Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

ebrucum bencede arkadaşların da dediği gibi bir daha tekrarla testi canım geçmiş olsun tekrar canım..

YA arkadaşlar kisti soruyordum da
kist olunca kasıkta ağrı oluyor mu???

kıslar bnm akıntım geliyo yumuta akı kıvamında bu kadr erkenmi oluyo yumrtlama günü adettn beri 8. gün daha

Hamiş kıslar ayşecim görünmemesi çok normal tatlım sakın üzülme bende 4+4 ken gittim görülmedi doktorum normal görünememsi çok erken dedi sonra 5+3 ken gittim kesemizi gördük sakın telaş yapmayın sabırla bekleyin kızlar içinizi ferah tutun bu arada kalp atışları ve bebegimi 7+1 ken gördüm no panik:)

saol canim icimi rahatlattin.. 5+1 oldum bugün.. 16sinda gidicem o gün keseyide kalp atisinida duyariz insallah.. seninde randevun 16sindaydi degilmi canim`?:1hug:

KIZLLARRRR acıl yardım.....ben adet oldum olucam sankı karnımda sancı var fakat afedersınız sumuge benzer bı akıntı va bende,,hiç olmazdı adetten once nedenn sızce

Evet ayşecim 16martta benimde randevum aynıymışız:) inş ikimizde güzel haberle döneriz:)

insallah canim.. Rabbim hayirlisini versin hepimiz icin..

buarada martta haala hamis cikmadi.. firtina öncesi sessizlik bumudur acaba kizlar.. martin sonunda patlama olcak bencekaydirigubbakcemile2

Ben cumayı bekliyorum her cuma hamiş çıkıo maşallah geçen cuma 3 hamiş çıkmıştı sanırım bide kba vardı ama ses çıkmadı ondan

ebrubu canım benim bugün 26. günüm ben bigünde fazladan ekledim çünkü şaşıyo sürekli

insallah canim.. Rabbim hayirlisini versin hepimiz icin..

buarada martta haala hamis cikmadi.. firtina öncesi sessizlik bumudur acaba kizlar.. martin sonunda patlama olcak bencekaydirigubbakcemile2

evet bencede hissedyrm hammiş patlaması olucak delikafadulden

evet cuma hayirli gün test yapmak icinde en uygun gün bence.. bende cuma yapmistim..hayirlisi bakalim.. hem mart 31 cekiyor.. bitmesinde cok var.. basta Ceylan olmak üzere bi süre hamis haberi alicaz insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…