Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

günün nekadar geçmişti belirtilerin nelerdi

aslında günüme daha 2 gün var yani çarşamba günüydü.ama 9 gün öncesinden göğüslerim şişti.ve ağrımaya başladı dedim hatta eşime ben normalde 4 gün öncesinden bunları hissederdim.sonra adetime 5 gün kala kahverengi akıntım oldu bide bugün kahverengi akıntım olunca şüphelendim açıkcası.ya şimdi ben hamiş miyim yaa:1hug:

normalde ikinci çizgi hiç çıkmazmı sonrada olsa.yarın sabahtan ilk işim doktora gitmek olacak inşallah hamişimdir ve sizlerden de en kısa zamanda hamiş haberleri alırım

evet canım hamilesin şüphe etmene gerek yok eşin eve gelince bence kan testi yaptırmaya gidin ama sonucu banada bildirmeyi unutma bu arada adın ne abla bende büyüksün çünkü

sizlere iyi akşamlar kızlar ben annişime gidiyorum kociş işte görüşürük byyy öptüm hepiniziŞenizsositososito

kara zeytin hayırlı olsun tatlım hemen bir doktora git kan testi yaptır canım

saol canım . heyecanlandım valla.ama kesin kan tahlili sonucuna da bakmak lazım.hala tedirginliğim geçmedi.oda adet günüm 2 gün sonraya ondandır.dün bol bol dua ettim hepimiz için inşallah herkes hayallerine kavuşur cnm benim.bu arada kan testi aynı gün belli olurmu ya da ultrasona girmek mi daha doğru olur.doktor ilk olarak ne yapıyor bilmiyorum da.

evet canım hamilesin şüphe etmene gerek yok eşin eve gelince bence kan testi yaptırmaya gidin ama sonucu banada bildirmeyi unutma bu arada adın ne abla bende büyüksün çünkü

aylin cnm.sen kaç yaşındasın.sayende bügun mutlu oldum ya çok saol cnm.az önce de eşim aradı ama söyleyemedim.ya kan tahlilinden sonra söyleyim diyorum ama onuda umutlandırmayım dedim aslında. gerçi yarın onla birlikte gideriz.bu arada sen ne zamandan beri bekliyorsun ve bende adını öğrenem cnm

yaş 30 cnm. ben de yaşımdan dolayıda korkmaya başlamıştım.ama bugün idrar testini yapınca iyice ümitlendim.inşallah hamişimdirde herkese de yüce allahım nasip eder inşallah

İnşallah canım hamilesindir güzel haberlerini bekliyoruz ..:asigim:

saol bozo85.ama doktor tarafından onaylanmayınca tam olarak hamişim diyemiyorum.tesler bazılarında yanlış da çıkmış ya okuduklarıma göre o yüzden tedirginim hala.hatırladınmı 2 gün önce de kahverengi lekem var demiştim.dün yoktu bugün de o leke gelince ne yapcağımı bilemedim .adet günümde çarşamba yaa.yine de hepimize hayırlı evlat nasip etisn yüce allahım

ceylancim,bende adetimi bekliyorum ayin 7de olmasi lazimdi hala olmadim canim,cumartesi test yaptim oda negativ cikti,allak bullak oldum ((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…