Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Inşallah o yumoşların öyle güzel büyümüşlerdir ki doktor bile şaşırır ceylanımm mübare cuma günü dua ediyorum size

Canım stres yapma en büyük düşmanı yumoşlarının biliosun hep güzel şeyler düşün bebegini hayal et iiçin ferahlasın stres yumoşlarıını etkilemesin sonra

Herkese merhaba kısslar ben bugün kırmızıları gördüm çok üzgünüm ama ne gelirki elden yapacak bişey yok yüce allahım hayırlı zamanda sağlıklı ve hayırlı evlat verir inş bizlere bişeyin üstünde çok durmamak lazım bende karar verdim artık ne tarih belirliyeceğim nede yumurtlama tarihime bakacağım inş olur nisan ayında da kendi doktoruma gideceğim başlasın tahlillere ne gerekiyosa yapılsın bakılsın insan çok kötü oluyo halbuki hiç takmamıştım bu ay kafama ama kırmızıları görünce insan değişiyo ruh gibi geziniyorum ortalıkta sabah bide dedimki bugün cuma belki bi deniyeyim dedim ve test yaptım tabiki tek çizgi allah böyle yazmış alın yazımızı sabırla sınanıyoruz ama bu sınavdan ben başarıyla çıkacağım karar verdim herkes kendine çok iyi baksın veda değil bu hııııııı yanlış anlamayın sadece arada gireceğim çünkü çok yoğunlaştı işler iş olsunda kafamıza takacak bişeyimiz olmasın bugün cuma bol bol dua edin kısslar olurmu hepimiz için (((((

Kızlar merhaba, ceylanım handanım nasılsınız? Handancım bebişin nasıl hala hissetmedin mi kıpırdanma falan. Ceylancım inşallah yumoşların yeterli olgunluğa ulaşmıştır tatlım, hayırlı haberler alırsın inşallah. Öpüyorum hepinizi.

Servercim hayırlısı olsun güzelim, doktoruna git için rahat etsin, kafanada takma biliyorsun taktıkça olumsuz etkileniyoruz. Allah hepimize aramadan tez zamanda hayırlı sağlıklı evlat(lar) nasip etsin inşallah (amin). Bu arada hepinizin Cuma'sı mübrek olsun.

Xaracım bebişim iidir inşallah yok canım ya daha erken bişi hissetmek iiçin bişiler oluo ama gaz olayı diye düşünüyorum keşke büyüsede hissedebilsem o zaman bilirim en azından iyimi kötümü böle doktor kont beklemek yoruo insanı

canım benim iyiyim sen nasılsın akşamı bekliyorum kurbanlık koyun misali valla zormuş hayatkaydirigubbakcemile3

canım benim iyiyim sen nasılsın akşamı bekliyorum kurbanlık koyun misali valla zormuş hayatkaydirigubbakcemile3

Canım iyiyim ben de ama çok yordu bugün bir-iki öğrenci beni. Bezdirdiler ya şımarıklıklarıyla, bazen beni arkadaşları falan zannediyorlar herhalde cık cık cık. Canım sen niye stres oluyorsun bakayım? Geçen ay klolmen kullanmadığın halde vardı yumoşun bu ay bir de klomen olunca 3-4 tane oluşmuştur bence hem de o uzyan şeffaf akıntıyı da görmüşsün işte daha ne olsun, belki iğne bile gerekmez kendiliğinden çatlayıverir, hayılı haberler alırsın inşallah doktorundan.

kızlar merhaba nasılsınız? epeydir giremedim ne var ne yok varmı yeni güzel haberler? sever cim üzülme canım oluak inşallah allahın izniyle. kızlar ben demin internetten test sonuçlarıma baktım herşey iyi gözüküyor ancak monosit oranım yüksek. yarın doktoruma da gidemiyorum doluymuş telefonlada ulaşamadım monosit nedir bileniniz varmııı???

selam kızlar ........Çalışmalar nasıl gidiyor durmak yok tam gaz ileri :dance:

Canım değerlerinin iyi olmasına sevindim. Monosit bir çeşit lökositmiş canım ve vücutta enfeksiyon varsa yükselirmiş, birçok nedeni olabilirmiş.

Canım benim ,
Kıyamam geliyimmi boylarının ölçülerini alıyım üzmesinler arkadaşımı stres yapmıyorumda merak ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…