınlar ,
Mart ayının il hamişlerini görmek istiyorum artık tahta oturmak için sabırsızlanan yokmu kaydirigubbakcemile3
Bebeğimiz hayırlısıyla yarın güzel haberlerini bekliyoruz herşeye hazırlıklı ol
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?