Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

yaniii?...yeni msjlar ilk sayfalarda eskiler sonda mı?delikafadulden ayyy benim aklım karıştı ya laelaelaelaelae ben şimdi bulamamda bunu nereden ayarlayım....:bbo:
burdan nası anlatcam kıCADIARZUfisfisfishihoyyytkaydirigubbakcemile3
cevapladığın için sağol canım

pek cevap da sayılmaz ya hadı neyse ben de bılmıyom sebebını ama:roflol:

naber güldecim nasılsın bakim..son güne kadar devam taklım...işine bakk..:jeyyar:

burdan nası anlatcam kıCADIARZUfisfisfishihoyyytkaydirigubbakcemile3

pek cevap da sayılmaz ya hadı neyse ben de bılmıyom sebebını ama:roflol:

tamam canım ben bakarım ya öylesine sormuştum ayarlarım ben..kaydirigubbakcemile2

yok be yafrum hosuma gıttı konusma tarzın gulumsettın benı ondan ole dedım mecazı manada yani takma bu kadar amaaa:roflol:

gecenin bir köründe seni güldürdüğsem ne mutlu bana..:))iii ii sevindim..kaydirigubbakcemile5

naber güldecim nasılsın bakim..son güne kadar devam taklım...işine bakk..:jeyyar:

son güne kadar devam mı edeym ??:uhm:
nys artık devam edelim sizde devam edin ama
bana söylerken sizde bırakmayın yani..:jeyyar:

sen merak etme ben raund aralarında buradayım sateeeeeeeeeeenn...:jeyyar: :jeyyar:

evet cnm ... kızlar ben kacıyorum kendınıze ıyı bakın yarın benımkı ızınlı kocısımle ılgılenıcem bu yuzden burda olamayabılırım persembe gorusruk artık optum hepınızı cıktım benŞeniz

öslemcim bu arada ayarladım canım karştırmışım işte...neyse ki halloldu..

iyi geceler canımcım....birbirinise iyi bakın...

ayy alemsin kadsim:roflol::roflol:
ilk raund ne zaman olur bilmiyorum canım hepinşze hayılı geceler
hepinşz öpüldünüz....

slm kızlar hihoyyyt
bu bölüme ilk defa yazıyorum
bel ağrısı olan var mı
çok fazla bel ağrım var
kasıklarımda ara ara adet olacakmışım gibi yokluyor ama gelen gidende yok benneyaptımki
2-3 günüm kaldı

dıptıscım bu hem regli hem de gebelik belirtisi olabilir tatlım..a.s Herşey gönlünce olur inşallah..a.s.

merhaba kizlar topiginizi okudum cok guldum kaydirigubbakcemile3 ne alem kizlarsiniz walla:)) :roflol: bende ilk defa yaziyorum buraya.. insallah hamile kaliriz en hayirli ve kisa zamanda:)) :Saruboceq: son adet bitis tarihim 19 subat.. beklemedeyim.. benide ekleyin kizlar.. sizi cok sevdim kaydirigubbakcemile5 bende burada sizlerle stres atmak istiyorum

KIZLAR benide alırmısınız aranıza bende bebiş istiyom 4 aydır ama benim adetim düzensiz dk gittim duphaston verdi 15 gün başla dedi 10 gün kullan dedi ama adetim ne zaman olacak bişey demedi büğün hap biteli 10 gün oldu yani 35 gün bende sanki adet olacakmışım gibi karın ağrısından başka bişey yok 1 haftadır

Ceylancım sen dün erken test yaptır demiştim ama henüz yaptıramadım kısmetse yarın izinliyim yaparım
Bu arada herkese günaydınlar
kendimi hatırlatayım birde ben aranıza yeni katıldım her ayın 1 inde adet oluyordum bu ay henüz olmadım olamamamı ben şubatın 28 çekmesinden kaynaklandığını düşünüyorum ama kısmet bugün de olmazsam yarın anlaşılır :))))
Bu arada Allah herkese sağlıklı ve hayırlı bebekler nasip etsin

moralim cok bozuldu yaaasenağlama:çok üzgünüm:

selam canım sıkma canını bende de iltihap vardı geçen ay doktora gittim fitil verdi geçti bak bu ay hamile olma olasılığım bile var henüz adet olmadım
ama belkide o kullandığım fitilden de kaynaklanmış olabilir bu gecikme
hiç düşünüpte kendini üzme stres yapma herşeyin bir sırası zamanı var öyle düşün yüce Allah ım bizede o günleri gösterir umarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…