Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Güldecim biz 1 yılı aşkondor istiyorduk ve olmuyordu işte 3 ay önce tedaviye başladık allahtan umudunuzu kesmeyin canım dualarım isteyen herkes için.

inş canım yok umut kesmek yok ben akıllandım artık:))

Son düzenleme:
ben kendime üzülmüyorum cnm ya hayatım da bu test yaptıgım 2 . ayım (gerçi korunmayı barakalı 5. ayımıza girdik çok da olmadı hayatım derken:) )ama ben eşime üzülüyorum bana hamile oldugumu söyleyip duruyoorr test negatif çıkarsa benden çok eşim üzülecek ondam korkuyorum ben

cnm ya bende de aynı sorun oldu.bu ay adetime beş gün kala kahverengi akıntım geldi.1 gün sürdü sonra kesildi.adetime de şu an 3 gün var bekliyorum bakalım sonuç ne olacak adet günüm geldiğinde adetim başlayacakmı bekliyorum sabırsızlıkla.yerleşme kanaması diyorlar ama bir kaç gün sürünce ve az geliyorsa akıntın onuda üsütne görme diye nitelendiriyorlar sanırım.peki bu ay adet günün ne zaman. günü geldimiydi.

kıslar yumurtlamada rahimde sancı oluyomu benm sanki adet olucak gibi hafif hafif sancı oluyo yoksa iltihabım mı tekrarladı

yumurtaların buyudükçe sancıların olur bozacım
kızlar bugün pazartesi diye mi kimse yok yaa

canım bak benim eşimde bana 2 aydır sürekli "sen hamilesin" "sen hamilesin "
deyip duruyor ama onu bende senşn gibi ümitlendirmemek için yok diyrum
bunlar adet belirtisi felan olursa da süpriz olsun diyorum..
evet erkekler üzülüyorlar pek dışa vurmasalrda..
herşey olacağına varır,herşeyin bir vakti zamanı vardır..ben buna inanıyorum
bak ben şimdi düşünüyorum belki şimdi hamile kalmamam hayırlıdır
bu ara biraz sıkıntılar yaşıyoruz eşimle
belkide Allah bu yüzden vermiyor şimdi
sende öyle düşün ebrucum..
sıkma kendini rahat bırak.

çalış gülde çalşı gün aşırı bakalım benimde 2. ayım

çalışacağım inş 3.ayda olursa ilk size yazacğım kızlar..
eşimden bile önce...

bir de size bir şey diyeyim hiç yumurtlama günü falan kafanıza takmayın
gün aşırı çalışın geisini Allaa bırakın..çok uğraşmak kafaya takıp çözüm yolları aramak da
ii değil..
çalışırken bile ona değil başka şeylere odaklanın...
inanın ki çok üzerine düştükçe "kaçan kovalanır"tabiriyle daha da zorlaşıyor sanki..

relax olalım kızlar....

yok daha 3 gun var gunume..

desene aynı şekildeyiz.benimde 3 gün adetime ama ben de 2 gün önce kahverengi leke geldi.gün içerinde 4-5 damla falan.sonra birden kesildi.ve bende 9 gün öncesinden göğüslerimde ağrı ve şişme oluştu halada devam ediyor.onun dışında başka bir yerimde ağrı yok.sen de başka belirtiler yok mu.bir de bende çok mide gazı oluşuyor bazende hafif bulantılar

yoo artık takmıyorum zaten beni eskiden hatırlıyorsan günü 1 bile geçmiş kişilere nasıl dayanırsınız diyordum ama şimdi benim 5 gün geçti ve içinden test yapmak gelmiyor benkide sonuötan korkuyorum ve itiraf edemiyorum kendime olabilir ama bu ay hatta bu hf yaşadıklarım beni öylee oldunlaştırdıkı olmasa da üzülmeyecegim rabbim hayırlı zamanda hayırlı evlat salih evlat nasip etsin inş ne yapalım olmas sa da üzülücek değiliz bizde olan bebekleri severiz

ayyy kafayı yycem ya ben şimdi kaynanam aradı günün geçtimi diyo yoksa olmuyosa dr götrcem seni diyo bişey de diyip kalbini kırmak istemyrm bu ay daha yeni başladık dedim

ayyy kafayı yycem ya ben şimdi kaynanam aradı günün geçtimi diyo yoksa olmuyosa dr götrcem seni diyo bişey de diyip kalbini kırmak istemyrm bu ay daha yeni başladık dedim

canım benim allah sabır versin böyle durumlarda ne yieceğimi bilmiyorum..
ben çok şükür yaşamadım böyle şeyler ama eşim hep bana soran olursa eşim istemiyo daha de derdi.. bende kaynanam sorarsa (ki hayatında 1 kere sordu kadıncağız) eşim daha düşünmüyo derdim..

anam olmuyo desen anlamıyorlar yok sorunmu var hastamısın arkası kesilmezdi soruların ..o yüzden biz hep düşünmüyoruz işlerimiz yoğun dah erken derdik..

ben 1 kez düşük yaptım kimseye söylemedim eşim,ben ve doktorum dışında kimse bilmedi..söylesem şimdi her kafadan bir ses çıkacak ve beni üzeceklerdi ..hiç söylememiştik..

ebrucum evet üzülmek yok biz güçlü kadınlarız....:))

bozocum kayınvaliden regl gününü nerden biliyor...keşke söylemeseydin kafan kulağın rahat olurdu şimdi..

midemde bi sorun yok ama karnım sert ve gaz varmış gibi şiş.kasıklarımda batma oluyo bide belim agrıyor baska bişey yok.

ebrucum evet üzülmek yok biz güçlü kadınlarız....:))

bozocum kayınvaliden regl gününü nerden biliyor...keşke söylemeseydin kafan kulağın rahat olurdu şimdi..

ben söylemedmki her ay sorar öyle gnn geçtimi diye eşim zaten yeri geldimi cevabımını weriyo kim olursa olsun eğer diyo bişy warsa dr r gidelim dedi bnm de sinir olduğum her ay bana günün geçtimi demesi ben 2,5 yıllık ewliym son zamnlarda çok sormaya başladı artık neyse uyarı gelir kapatıyım bu konuyu ben

üzme kendini cnm yaa.zaten bu şeyler insana daha da stres yaptırıyor.gerekirse eşine söyle bence ben haber verene kdr bu konu konuşulmasın diye.onlar biraz sabırsız olular.
inan ben de bu yüzdeb kayınvalideme ve hiç kimseye kendi aileme bile bahsetmedim çalışmalara başladık falan diye.bizde 5 senedir evliyiz ama düşünmüyorduk.3 aydır düşünmeye başladık.ve 3 aydır bi şey yok.söyeseydim emin ol bizimkilerde sorar dururdu.herşey yüce allahtan bence.zamanı bile bellidir.işte bir sınavdayız beklememiz lazım cnm.ama kafan rahat olmalı

midemde bi sorun yok ama karnım sert ve gaz varmış gibi şiş.kasıklarımda batma oluyo bide belim agrıyor baska bişey yok.

işte herkesde farklı olabiliyor demek.bendede karın şişliği yok.ama ilkbelirtileri göğüsler veriyor .göğüslerinde bir değişiklik yok mu?bu zaman içinde hiç doktora gittin mi gerekirse bir test yap derim ben.geçen ayda aynı sorun olmuş ya belki hamişsindir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…