hosbulduk canım neler yaptın bugun nasıl gectı=)
ayy gercekten benım bu konuyla alakalı bı fıkrım yok cnm ya:çok üzgünüm:KIZLAR MRB ONCELIKLE KANDILINIZ MUBAREK OLSUN UMARIM HAKKIMIZDA HAYIRLI OLUR BU GECE HAKKI ICIN ....
YA KIZLAR BIRSEY DICEM BUGUNDE BENDE AKINTI BASLADI ACAIP SU GIBI GELIYO JEL KULLANIYORDUM ASILAMADAN SONRA AMA 7 GUNDUR KULLANIYORUM ILKKKEZ BUGUN BEN BU SEKILDE BI AKINTIYLA KARSILASIYORUM.....ACABA GEBELIK BELIRTISI OLABILIRMI TESTE DAHA GUNUM VAR BVEL9IMDE AGRIMAya devam edıyo gobegımın asagı tarafıda batıyo ama ara ara oluyo nedır sızce bunlar akıntı olayını yasayanlar varmı
bende geldımmmmmmmmmm
bende geldımmmmmmmmmm
KIZLAR MRB ONCELIKLE KANDILINIZ MUBAREK OLSUN UMARIM HAKKIMIZDA HAYIRLI OLUR BU GECE HAKKI ICIN ....
YA KIZLAR BIRSEY DICEM BUGUNDE BENDE AKINTI BASLADI ACAIP SU GIBI GELIYO JEL KULLANIYORDUM ASILAMADAN SONRA AMA 7 GUNDUR KULLANIYORUM ILKKKEZ BUGUN BEN BU SEKILDE BI AKINTIYLA KARSILASIYORUM.....ACABA GEBELIK BELIRTISI OLABILIRMI TESTE DAHA GUNUM VAR BVEL9IMDE AGRIMAya devam edıyo gobegımın asagı tarafıda batıyo ama ara ara oluyo nedır sızce bunlar akıntı olayını yasayanlar varmı
yanlızdım bugün çok sıkıcıydı sen neler yaptın
kızlar benimle hic ilg,lenmiyorsunuz o kadar uzucu olaylar yasiyorum
hoş geldin hamişşşşşşş
deme ole yaaaa....ınsallah bı sorun cıkmayacakkkk....bugun dahada cok dua et olurmu....sanırım aynı gun hamıle oldugumuzu ogrenmıstıkkkkkkkk.....uzulmmeeeeeee luffennn.....bır daha doktora gıtmısmıydın canım
dun gittim canım, baska bir labda beta hcg yaptırdım 2697 cıktı deger, sasırdım kaldım..
doktora gosterdim 10 sonra gel dedi o zaman hersey netlesecek dedi
tamam kımse benım sorudugm seye cvp vermıcek sanırım mtesekkurler kızlar
ne guzel degerın yukselmıs ıste...daha nıye uzuluyosun kı...bı sorun cıkmayacak ınsallahhhhh
Esterya üzülmeyin....değerleriniz yüksek cok güzel....
kızlar ben de o günleri görebilecekmiyim... aylardır yok 7 ay olacakk....
kızlar bu gece dualarınızda bizi de unutmayın lütfen...
sizin de bebekleriniz saglıkla dogsun ınsallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?