meryem meryem ve esterya tşk ederim hepinize
ndk canım doktorun pazar günleride çalışıyomu ya bana pazar günleri çalışan bi doktor lazım gitmeye karar verdim artık nerede olursa olsun işten izin almak istemiyorummmmmmmmm
Gülde ciim baya belirtin varmışş...
ben de geceden beri yarım kilo tatlıı yedim ( hamile var canı istemesin)
benım de 5-6 güne reglim gelicekk ondan heralde...
ayy ben de calısamadıkk eşim yoktu.. cok istiyorum bebikkcik.. ama umudum kalmadı...
6 aydır hüsrann...
severcim benim reglime 10 gun kala agrılarım başladı kasıklarım fena agrıyordu ve batıyordu. adetimden 3 gun once kan testi yaptırdım hamile cıktım. ama mide bulantım falan yok. bugun 5 haftam bitti..
arkadaslar sormak istediginiz herseyi sorabilirsiniz bana
severcim benim doktorum beylikduzunde ve aksam 18:00 den sabaha kadar orda ve harika bir doktor tavsiye ederim.. istersen beraber gidebiliriz
cnm gözün aydın allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallah cnm akıntın varmıydı benim adet günümde geçti 1 haftadır karnım ağrıyo birazcık göğüslerim şiş ve hassas buğün sabah biraz krem şeklinde akıntım oldu 1 hafta önce lekelenme tarzı bir kahverengi bir akıntı oldu 10 damla kadar. biraz belirtilerinden bahsedermisin
Gülde ciim baya belirtin varmışş...
ben de geceden beri yarım kilo tatlıı yedim ( hamile var canı istemesin)
benım de 5-6 güne reglim gelicekk ondan heralde...
ayy ben de calısamadıkk eşim yoktu.. cok istiyorum bebikkcik.. ama umudum kalmadı...
6 aydır hüsrann...[/QUOTE
hemen pes etmek yok öyle bakayım çalışmalara devam bak ben yıldımmı hemen hemen 1 yıldır
canım ben anadolu yakası pendikteyim ya beylikdüzü çok uzak ama olsun pazar günü açıkmı gelirim :))))
canımcım benim akıntım hiç olmadı ama kasıklarımda aşırı agrı oldu hatta bir gun agrıdan yuruyemedim..
goguslerim bir ara sisti ama simdi normal asiri bi buyume yok.. beni en cok rahatsız eden sey saçlarım felaket oldu hic sekil almıyor ve cok cirkinlestim suratımda meymenet kalmadı :)
ya esterya senin adet gününe kadar akıntın oldu mu canım???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?