Güldecim biz 1 yılı aşkondor istiyorduk ve olmuyordu işte 3 ay önce tedaviye başladık allahtan umudunuzu kesmeyin canım dualarım isteyen herkes için.
BOZOCUM ben reglm canım ama bugün son günüm çalışmalara başlıyacağız inş.
ebrucum valla bende demin seni soruyordum nerelerdesin...
yamansaktan haberim yok canım galiba doktora gidecekti yanlış hatırlmıyorsam
yeni hamile karakız...!!![/QUOT
senn kaçıncı denemendi canım
benim ikinci ayımdı ama olmadı canım nisanın 5ine kaldı umutlar...ama ümidim hep olacak inş..
gulde selam canım aklına takılan birşey varsa git tabiki ama daha geçen ay gitmişsin doktor da sorun yok demiş bence biz sabırsızlık yapıyoruz ve bu da sonucu olumsuz etkiliyor
biraz sabır sadece Allah herkese versin inş.
canım tedavi falan değil geçen ay çok gecikmişti ama yumurtalıklarımda felan bir sıkıntı yoktu bu ay acaba kist falan olşmuş olabilir mi diye korktum onun için doktora gidecektim yani..
karakızı tebrik ediyorum yamansak cnm üzülme olurmu sen de hamiş kalacaksın cnm geçen yaşadıgın karısıklık seni üzmüş olabilir haklısın ama yılmak yok
kızlar derya002 de test yaptırıyordu sonucu ne çıktıı hamiş değilmiymiş yoksa(
valla canım derya kızlar yanlış hatırlıyorsam düzeltin hamileymiş galibafisfisfis
ya arkadaslar benim bi sorum olacak.bende 2,5 senedir korunmadan bebek bekliyoruz.gecen ay adet tarıhıne 5-6 gün kala kahverengi bi akıntım oldu ve ardından küçük bi parça gibi bişey geldi boyle 4-5 gun surdu normal adet olmadım ve bu ay yıne basladı kahverengi akıntı leke leke.ayrıca belim ve kasıklarım çok agrıyo göğüsleri normal..normalde adetten once agrı olur dokunamazdım.bunlar hakkında bana yardımcı olabılecek varmı cok düşünüyorum
ben kendime üzülmüyorum cnm ya hayatım da bu test yaptıgım 2 . ayım (gerçi korunmayı barakalı 5. ayımıza girdik çok da olmadı hayatım derken:) )ama ben eşime üzülüyorum bana hamile oldugumu söyleyip duruyoorr test negatif çıkarsa benden çok eşim üzülecek ondam korkuyorum ben
çalış gülde çalşı gün aşırı bakalım benimde 2. ayım
yok daha 3 gun var gunume..
ayyy kafayı yycem ya ben şimdi kaynanam aradı günün geçtimi diyo yoksa olmuyosa dr götrcem seni diyo bişey de diyip kalbini kırmak istemyrm bu ay daha yeni başladık dedim
ebrucum evet üzülmek yok biz güçlü kadınlarız....:))
bozocum kayınvaliden regl gününü nerden biliyor...keşke söylemeseydin kafan kulağın rahat olurdu şimdi..
ayyy kafayı yycem ya ben şimdi kaynanam aradı günün geçtimi diyo yoksa olmuyosa dr götrcem seni diyo bişey de diyip kalbini kırmak istemyrm bu ay daha yeni başladık dedim
midemde bi sorun yok ama karnım sert ve gaz varmış gibi şiş.kasıklarımda batma oluyo bide belim agrıyor baska bişey yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?