Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

bozo başbaşa kaldık heralde canım sen dr a filan gidiyomusun ne kadar zamandan beri istiyosun bebeği

kızlar bnm adetim cumartesi bitti dün itibariyle çalışmalara başladık.. çoğu kişi ada çayı içiyor yumurttlama gününe kadar ..bende içsem mi diye düşünüyorum..bir arkadaşta ada çayı hamilelere adaylara zararlı diyor..şaşırdım anlayacağınız..ne yapsam ki...

bozo başbaşa kaldık heralde canım sen dr a filan gidiyomusun ne kadar zamandan beri istiyosun bebeği

benm daha 2. ayım korunmayı bırakmadan önce bi dr gmiştim iltihabın war demişti fitil wermişti eğer bu ayda hamiş olmazsam dr gdcem iltihap felan tekraraladımı diye
sen ne kadardır istysn

bende 1 hafta içtim bugnden itbaren bıraktım çünkü ada çayı düşük yapabiliyomuş Allah korusun onu demişlerdr

Gülşahhhhhhhhhhhhhcım işlerim vardı şimdi gördüm
başağrısı yaptı bende
Kızlar benim sol omuzum tutuldu

adaçayı içme !!!!!!!!!

slm kızlar nasılsınız uzun zamandır giremiyodum.evde net olmadığı için ama artık var dün geceden beri geçmişi okuyorum.

ceylancımm kafamı zor tutuyorum inan başım dönüyorrrrrr felaket klomen ve gynodelin yan etkisi aşırı

ceylancığım ben bygün beta hcg yaptırdım ama negatif çıktı
12 gün geçti adet olmadım biliyorsunuz bunları ve belirtilerde okadar çok uyuyorduki ne yapcağım çok bunaldım artıksenağlama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…