Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

20 subatta asilama yapildi kan testide 2 martta SAT tarihim 7 subatti yani yarin normalde adet gunum.Simdi bugun 6 mart ben prediktor ile test yapsam belli olurmu kan tahliline pazartesi randevu verdiler.o gune kadarda beklemek istemiyorum.Ben brukseldeyim.Ve burdabilgi almak o kadar zorki.kan testinde 5 ve 140 tan bahsetti doktorum.

kızlar slm... reglime 3 gün kala kahverengi bi akıntı gelmeye başladı.. 10 gündür göğüslerimde aşırı hassasiyet vardı ama giderek azalıyo...kaç gündür düşünmekten deli olucam...acaba regl mi olucam, hamile miyim ? idrar testi yapsam çıkar mı sizce, çok mu erken ? oooffffff.............

sanirim belli olur testte artik

kızlaar meraba ben yeniyim reglm biteli on gün oldu burnumun üstünde bir baskı var bu belirti olabilirmi
sengözlermi ebaksanab

cok isitiyorum hamile kalmayi.bu ikinci asilama denemem

Canım ne desek boş. Doktor tam bir açıklama yapmamış ne sinir yaaa. Eğer 5 çıktıysa gebelik çok yeni oluşmuş olabilir, normal bir idrar testi de yapsan görülebilir belki, ama hasas olanlar belki daha net sonuç verir. Telaşlanma, stres yapma eğer varsa bebeğe zarar verirsin. Metanetli ol ve dua et bol bol, Rabbim yardım etsin inşallah hamilesindir.

kızlaar meraba ben yeniyim reglm biteli on gün oldu burnumun üstünde bir baskı var bu belirti olabilirmi
sengözlermi ebaksanab

Tabi canım kesin hamilesindir hemen bir test yapsanakaydirigubbakcemile:roflol: Kız dalga geçiyorsun galiba ne hamileliği daha yumurtlama günlein bile belki yeni başlıyor sen çalışmalara başla canım, burnunun üzerindeki baskı da sinüzitten olabilir mi acaba?

kıslar ben hala beklemedeyim 4.de olmam gerekiyordu henüz olmadım ay ne yapacağımıda şaşırdım 2 gündürde sürekli istiğfar ediyorum ( göğüslerimde şiş ve ağrıyo sürekli

lilybru bunu ancak diğer testi yaptırdığında öğrenebilirsin bence.. o zamana kadar sabır arkadaşım....değerler bu kadar küçük çıktığında dr.lar da hemen yorum yapmıyo bazen hormon değişiklikleri de buna sebep oluyomuş...ama bi sonraki tahlil sonucunda da artış olursa o zaman tamam demektir...hihoyyyt

kıslar ben hala beklemedeyim 4.de olmam gerekiyordu henüz olmadım ay ne yapacağımıda şaşırdım 2 gündürde sürekli istiğfar ediyorum ( göğüslerimde şiş ve ağrıyo sürekli

Canım iki gün geçmiş hamile olabilirsin test yapsana artık, bugünün ilk hamişi de sen olursun inşallah.

benım bu gunun ılk haberı alan hamılyım saglık ocagında tetst yaptırdım
Canıııım kusura bakma atlamışım ben seni.klava: kendimi şimdi tlanır mı böyle haber değil mi. hayırlı olsun tatlım gözün aydın Allah bebeğinize sağlıkla kavuştursun, darısı bizim başımıza olsun inşallah.

kızlar ıdrarrınzın ıcınde pıhtılar varsa hamilesinzdir

Ahh canım ne tortu muhabbeti yaptık bia burda bilsen. Mesela tortu olunca hamile olunsaydı ben şimdi 3-4 aylık hamileydim yani kaydirigubbakcemile3. Benim de tortular oluyor idrarımda ama idrar yolu enfeksiyonu olmuşum geçen ay öğrenim dün yine tahlil yaptırdım geçmiş çok şükür ama yine de var o tortulardan idrarımda ama günüme daha 1 hafta var. Tortu hamile olmasanda olabiliyor yani.

yenı hamıslerrrrr tebrıklerrrrrrr.....guzel haberler gelmeye basladıııııııı....karakızz nıye4 test yapmıyosunnnnnnn....benım 2 gun gecmıstı test yaptım cıktıııııı...belkı senınde ckarrr....

kızlar ıdrarrınzın ıcınde pıhtılar varsa hamilesinzdir

canım belirtiler olabilirde olmayabilirde ve kişiye göre hep değişiklik gösterir,yanlış anlama yani sadece idrar içinde pıhtı hamile olduğunun bir göstergesi olamaz yani yetersi zkalır canım.. bende hamileyim ama idrarımda hiçbi değişiklik olmamıştı... tek bakılacak belirti adet gecikmesi diyor doktorum..

allah herkes bu güzel duyguyu yaşatsın inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…