ceylancığım ben bygün beta hcg yaptırdım ama negatif çıktı
12 gün geçti adet olmadım biliyorsunuz bunları ve belirtilerde okadar çok uyuyorduki ne yapcağım çok bunaldım artıksenağlama
kızlar bişey sorcam hani şu uzayan akıntı olduğu zaman mı yumurtlama oluyor
kızlar bişey sorcam hani şu uzayan akıntı olduğu zaman mı yumurtlama oluyor
ben en son şubatın 14 de regl oldum ve c.tesi günü öylesine test yapayım dedim 2. çizgi çıktı daha sonra dün gece ve bu sabah yaptım tek çizgi çıktı acaba test bozuk olabilirmi ki böyle çıktı
1 haftadır zaten öyle bi akıntım oldu şu an yok normal beyaz kremsi şekle döndü.bizimde bu ay 3. denememiz bakalım ne olcak ama çok istiyorum hamile olmayı
EVET CNM AKINTI BEYAZA DÖNDÜĞÜNDE DE YUMURTAN ÇATLAMIŞ OLUYOR DEMİŞTİ DOKTOR BANA ..:1hug:
canım benimde şu an beyaz kremsi bi akıntı olarak ara ara devam ediyor.yani hamile kalmış olabilirmiyim demekmi oluyor böyle olduğunda
slm arkadaşlar.ya bugün yine moralim bozuldu.adet günüme 3 gün kaldı.önceki günde bu sorun vardı.3-4 damla kahverengi akıntım vardı.dün ise hiç akıntım gelmedi.bugün ise daha yeni kahverengi akıntım geldi 1 damla devam edermi bilmiyorum.hayatımda ilk defa böle şey oluyor.nedendir acep.koyu kahverengi hemde.ağrım falanda yok.sadece göğüsler şiş ve acıyor neler oluyor bana(((
en son 14 şubatta oldum 6 gün var yani şubat 28 çekti ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?