Çok teşekkür ederim bozo85 inşallah en kısa zamanda sizlerde hamiş haberlerinizi alırsınız dualarım isteyen herkes için.
bugün kimsecikler yok anlaşılan
ceylan ebru ummahan hiçbiri yoklar nerde bunlar
Kızlar pardon malum işyerindeyim.
Benim belirtilerimi size anlatayım.
En belirgin olani normalde adet tarihimden bir hafta önce ağrımaya sızlamaya vede şişmeye başlayan göğüslerimin tamda adet günümden birgün önce başlaması ve sabahlara kadar beni uyutmaması oldu ağrıdan sızıdan.
Sonra adet tarihimden bir gün sonra öğle saatlerinde birden bire bulantım bile olmadan kusmaya başlamam oldu sonraki gunde aynı şekilde çıkarttım.
Birde geceleri sabaha karşı uyanıp aniden tuvalete gidiyodum midemde bir tuhaflık vardı bu adet tarihimden bir gun önce başladı.
Başka ara ara bulantılarım oldu adet tarihimden birkaç gün önce ama bunu hamile olduğuma yormadım çünkü normalde adet tarihimden bir hafta önce bulantım olurdu.
Bunun dışındada başka bişi olmadı sanırsam kızlar adet tarihim 5 marttı ve ben 6 mart akşamı evde bir gebelik testi yaptım ikinci çizgi silik çıktı çok heyecanlandım hemen eşimle hastaneye gittik kan testi yaptırmaya ve orda 410 çıktı değer hemişerede bana hamilesiniz dedi zaten
İşte böle kızlar inşallahhhh yüce rabbim sizlere isteyen herkese bu güzel duyguyu yaşatı sağlıcakla bebişlerimizi kucaklarımıza almayı nasip eder inşallah.
GÜnaydın kızlarrr
bende cuam akŞamı geldİ kırmızılar ....
Varmı hamİŞ ...
karakız haıyrlı olsun bebeğin canım
sen kaç aydır istiyordun.
BOZOCUM ben reglm canım ama bugün son günüm çalışmalara başlıyacağız inş.
ebrucum valla bende demin seni soruyordum nerelerdesin...
yamansaktan haberim yok canım galiba doktora gidecekti yanlış hatırlmıyorsam
yeni hamile karakız...!!![/QUOT
senn kaçıncı denemendi canım
yok esteryacım yaaa..
geçe ay gittiğimde yumurtalıkların temiz demişti doktor acaba gitsem mi gitmesem mi diye muallakta kaldım
kızlar biliyorsunuz 4 mart adet günüm dü ama adet olmadım hala 5. gün bu gün adetimden 2 gün önce ve adetten 2 gün sonra test yaptım ama çıkmadı içimden bir şeyde çıkmayacak diyor çünkü son zamanlar ailevi yönden çok stresler yaşadım ve strese bağlı olarak gecikmiş olabileceğini düşünüyorum ikidir test almak istiyorum ama hep bir aksilik oluyor alamıyorum yani ecz. test kalmamış oluyor belkide rabbim beklememi işaret ediyor bilemiyorumama bu gün eşim iş çıkışında test alacak ve yapacagım nolur benim için dua edin hamile olayım hala hiç bir belirti yaşamıyorum bu yüzden gebe kalmış olacagımı da düşün müyorum ama bazı arkadaşlarım belirti olmadan da gebe kalmış olabileceğimi söylediler bu sebeple bu akşam yine test yapacagım rabbim hayırlısını versin inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?