Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

karakız tebrik ederim canım..sağlıklı bir gebelik geçirirsin umarım

allah en kısa zamanda tüm isteyenlere versin inşallah..

eşimin akrabasının 8 yıllık evliler bebekleri olmuyordu..aşılama felan hiçbiri tutmamış..şimdi kadın hamile ve ikiz allahtan umut kesilmiyor demekki,bak kaç yıl uğraş dur sonra kendiliğinden gelsin...

gözün aydın Allah sağlıklı ve hayırlı evlat versin inşallah bizler içinde dua et Allah bize de versin

yok esteryacım yaaa..
geçe ay gittiğimde yumurtalıkların temiz demişti doktor acaba gitsem mi gitmesem mi diye muallakta kaldım

kızlar tünaydın nasılsınız varmı yeni hamiş haberleri yamansaktan haberi olan varmı aranzda 4 mart adet günüydü günümüz aynıdı adet oldumu bilen varsa cvplarsa sevinirim

ya arkadaslar benim bi sorum olacak.bende 2,5 senedir korunmadan bebek bekliyoruz.gecen ay adet tarıhıne 5-6 gün kala kahverengi bi akıntım oldu ve ardından küçük bi parça gibi bişey geldi boyle 4-5 gun surdu normal adet olmadım ve bu ay yıne basladı kahverengi akıntı leke leke.ayrıca belim ve kasıklarım çok agrıyo göğüsleri normal..normalde adetten once agrı olur dokunamazdım.bunlar hakkında bana yardımcı olabılecek varmı cok düşünüyorum

BOZOCUM ben reglm canım ama bugün son günüm çalışmalara başlıyacağız inş.

ebrucum valla bende demin seni soruyordum nerelerdesin...
yamansaktan haberim yok canım galiba doktora gidecekti yanlış hatırlmıyorsam
yeni hamile karakız...!!!

kızlar biliyorsunuz 4 mart adet günüm dü ama adet olmadım hala 5. gün bu gün adetimden 2 gün önce ve adetten 2 gün sonra test yaptım ama çıkmadı içimden bir şeyde çıkmayacak diyor çünkü son zamanlar ailevi yönden çok stresler yaşadım ve strese bağlı olarak gecikmiş olabileceğini düşünüyorum ikidir test almak istiyorum ama hep bir aksilik oluyor alamıyorum yani ecz. test kalmamış oluyor belkide rabbim beklememi işaret ediyor bilemiyorumama bu gün eşim iş çıkışında test alacak ve yapacagım nolur benim için dua edin hamile olayım hala hiç bir belirti yaşamıyorum bu yüzden gebe kalmış olacagımı da düşün müyorum ama bazı arkadaşlarım belirti olmadan da gebe kalmış olabileceğimi söylediler bu sebeple bu akşam yine test yapacagım rabbim hayırlısını versin inş

yok esteryacım yaaa..
geçe ay gittiğimde yumurtalıkların temiz demişti doktor acaba gitsem mi gitmesem mi diye muallakta kaldım

gulde selam canım aklına takılan birşey varsa git tabiki ama daha geçen ay gitmişsin doktor da sorun yok demiş bence biz sabırsızlık yapıyoruz ve bu da sonucu olumsuz etkiliyor
biraz sabır sadece Allah herkese versin inş.

selam kızlarrr.....nasılsınızzz..ne zamandır gıremıyodum,,var mı hamışlerrr?:)

karakızı tebrik ediyorum yamansak cnm üzülme olurmu sen de hamiş kalacaksın cnm geçen yaşadıgın karısıklık seni üzmüş olabilir haklısın ama yılmak yok

kızlar derya002 de test yaptırıyordu sonucu ne çıktıı hamiş değilmiymiş yoksa(

inş canım inş..
hamilesindir inş...
ama seni ümitlendirmek de istemiyorum,benim de geçen ay bir hafta gecikti
malesef strestenmiş seninkide böyle olmuş olabilir canım
sonuç negatif çıkarsada üzülme şimdiden kendini strese sokma
herşey olacağına varır..yerimseniben

Kızlar lütfen ümitsizliğe kapılmayın ben her ay adet tarihimde dualar ederdim inşallah bu sefer olur diye sonrada adet olur kahrolurdum ama demekki zamanı değilmiş şimdi bunu öğrendim ve gördüm sizlerde umudunuz yitirmeyin lütfen eminimki yüce rabbim herkese bu duyguyu tattıracak er veya geç .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…