Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

canimm alalhim saglikla kucagina almayi nasip etsin bebisini .ama bizide birakma haaa 9 ay boyunca burdasin canimm okk.ide benimm adete 2 gun var. ama goguslerimde hic sizlama aci yokk normalde 1 hafta onceden aslardi sen de nasil oldu canimm anlatirmisin:1hug:

günaydın herkese.iyi haftalar
karakızz sana da hayırlı hamişlik geçirmeni dilerim.şuan da tam kaç haftalık. bu arada tam olarak sendeki belirtilerden bahsedebilirmisin.benim son 3 günüm.çarşamba adet günüm ama inşallah hamişimdir.ben de de bazı belirtiler oldu da merak ediyorum cnm.

Günaydın kızlar. Bugün benim aşılamamın 10. günü. 3 gündür daha saat 8 de uyuklamaya başlıyorum. Ne dersiniz bu hamilelik belirtisi olabilir mi?

Günaydın kızlar. Bugün benim aşılamamın 10. günü. 3 gündür daha saat 8 de uyuklamaya başlıyorum. Ne dersiniz bu hamilelik belirtisi olabilir mi?

keşke canım .şöyle bir belirti olsada işte tamam hamilesin diyelim.. o kadar çok belirtiler varki... hiç belli olmayabiliyor.. rahat ol,stres yapma..

umarım belirtilerin olumlu çıkar da müjdeli haber verirsin..

Kızlar benim 4. aşılamam. Walla farklı hiçbir belirti yok bu uyuklamalar dışında. Göbeğimin altındaki ağrı her seferinde oluyor. Diğer aşılamalardan en önemli farkıysa bu defa hiç stres yapmıyor olmam. Ama bu gün başlıyor galiba yavaş yavaş heyecan ve stres...

karakız tebrik ederim canım allah sağlıkla kucağına almayıda nasip eder inş.

günaydınlar hepinize......
hepinize sağlıklı umutlu bol hamileli günler diliyorummmmm...
:enbuyukkk:

selam ordamısınız
benim konuşmaya ihtiyacım var ne olur cevap verinsüprizzzzz

herkese selam
geçen hafta çarşamba 'dan beri giremiyordum yazıları okumaya çalıştım ama çok fazla olduğu için tamamını okuyamadım birkaç bebek haberi okudum Allah sağlıklı ve hayırlı evlat versin arkadaşlarımıza
ve bizlerede aynı şekilde nasip etsin...
benimde reglim bu ay gecikmişti perşembe günü tam test yapacaktım testi alıp eve gelene kadar gelmiş benimki :))) ama bir garip sanki az az geliyor anlamadım şu an bitmiş gibi sanki.

Kızlar pardon malum işyerindeyim.
Benim belirtilerimi size anlatayım.
En belirgin olani normalde adet tarihimden bir hafta önce ağrımaya sızlamaya vede şişmeye başlayan göğüslerimin tamda adet günümden birgün önce başlaması ve sabahlara kadar beni uyutmaması oldu ağrıdan sızıdan.
Sonra adet tarihimden bir gün sonra öğle saatlerinde birden bire bulantım bile olmadan kusmaya başlamam oldu sonraki gunde aynı şekilde çıkarttım.
Birde geceleri sabaha karşı uyanıp aniden tuvalete gidiyodum midemde bir tuhaflık vardı bu adet tarihimden bir gun önce başladı.
Başka ara ara bulantılarım oldu adet tarihimden birkaç gün önce ama bunu hamile olduğuma yormadım çünkü normalde adet tarihimden bir hafta önce bulantım olurdu.
Bunun dışındada başka bişi olmadı sanırsam kızlar adet tarihim 5 marttı ve ben 6 mart akşamı evde bir gebelik testi yaptım ikinci çizgi silik çıktı çok heyecanlandım hemen eşimle hastaneye gittik kan testi yaptırmaya ve orda 410 çıktı değer hemişerede bana hamilesiniz dedi zaten
ışte böle kızlar inşallahhhh yüce rabbim sizlere isteyen herkese bu güzel duyguyu yaşatı sağlıcakla bebişlerimizi kucaklarımıza almayı nasip eder inşallah.

hayırlı olsun canım sağlıkla kucağına alırsn inşllh
bizede nasip olur inşllh

bugün kimsecikler yok anlaşılan
ceylan ebru ummahan hiçbiri yoklar nerde bunlar

Çok teşekkür ederim bozo85 inşallah en kısa zamanda sizlerde hamiş haberlerinizi alırsınız dualarım isteyen herkes için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…