Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

mrb herkesin kandili mübarek olsun inş rabbim babişleri bugünün hürmetine isteyen herkese en kısa zamanda gönderir

evet ya kimse yok belim ağrımasaydı bende gezerdim heralde ya hamiş olan yokmu bunun hamilelkle alakası varmıdır

Son düzenleme:
evet hamileyim canımda beta hcg olcumleri ile basım dertte
birde 5+3 te kese cok kucuktu bebek falan gorunmedi doktor 10 gun sonra gel
dedi bekleyisteyim yani

inşllh sağ salim alırsın bebişini kucağına kandilin mübraek kadınlar günün kutlu olsun inşllh bu mübarek gecede bütün dileklerimiz kabul olur:Saruboceq:

inşllh sağ salim alırsın bebişini kucağına kandilin mübraek kadınlar günün kutlu olsun inşllh bu mübarek gecede bütün dileklerimiz kabul olur:Saruboceq:

canım cok sagol Allah hepimizin hakkında hayırlısını nasip etsin
Tum sonu hayırlı olacak dualarımızı kabul etsin

KIZLAR MRB ONCELIKLE KANDILINIZ MUBAREK OLSUN UMARIM HAKKIMIZDA HAYIRLI OLUR BU GECE HAKKI ICIN ....

YA KIZLAR BIRSEY DICEM BUGUNDE BENDE AKINTI BASLADI ACAIP SU GIBI GELIYO JEL KULLANIYORDUM ASILAMADAN SONRA AMA 7 GUNDUR KULLANIYORUM ILKKKEZ BUGUN BEN BU SEKILDE BI AKINTIYLA KARSILASIYORUM.....ACABA GEBELIK BELIRTISI OLABILIRMI TESTE DAHA GUNUM VAR BVEL9IMDE AGRIMAya devam edıyo gobegımın asagı tarafıda batıyo ama ara ara oluyo nedır sızce bunlar akıntı olayını yasayanlar varmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…