Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Ya kızlar birşey diyeyim mi??????
Iiiiiiikiiiiii varsınız
herşeyimi burada paylaşıyorıum
bakın eşime bile söyleyemediğim şeyleri sizlere anlatıyorum
bana destek olup ilgilendiniz için çok teşekkür ediyorum hepinize
allah razı olsun hepinizden..

cnm adet düzenleyici için ne kullandın bende bu ay kullandım duphaston adet düzenleyici

canım benim üzülme anlıyorum seni heveslenmek istemiyosun daha da 4 gün var ne olcak

alanya canım ben farlutal kullanıyodum 3.ü ayımdı bıraktım duphaston verdi doktorum adet olunca ona başlıycam.farlutal göğüslerime cok etki yaptı diye bıraktım duphaston nasıl?

cnm adet düzenleyici için ne kullandın bende bu ay kullandım duphaston adet düzenleyici

canım o reçeteyi doktorun odasından çıkar çıkmaz yırttım attım sinirim ve üzüntümden zaten kullanmam ben öyle şeyler kesinlikle zaten hemen ertesi gün geldi zaten o ay ilk defa adetim gecikti heralde stresten...

canım benim üzülme anlıyorum seni heveslenmek istemiyosun daha da 4 gün var ne olcak

evet canım yaa heveslenmek istemiyorum..
Kesin yarın sabah kalkarım regl olmuşum

alanya canım ben farlutal kullanıyodum 3.ü ayımdı bıraktım duphaston verdi doktorum adet olunca ona başlıycam.farlutal göğüslerime cok etki yaptı diye bıraktım duphaston nasıl?

cnm duphastonun yan etkisi bende ilk 3 gün biraz karnımda şişlik hissettim o kadar başka bişey olmadı cnm adetin kaçıncı günü başlayacaksın kullanmaya

benimde 5 gün var gülde.kasıklarımda hafif hafif hissediyorum ağrı.kesin adet olcam..ooof oofff....hazirana kadar kim öle kim kala:)nasıl dayancam ben:)

Kızlar birşey daha soracağım..
Hamilelikte akıntı kokusuz mu kokulu mu olur

evet canım yaa heveslenmek istemiyorum..
Kesin yarın sabah kalkarım regl olmuşum[/QUOTE]

cnm ama ilaçlar adet söktürücüden ziyade içeri desteklemek için birde bzma moralini lütfen yapma böyle herşey stresten eliyo zaten başımıza

cnm duphastonun yan etkisi bende ilk 3 gün biraz karnımda şişlik hissettim o kadar başka bişey olmadı cnm adetin kaçıncı günü başlayacaksın kullanmaya

farlutalı 15.gün başlıyodum adetimin 1.gününden saymaya başlayarak.2kutu kullanıyodum.bu da aynı olcakmış.1kutuda kaç tane var?farlutal 2 kutu sabah aksam 12günde bitiyodu.ama göğüslerimi şişirdi iyice sonunda da sertleşme yaptı 2 gün oluyo bırakalı.adetimi oynatırmı bilmem.3gün kalmıştı bitmesine...

benimde 5 gün var gülde.kasıklarımda hafif hafif hissediyorum ağrı.kesin adet olcam..ooof oofff....hazirana kadar kim öle kim kala:)nasıl dayancam ben:)

CANIM BENİM BAK BENDE SEVİNMİYORM...HİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİÇ KAFANA TAKMA..
OLSUN HAZİRANDA OLSUN AMA SAĞLIKLI VE KOLAY BİR HAMİLELİK OSUN
Allah senin hakkında ne hayırlısını yazmışsa o olur canım
bak bende çok çok üzülüyordum dayımın eşi benden önce hamile kaldı diye..falan filan
hergü ağlıyordum..
ama ebrunun yazdığı yazı,düşük yapanların yazıları,özürlü çocuk doğumlarını duyunca
vazgeçtim ağlayıp hergün burada ve evde kendi kendie sızlanmaktan
şimdi Allahtan hayırlısını istiyorum...

Kızlar benden sonra evlenen arkadaşım hamile oldugunu ögrenmiş... hıc ugrasmamış...
sevindim ama kendi adıma cooook üzüldüm...
dayanamadım agladım

öyle güldecim.zaten benim kardeşimde spastik.aklında 1 problem yok cok zeki ama ne konusabiliyo ne de istediğini yapabiliyo.herseyini annem gideriyo.özledim şimdi bakk ....senağlama

Kızlar benden sonra evlenen arkadaşım hamile oldugunu ögrenmiş... hıc ugrasmamış...
sevindim ama kendi adıma cooook üzüldüm...
dayanamadım agladım

canım yukarıdaki yazımı oku ve ağlamıyı bırak bende senle aynı durumdaydım..a.s:teselli:

ailede ben hariç ugrasan yok.. cok üzülüyorum ben ya elimde olmadan her ay üzülüyorum...
günler geçmiyor

cnm bende 15 gün başlayacagım dr 6 ay devam dedi bu arada hamilede kalabilirsin hamile kalırsan yine devam edecez dedi içinde 20 tane cnm 10 gün kullanıyorsun ama bana dr ne zaman adet olucamla ilgili birşey demedi seninki dedimi

Evet Güldecimm anlıyorum ama iişte öğrenir öğrenmez gözlerimden yaşlar süzüldü...
ee 6 ay da doldu umutsuzluklar geliyor arada...
tabiki halime şükrediyorum saglıktan yana iyiyiz ama üzülmemek cook zor...

öyle güldecim.zaten benim kardeşimde spastik.aklında 1 problem yok cok zeki ama ne konusabiliyo ne de istediğini yapabiliyo.herseyini annem gideriyo.özledim şimdi bakk ....senağlama

canım benim çok geçmiş olsun diyeceğim saçma olacak
çok üzüldüm senin adına Allah şifa versin inş..ağlama ne olur :teselli:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…