selam güzel anne adaylari nasilsiniz bakem
Ebruşkom
Derhal doktoruna git bence tutarsızlık iyi değil :teselli:
kız yamansak sen hamiş değilmisin kız daha neyi bekliyon anacım bu gün benim günüm ben beklemedeyim((
taze anneccik nasılsın kaydirigubbakcemile2
canımcığım aynı ya günlerimiz bizim 3 günümüz var
YOK CNM KAN TESTİ VERDİM NEGATİF ÇIKTI EBRUCUM ÇOK ÜZGÜNÜM SORMAsenağlama
BENDE BEKLEMEDEĞİM İŞTE KARNIM AÇIYOR BELİMDE OKADAR AĞRI YOK BEKLİYOM İŞTE BU AY YUMURTALAM TESTLERİNİ DENİYCEM......senağlama
burda hamisler varken sorayim... kizlar ben 4+6yken doktora gittim kese görünmedi normalmidir görünmemesi? iki hafta sonra gel dedi..nasil bekliceksem okadar..
iyiyim gülüm sen nasilsin? calisma günlerin basladi dimi.. hayirlisiyla bu ay gelicek melegin insallahŞeniz
Karındanmı bakdı ?
Genelde o zamanlarda görünüyo ama biraz değerlerinlede alakalı görünüp görünmemesi bildiğim kadarıyla,Bende henüz gitmedim 5+2 oldum bugün.Cuma kısmetse bakalım görebilicekmiyiz =))
Ebruşkocum kendini toparla mart ayı daha var belki yanlış baktılar kanına
Karındanmı bakdı ?
Genelde o zamanlarda görünüyo ama biraz değerlerinlede alakalı görünüp görünmemesi bildiğim kadarıyla,Bende henüz gitmedim 5+2 oldum bugün.Cuma kısmetse bakalım görebilicekmiyiz =))
yok canim alttan bakti.. görünmedi.. ikinci kez idrar testi yapti ikiside pozitifti.. kanda aldi ama izinliymis haftaya kadar pazartesi kan sonucu alicam.. keseyide artik 16sinda görcez insallah.. erken gitmedigin iyi olmus canim.. insan korkuyor biraz göremeyince
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?