Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

sağlık ocağında test yaptın doktar çok kesin konuştu çok umutlandım ondan kan testi yaptım ama sonuş hüsran kendimi kolay kolay toparlayamam herhalde

burda hamisler varken sorayim... kizlar ben 4+6yken doktora gittim kese görünmedi normalmidir görünmemesi? iki hafta sonra gel dedi..nasil bekliceksem okadar..

kız yamansak sen hamiş değilmisin kız daha neyi bekliyon anacım bu gün benim günüm ben beklemedeyim ((

YOK CNM KAN TESTİ VERDİM NEGATİF ÇIKTI EBRUCUM ÇOK ÜZGÜNÜM SORMAsenağlama

BENDE BEKLEMEDEĞİM İŞTE KARNIM AÇIYOR BELİMDE OKADAR AĞRI YOK BEKLİYOM İŞTE BU AY YUMURTALAM TESTLERİNİ DENİYCEM......senağlama

ayyyy cnm bilmiyordum yaaa çok üzüldüm hakkında hayırlısı olsun cnm yaaa üzülme nolurr senağlama

burda hamisler varken sorayim... kizlar ben 4+6yken doktora gittim kese görünmedi normalmidir görünmemesi? iki hafta sonra gel dedi..nasil bekliceksem okadar..

Karındanmı bakdı ?
Genelde o zamanlarda görünüyo ama biraz değerlerinlede alakalı görünüp görünmemesi bildiğim kadarıyla,Bende henüz gitmedim 5+2 oldum bugün.Cuma kısmetse bakalım görebilicekmiyiz =))

yok canim alttan bakti.. görünmedi.. ikinci kez idrar testi yapti ikiside pozitifti.. kanda aldi ama izinliymis haftaya kadar pazartesi kan sonucu alicam.. keseyide artik 16sinda görcez insallah.. erken gitmedigin iyi olmus canim.. insan korkuyor biraz göremeyince

HAYIRLISI KIZLAR BEN ARTIK ÇOK DÜŞÜNMİYCEM VALLA HERŞEY OLACAĞINA VARIYOR ....
BU AYIN 10 DA İŞİDE BIRAKIYORUM KENDİME ZAMAN AYIRICAM HİÇ KİMSEYE KAFA YORMAYA DEĞMİYOR (KAYNANAM DAHİL) O YÜZDEN HERŞEY PSİKOLOJİDE BİTİYOR KENDİME DEĞİŞİK UĞRAŞLAR BULUCAM İNGİLİZCE KURSUNA FALAN GİTCEM NE BİLİM HERŞEYİN HAYIRLISI...
ALLAH NE ZAMAN KISMET EDERSE..... BEKLİYCEM SADECE benneyaptımki

benimkide 5+0 bugun :)

Aynen şuan bende öyleyim,görmediğim için içim hiç rahat deil,aklıma kötü şeyler getirmek istemiyorum..Ama burda bebiş uğraşırken o kdar çok şey okumuşumki bi sürü şey geliyo insanın aklına =)

hakkimizda hayirlisi olsun.. saglikli olsunlarda gec görünsünler bunun icin dua ediyorum sürekli..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…