canimm alalhim saglikla kucagina almayi nasip etsin bebisini .ama bizide birakma haaa 9 ay boyunca burdasin canimm okk.ide benimm adete 2 gun var. ama goguslerimde hic sizlama aci yokk normalde 1 hafta onceden aslardi sen de nasil oldu canimm anlatirmisin:1hug:Kızlar herkese günaydın iyi haftalar umarım bu hafta hergün hamiş haberleri alırız be geçtiğimiz hafta öğrendim hamiş olduğumu gerçi hala o şoku atlatabilmiş değilim:)) allah isteyen herkese nasip etsin aman kızlar sakın ümidinizi yitirmeyin o geleceği günü biliyo yüce rabbim hepinize yaşatsın bu duyguyu kızlar.ama asla umudunuzu yitirmeyin biz çok istiyoduk sanırım yaklaşık 1 yılı aşkın bir süredir uğraşıyorduk eşimde sperm hareketliliği yavaştı 2.5 ay önce tedaviye başladı ilaçla ve dr muz bize 3 ay içinde hamile kalabilirsin dediğinde gerçekten inanmamıştım ona ama 3 ay dolmadan ben hamile kaldımsizde sakın umudunuz yitirmeyin kızlar.
gunaydin canimm .insallahh daha n gibi degisiklik varr biseyler hissediyomusunn.Günaydın kızlar. Bugün benim aşılamamın 10. günü. 3 gündür daha saat 8 de uyuklamaya başlıyorum. Ne dersiniz bu hamilelik belirtisi olabilir mi?
Günaydın kızlar. Bugün benim aşılamamın 10. günü. 3 gündür daha saat 8 de uyuklamaya başlıyorum. Ne dersiniz bu hamilelik belirtisi olabilir mi?
selam ordamısınız
benim konuşmaya ihtiyacım var ne olur cevap verinsüprizzzzz
selam ordamısınız
benim konuşmaya ihtiyacım var ne olur cevap verinsüprizzzzz
Kızlar pardon malum işyerindeyim.
Benim belirtilerimi size anlatayım.
En belirgin olani normalde adet tarihimden bir hafta önce ağrımaya sızlamaya vede şişmeye başlayan göğüslerimin tamda adet günümden birgün önce başlaması ve sabahlara kadar beni uyutmaması oldu ağrıdan sızıdan.
Sonra adet tarihimden bir gün sonra öğle saatlerinde birden bire bulantım bile olmadan kusmaya başlamam oldu sonraki gunde aynı şekilde çıkarttım.
Birde geceleri sabaha karşı uyanıp aniden tuvalete gidiyodum midemde bir tuhaflık vardı bu adet tarihimden bir gun önce başladı.
Başka ara ara bulantılarım oldu adet tarihimden birkaç gün önce ama bunu hamile olduğuma yormadım çünkü normalde adet tarihimden bir hafta önce bulantım olurdu.
Bunun dışındada başka bişi olmadı sanırsam kızlar adet tarihim 5 marttı ve ben 6 mart akşamı evde bir gebelik testi yaptım ikinci çizgi silik çıktı çok heyecanlandım hemen eşimle hastaneye gittik kan testi yaptırmaya ve orda 410 çıktı değer hemişerede bana hamilesiniz dedi zaten
İşte böle kızlar inşallahhhh yüce rabbim sizlere isteyen herkese bu güzel duyguyu yaşatı sağlıcakla bebişlerimizi kucaklarımıza almayı nasip eder inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?