günün nekadar geçmişti belirtilerin nelerdi
kara zeytin hayırlı olsun tatlım hemen bir doktora git kan testi yaptır canım
evet canım hamilesin şüphe etmene gerek yok eşin eve gelince bence kan testi yaptırmaya gidin ama sonucu banada bildirmeyi unutma bu arada adın ne abla bende büyüksün çünkü
saol canım . heyecanlandım valla.ama kesin kan tahlili sonucuna da bakmak lazım.hala tedirginliğim geçmedi.oda adet günüm 2 gün sonraya ondandır.dün bol bol dua ettim hepimiz için inşallah herkes hayallerine kavuşur cnm benim.bu arada kan testi aynı gün belli olurmu ya da ultrasona girmek mi daha doğru olur.doktor ilk olarak ne yapıyor bilmiyorum da.[/
hayırlı olsun ne güzel ya Allahım isteyen herkese nasip et yarabbim eli ayağı düzgün hayırlı evlat
saol cnm.peki kaç tane oluyor.paket şeklin demi yoksa tek tek almak mı gerekiyor.
gittigidiyor.com ovulasyon testı yazın cıkıyo pahalıda degıl.nasıl uygulanacagı hakkındada bılgı verıyo.bende almayı dusunuyorumda
karazeytin kaç yaşındasın
yaş 30 cnm. ben de yaşımdan dolayıda korkmaya başlamıştım.ama bugün idrar testini yapınca iyice ümitlendim.inşallah hamişimdirde herkese de yüce allahım nasip eder inşallah
ceylancim,bende adetimi bekliyorum ayin 7de olmasi lazimdi hala olmadim canim,cumartesi test yaptim oda negativ cikti,allak bullak oldum((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?