Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

canım ben senin yerinde olsam kesinlikle beklemem eczaneden bi test alır yaparım hemen yerleşme kanaması olabilir bence hadi durma git bi test al yap..

ay heveslendirdin şimdi beni.ama çıkmaz diye korkuyorum ümidim kırılır.çünkü bu ay farklı şeyler olunca umutlandım .son günler sabretmek ne kadar da zor.şimdi kahverengi akıntım var ya o yüzden sonuç vermez diye düşündüm.ne yapayım bilmiyorum.

kızlar bu yumurtlama gününü çok dert etmeyin..boyle düşününce ilişkiyede adapte olamıyo insan sırf çocuk için yapıyomuş gibi oluyor..bakın ben her ay takip ederdim.. sonra bıraktım boşverdim canımız ne zaman isterse.. adet bittikten bir sonraki adet başlayana kadar 2 güne veya 3 güne bir ilişkimiz olurdu.. yemin ediyorum o aydan sonra hamil ekaldım ben...

önceden yumurtlama gününe şartlardım kendimi illaki o gün ilişkiye girerdik,demekki vücudumuzu beynimizi şartlandırmışım diye düşünüyorum...

allahım en kısa zamanda tüm isteyenlere sağlıklı gebelik ve sağlıklı bebekler nasip etsin

bende de beyaz akıntı oluyo krem gibi çatladımı şimdi benm yumrtalar ama 1 hafta önce bitti adetimn çatlamış olablrmi

en son 14 şubatta oldum 6 gün var yani şubat 28 çekti ya

canım bence devam et calışmara derim zeten az kalmış günün gecerse 2-3 gün hemen test yap çıkar diye düşünüyorum çünkü doktorlar öğle diyorki adet olmadan 2-3 önce yumurtlayan bayanlar bile varmış doktorun yumurtlama takıbi sonuçu ortaya çıkmış çoğu
o yüzden bende yumurtlama testi aldım evde yapacam bakalım ne zaman yumurtaluyom ay tavuk gibi hissettim.:mymeka:

eczaneden falanmı aldın yumurtlama testini.doktor tavsiyesi olmadan kullanılıyor mu yani.uygulayanlar başarılı oldular mı biliyor musunuz?

yamansakcım eczaneden ne diye istiyorsun yumurtlama testini birde nasıl yapılıyo anlatırmısın.

sen daha test alıp yapmadınmı kız

:1hug: :)) ivet yapmadım cnm henüz.testin nasıl bi şey olduğunu bile bilmiyom.üşendim şimdi.bide kayınvaldeme yakalanırım diye korkuyom.olmadı 1 saat sonra çıkarım.
moralimi bozmak istemiyom.birde testi nasıl yapacam cnm bilig verir misin

ya sencim aklıma taktın şimdi.ben en iyisi hazırlanıp dışarı çıkayım.idrar testi alıp gelem bari.ama bir yere ayrılmayın. nasıl kullanacam bilmiyom :) moralim bozulmaz inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…