sizler nasılsınız kızlar varmı bugün hamiş haberleri
canım benım eltımın dogumu da oyle oldu yaaa kızı sabah 8den 3e kadar nrmal dıye ıkındırıyolar sonra da olmayınca vakum denemısler cocugun kafasına cekmısler yıne olmamıs son dk da sezeryana aldılar 10dk ıcınde cocugu cıkardılar ıcerden ben de onu oyle gorunce cok korkmustum ama o mınyon tıplıydı zaten o cocuk ordan kolay cıkmazdı masallaaa tosun gıbı ben oyle olmam heralde dıye dusunuyorum mesela boyum uzun yapılıyım yani=))) ama yıne de doktoru da dınlemek gerekır en ıyısını onlar bılırler dımı sana da demısse bunu bosver ozaman en ıyısı sezeryan =)))
iyiyim cnm ya nasıl olayım ıdare edıyos ıste bugun kursum yok evdeyım hocamıssss hamıle de doktor gunuymus bugun tatıl ettıkk:roflol:
canım ya neden bir kan tahlii yaptırmıyorsun peki? hem daha kesin sonuç alırsın..
hocanız hamile mi..
Allah sana da nasip etsin inş..
bende aynı idare ediyorum..
canım çok sıkılıyor yaa..
ufff...
şu hastalık zamnları ne kötü yaaa..-tatlicadiarzu-
sizler nasılsınız kızlar varmı bugün hamiş haberleri
ben en başından beri sezeryan düşünüyorum hamile kaldığım ay teyzem doğum yaptı normal ama çok zor oldu ve bu 3. normal doğumuydu ve bana söylediği kesinlikle normal yapma.2 gün sancı çekti kesin alın demesine rağmen ilk ikisi normal olmuş diye sezeryan yapmamışlar.ama çok kötüydü.tabiki bunun yanında çok kolay doğuranlarda oluyor ama bu kadar olumsuzşeyleri üstüste duyunca insan korkuyor.
merhaba deryacım bugün nasılsın.seni baya özlemiştik.bu kadar uzak kalma topicten.
evet canım bız kursa basladıgımızda yenı hamıle kalmıstı sımdı 6aylık ıkı ay sonra kursu erken bıtırıcez dogum ıznıne ayrılcak ..inşallah rabbım bu ay nasıp etsın ınsallahh bıze deee........Şeniz
tedavimi yarım bıraktığım için doktorumun karşısına çıkmaya cesaretim yokki burda bitek hastanede kan testi yapıyolar ordada doktordan kağıt alman gerekiyo
daha iyiyim canım yaa ne olsun takmıyım diyorum ama yine takıyorum işte bu testlerden bıktım artık şimdi tekrar tekrar bakıyorumda ikinci çizgiyi gayet rahat görebiliyorum ama yanıltıyo bu testler işte o yüzden ümitlenmek istemiyorum artık beklemek çok zor yaa adetim geçeli 5. günüm hala tık yok adetten
evet canım bız kursa basladıgımızda yenı hamıle kalmıstı sımdı 6aylık ıkı ay sonra kursu erken bıtırıcez dogum ıznıne ayrılcak ..inşallah rabbım bu ay nasıp etsın ınsallahh bıze deee........Şeniz
var mı bakem anne adayları na hbersiniz kızlar hayırlı cumalar
benim Stilistlik öğretmenim canımmm göbiği kucamaaan ommuşşş:roflol:kız bu 6 aylık hamile hoca kimmiş
ayy inş özlemcm
beraber hamile kalsak keşke...
ne güzel..sağlıkla gelse minişler..:asigim:
harika olur yaa..
bu arada herkesin kendi fikri ama
ben hamile olursam
normal doğum istiyorum...
sezeryanda 15 gün yatıyorsun...
bir de ağrılar daha da fazla oluyr doğumdan sonra..
hem belde kalınlaşma falan da olmuyor
ama tabi doğum riskliyse mecbur sezeryan olurburadan tüm annelre kolay doğumlar
olsun inş..
dualarım sizinle handan,:Saruboceq: suzan..diğereri..:Saruboceq:
yaa yanıltmaa oranı yüksek mi yaniii
ben çok düşük diye biliyordum...
ben çoktan ümitlendim bileee yyaa ne olcak şimdi(
daha dur özlemcim olacak inş bu ne umutsuzluk..klava:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?