Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

ceylanım yarın inş bize hayırlı haberler getirirsin doktordan yumuşların büyümüştür inş

doktor mu dedı yoksa sen kendın mı ıstıyorsun sezeryanı cnm

kızın kilosu böyle giderse normal doğum zor olur dedi drumuz.ama ben başından beri sezeryan istiyorum çünkü işimi şansa bırakmak istemiyorum.bizim bir arkadaşın komşusu normal doğum yaptı bebeğin kafası çıkmış omzu takılmış zor bir doğum olmuş tabi bu zorlama anında beyine oksijen az gitmiş beyinde hasar olabilirmiş.bunları duyunca ne kadar doğru bir karar almışım diyorum.

handan2526 sen hamilemisin canım
yaa bilmiyodum çok sevindim senin adınaa..
allah bebişini hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin.

handanım cnm benim adetim geciktii ama gebelikte yok test yaptımama çıkmadıı son dönemlerde bayagı stres sinir yaşamıştım ne kadar etkilenmişim demekki hiç şaşmayan adetimin bile düzeni bozulduu

canım benım eltımın dogumu da oyle oldu yaaa kızı sabah 8den 3e kadar nrmal dıye ıkındırıyolar sonra da olmayınca vakum denemısler cocugun kafasına cekmısler yıne olmamıs son dk da sezeryana aldılar 10dk ıcınde cocugu cıkardılar ıcerden ben de onu oyle gorunce cok korkmustum ama o mınyon tıplıydı zaten o cocuk ordan kolay cıkmazdı masallaaa tosun gıbı ben oyle olmam heralde dıye dusunuyorum mesela boyum uzun yapılıyım yani=))) ama yıne de doktoru da dınlemek gerekır en ıyısını onlar bılırler dımı sana da demısse bunu bosver ozaman en ıyısı sezeryan =)))

handanım cnm benim adetim geciktii ama gebelikte yok test yaptımama çıkmadıı son dönemlerde bayagı stres sinir yaşamıştım ne kadar etkilenmişim demekki hiç şaşmayan adetimin bile düzeni bozulduu

canım üzülme düzene girer inş en kısa zamanda doktora git adet söktürücü verir daha olmassan bugunlarde,biliosun burda .çok arkadaşımızın gecikio canım stres yapma ya,büyük ablamında 10 gün gecikmişti stresten:1hug:

slm kızlar ben geldim biraz önce sağlık ocağına gidip idrar testi yaptırdım aynı geçen ayki gibi çok silik bir ikinci çizgi çıktı hemşire 10 gün geçmeden çıkmaz dedi 10 gün geçince tekrar edelim dedi bu ikinci çizgi yanıltabilir bizi dedi ama ben artık ikinci çizgiyi net görmeden ümitlenmem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…