Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

iş yerindeyim şaftım kaydı vallaaaaa ya aklıma bişi takıldı benim geçen yıldan düşüğüm var dr neden hsg istemedi benden klomenden sonra mı isteyecek acaba ceylan dr senden ne zaman istedi hsg yi

ben en son şubatın 14 de regl oldum ve c.tesi günü öylesine test yapayım dedim 2. çizgi çıktı daha sonra dün gece ve bu sabah yaptım tek çizgi çıktı acaba test bozuk olabilirmi ki böyle çıktı

1 haftadır zaten öyle bi akıntım oldu şu an yok normal beyaz kremsi şekle döndü.bizimde bu ay 3. denememiz bakalım ne olcak ama çok istiyorum hamile olmayı

AYNISI GECEN AY BANADA OLDU..MALESEF HAMİLE DEĞİLİLMİŞİM...
HEMEN KAN TESTİ YAPTIR BENCE :1hug:

Ceylanım uzun zamandır yoktum buralarda bende de bıŞey yok geÇen ay doktoa gıdemedım. Bu hafta gıdebılırım ınŞ. ıŞlerden baŞka Şeylerden dolayı gıdemedım. ınŞ. Mart uĞurlu gelır bıze. Bende az Önce bı arkadaŞtan aldım ahmet marankının sıtesınde bulmuŞ hamıle kalmayı kolaylaŞtıran otlar. 5 gr aslan penÇesı 5 gr cıvan perÇemı 5 ger Çoban Çantası bunları yarım lıtre suyun ıÇıne at 1-2 dakıka kaynat 20 dk demlensın sabah akŞam ıÇ dıyo. Bu hafta bunları almayı dÜŞÜnÜyorum bakalım hayırlısı

1 haftadır zaten öyle bi akıntım oldu şu an yok normal beyaz kremsi şekle döndü.bizimde bu ay 3. denememiz bakalım ne olcak ama çok istiyorum hamile olmayı

BENDE ÇOK İSTİYORUM HAMİLE KALMAYI ALLAHIN İZNİĞLE BU AY BENİM 2DENEMEM OLAÇAK... DOĞUM KONTROL KULLANDINMI HİÇ BEN 1,5 SENE KULLANDIM...BIRAKALIDA BU AY 5 AYIM OLACAK ...:teselli:

canım benimde şu an beyaz kremsi bi akıntı olarak ara ara devam ediyor.yani hamile kalmış olabilirmiyim demekmi oluyor böyle olduğunda

canım çalışmaya devam et demek oluyor nekadar var adetine....

Bide kızlar bayanlarda yumurtlama olayı her değişiyormuşşşş
bilginizee yanı adet olana kadar gün aşırı diyor doktor bu şekilde ilk 3 ayda hamile kalma şansımız yüksek olurmuş

ayça24 hamileysen düşürür bebeğini zaten zor tutunuyorlar garipler..
yamansakcım hayırlısı..

slm arkadaşlar.ya bugün yine moralim bozuldu.adet günüme 3 gün kaldı.önceki günde bu sorun vardı.3-4 damla kahverengi akıntım vardı.dün ise hiç akıntım gelmedi.bugün ise daha yeni kahverengi akıntım geldi 1 damla devam edermi bilmiyorum.hayatımda ilk defa böle şey oluyor.nedendir acep.koyu kahverengi hemde.ağrım falanda yok.sadece göğüsler şiş ve acıyor neler oluyor bana (((

canım ben senin yerinde olsam kesinlikle beklemem eczaneden bi test alır yaparım hemen yerleşme kanaması olabilir bence hadi durma git bi test al yap..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…