Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

meryem meryem ve esterya tşk ederim hepinize

ndk canım doktorun pazar günleride çalışıyomu ya bana pazar günleri çalışan bi doktor lazım gitmeye karar verdim artık nerede olursa olsun işten izin almak istemiyorummmmmmmmm

derya002 gelmis galiba yazdıgı sayfayı bulayımda okuyayım cok üzüldüm ya dediklerinize
üzülme demek kolay biliyorum ama bu hayatta en önemli varlık kendinsin bunu unutmamalıyız kendinmize deger vermeliyiz bi canımız var onuda heder etmemeliyiz

severcim benim doktorum beylikduzunde ve aksam 18:00 den sabaha kadar orda ve harika bir doktor tavsiye ederim.. istersen beraber gidebiliriz

hadi bende anlatam :)))))))))))))))
benımde belimin sol tarafında ağrılar vardı dün, benimden kasıklarıma geçiyordu sankı.
ağzım hiç boş durmuyor(e hep öyle)
arada bı başım sersemlıyor sankı basım dönmüş gibi

sağlıklı yumurtlamışım, çatlamısım ama döllenme oldumu bilmiyorummm(((((((((( allahım bu ay duy bızı yaa

ben zannetmiyorum hamile olduğumu
heralde bende regl olacağım..
canımda sürekli tatlı istiyor zaten hiç yemediğim tatlıları yiyrum
mesela çikolatayı ayda bir veya iki ayda bir yerdim şimdi haftada 2 3 habire yiyişyorum...aynı senin gibi yani...
benimde 2.ayım bakalım kısmet...

ooo ndk da gelmiiisss...bugun ne guzel bir gun nasilsinnnn tatlisss
sever senin bugun kacinci gunun ki anacimmm

cnm gözün aydın allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallah cnm akıntın varmıydı benim adet günümde geçti 1 haftadır karnım ağrıyo birazcık göğüslerim şiş ve hassas buğün sabah biraz krem şeklinde akıntım oldu 1 hafta önce lekelenme tarzı bir kahverengi bir akıntı oldu 10 damla kadar. biraz belirtilerinden bahsedermisin

severcim benim doktorum beylikduzunde ve aksam 18:00 den sabaha kadar orda ve harika bir doktor tavsiye ederim.. istersen beraber gidebiliriz

canım ben anadolu yakası pendikteyim ya beylikdüzü çok uzak ama olsun pazar günü açıkmı gelirim :))))

canımcım benim akıntım hiç olmadı ama kasıklarımda aşırı agrı oldu hatta bir gun agrıdan yuruyemedim..
goguslerim bir ara sisti ama simdi normal asiri bi buyume yok.. beni en cok rahatsız eden sey saçlarım felaket oldu hic sekil almıyor ve cok cirkinlestim suratımda meymenet kalmadı :)

canım ben anadolu yakası pendikteyim ya beylikdüzü çok uzak ama olsun pazar günü açıkmı gelirim :))))

açık canım doktor da var
beylikduzu kolan hastanesine gidiyorum ben cok memnunum labratuvarı 24 saat calısıyor kan testini 1 saatte alıyorsun ne zaman yaptırırsan yaptır

sanırım cevabı aldım
o zaman sana başka soru sorayım...
peki.... göğüslerin adetten 10 gün önce şişti ve ağrıdı mı?
bir de kasığında yük varmış gibi hissediyormuydun?
cevap veririsen ii olur canım herkes öğrensin...

öğle deme anneler o kadar güzelleşirki karşıdan bakan anlar bir güzellik olduğunu sen şimdi yeni luşan bu duruma vücut alışmaya çalışıyo ve sen kendindeki değişiklikleri beyenmiyorsun o yüzden bide bunlar psikolojik anne kaprisleri tatlım inşallah rahat bir hamilelik geçirirsin benim dün gece ögle bir sancım vardıki uyuyamadım eşime küs olmasam kaldırıp dr gidelim diyecektim

ya esterya senin adet gününe kadar akıntın oldu mu canım???

canım bende akıntı olmadı sadece fena halde kasık agrısı oldu
doktor baktı 4 cm buyuklugunde kist gordu sonra da kan testi yaptı adetime 3 gun kala 156 cıktı degerim ve anladıkkı hamileyim ama yinede kesenin icinde bebegi gormek gerek dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…