Eşimde şimdi dışarı çıktı iiki gitti...ona kesinlikle birşey söylemeyeceğim
heveslenmesin..
Geçen ay birlikte doktora gittik ona verdiğim şey bebek değil adet düzenleyici ilacın reçetesi oldu..
çok üzülmedi ve benim üzüldüğümğü gördüğü için içine attı ve beni neşelendirmeye çalıştı ama ben biliyorum hevesleniyor insan..
Yok yok ben salak olmak istemiorum yine..
Eşimde şimdi dışarı çıktı iiki gitti...ona kesinlikle birşey söylemeyeceğim
heveslenmesin..
Geçen ay birlikte doktora gittik ona verdiğim şey bebek değil adet düzenleyici ilacın reçetesi oldu..
çok üzülmedi ve benim üzüldüğümğü gördüğü için içine attı ve beni neşelendirmeye çalıştı ama ben biliyorum hevesleniyor insan..
Yok yok ben salak olmak istemiorum yine..
cnm adet düzenleyici için ne kullandın bende bu ay kullandım duphaston adet düzenleyici
canım benim üzülme anlıyorum seni heveslenmek istemiyosun daha da 4 gün var ne olcak
alanya canım ben farlutal kullanıyodum 3.ü ayımdı bıraktım duphaston verdi doktorum adet olunca ona başlıycam.farlutal göğüslerime cok etki yaptı diye bıraktım duphaston nasıl?
cnm duphastonun yan etkisi bende ilk 3 gün biraz karnımda şişlik hissettim o kadar başka bişey olmadı cnm adetin kaçıncı günü başlayacaksın kullanmaya
Kızlar birşey daha soracağım..
Hamilelikte akıntı kokusuz mu kokulu mu olur
benimde 5 gün var gülde.kasıklarımda hafif hafif hissediyorum ağrı.kesin adet olcam..ooof oofff....hazirana kadar kim öle kim kala:)nasıl dayancam ben:)
Kızlar birşey daha soracağım..
Hamilelikte akıntı kokusuz mu kokulu mu olur
CANIM BENİM BAK BENDE SEVİNMİYORM...HİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİÇ KAFANA TAKMA..
OLSUN HAZİRANDA OLSUN AMA SAĞLIKLI VE KOLAY BİR HAMİLELİK OSUN
Allah senin hakkında ne hayırlısını yazmışsa o olur canım
bak bende çok çok üzülüyordum dayımın eşi benden önce hamile kaldı diye..falan filan
hergü ağlıyordum..
ama ebrunun yazdığı yazı,düşük yapanların yazıları,özürlü çocuk doğumlarını duyunca
vazgeçtim ağlayıp hergün burada ve evde kendi kendie sızlanmaktan
şimdi Allahtan hayırlısını istiyorum...
Kızlar benden sonra evlenen arkadaşım hamile oldugunu ögrenmiş... hıc ugrasmamış...
sevindim ama kendi adıma cooook üzüldüm...
dayanamadım agladım
farlutalı 15.gün başlıyodum adetimin 1.gününden saymaya başlayarak.2kutu kullanıyodum.bu da aynı olcakmış.1kutuda kaç tane var?farlutal 2 kutu sabah aksam 12günde bitiyodu.ama göğüslerimi şişirdi iyice sonunda da sertleşme yaptı 2 gün oluyo bırakalı.adetimi oynatırmı bilmem.3gün kalmıştı bitmesine...
öyle güldecim.zaten benim kardeşimde spastik.aklında 1 problem yok cok zeki ama ne konusabiliyo ne de istediğini yapabiliyo.herseyini annem gideriyo.özledim şimdi bakk ....senağlama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?