Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

canım senin kan degerin kac cıkmıstı su an sende 5+4 musun?

canım ben persembe gunu doktora gıttım....5+4tu....bugun 5+7 oldu...ben ıdrar tahlılınde ogrendım...kan testı yaptırmadım.doktora gıttıgımdede kese gorundu.10 gun sonrada kalp atıslarını duyarız dedııııı

canım benimde 5+2 de kese gorundu ama cok ufacık zar zor gorundu yani..
yarın tekrar kan testi yaptırıcam bakalım hersey yolunda mı
daha kimseye soyleyemiyorum hamile oldugumu

İnsallah kızlarr hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip olsun ....

değerleriniz cok yuksek cıksın ınsallah...

canım
son adet tarihinden sonraki 5. hafta 4 gun demek
yani sat a gore hamilelik haftası

kızzlar bişey sormak istiyorum 5 i regl günümdü ve ben hep bir kaç gün erken olurdum olmadı dün kan testi yaptırdım yok dediler olsa çıkarmıydı yoksa erken mi tahlili aldım ama hiç birşey anlamadım tanı kısmında bişey yazmıyor sizce ne yapmalıyım 27 yaşındayım ve bu güne kadar hiç reglim gecikmemişti şaşkınım ne yapsam

:uhm:kızzlar bişey sormak istiyorum 5 i regl günümdü ve ben hep bir kaç gün erken olurdum olmadı dün kan testi yaptırdım yok dediler olsa çıkarmıydı yoksa erken mi tahlili aldım ama hiç birşey anlamadım tanı kısmında bişey yazmıyor sizce ne yapmalıyım 27 yaşındayım ve bu güne kadar hiç reglim gecikmemişti şaşkınım ne yapsam

5+2 nedmek anlamadımda ya kızlar ınsallah oyledır bu beklemek okadar zor kı ıcımdeyse eger melegım bana tutunmaya calıssın ayyyy sabredemıuyorum

benım ınternet cok yavas bugun yaaaaaa...yarın gorusuruz artık kıslar...haftaya guzel baslarız ınsalllahhhhhhh

benım ınternet cok yavas bugun yaaaaaa...yarın gorusuruz artık kıslar...haftaya guzel baslarız ınsalllahhhhhhh

ya bugn ne oldu böyle açılmıyo bi türlü bende kaçar kıslar dua edelim birbirimize özellikle hamişler etsin onlar duası kabul olur Allah ım hepimize eli ayağı düzgün hayırlı evlat nasip et yarabbim

ya bugn ne oldu böyle açılmıyo bi türlü bende kaçar kıslar dua edelim birbirimize özellikle hamişler etsin onlar duası kabul olur Allah ım hepimize eli ayağı düzgün hayırlı evlat nasip et yarabbim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…