Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

esenler canım...
çok güzel bi hastane, benim görümcem iki sene önce orda doğum yaptı
o zamandan beri orayı istiyorum ben...

evt ya ben de yarın sabahtan kan testine gitmeyi düşünüyorum.benim kaç haftalıktır acaba en son 12 şubatta adet olmuştum. 7 gün adetim sürüyor. 2 gün sonrada ilişkiye girmiştik.ve gün aşırı yaptık valla.hayırlısı bakalım yarın burdan görüşürüz yine

tahminen 2.5 3 haftaık felandır eğer hamileysen
son adet olduğun günü baza alıyorlar nedense
kaç gün sonra ilişki yaşadın kaç gün sürdü felan
hiç sormuyo doktor...

evet 2 ay öncesin de başlamıştım
doktorum devam et dedi hala içiyorum...
kötü bi şey var, ben kırmızı et hiç yemiyorum
ama kesinlikle yemem gerekiyormuş ne yapıcam bilmiyorum

23 yaşındayım canım hep ben anlatıyom aama,sene hikayeni kısaca anlatsana
ne zmaandır istiyosunuz bebiş? kaç yaşındasın ?

evt cnm ya yemen gerekiyor.hiç olmadı yemeklerin içinde kıyma olarak falan da kullanabilrisin.her şey bebişin için.onu düşün.bir de benim bildiğim bazı baklagiller de et görevini görürmüş.meselayeşil mercimek gerekirse onlara da ağırlık verirsin.ben sabahları süt içmeye başladım şimdiden.yumurtada yemek gerekiyormuş
pastırmasucuk salamda uzak durun diyorlar bide sen yine de gözün kapalı yemeğe çalış cnmcokacimcoook

evet canım yeşil mercimeği çok sık yiyorum zaten o yüzden değerlerim
çok düşük çıkmadı ama,hiç bişey etin yerini tutmuyomuş,b12 vitamini bile...
çok güzel önceden süt içmeye başlaman bi ara bende iiçiyodum bırakmıştım
şimdi fazlasıyla içmeye başladım :)))
yumurtayı da hergün 2 tane yiyebilirsen daaha iyiymiş...
evet doktor sucuk vs den uzak dur dedi ,zaten yemiyodum :)))
birde katkı maddeli şeyleri asla yeme dedi...
1 taneden fazla da soda içme dedi
içersen kızılayın kini iç dedi on doğalı oymış...

23 yaşındayım canım hep ben anlatıyom aama,sene hikayeni kısaca anlatsana
ne zmaandır istiyosunuz bebiş? kaç yaşındasın ?

ablan sayılırım desene.zaten bu sitede çoğu benden küçük.ben çok geç kaldım herhalde bebiş düşünmekle. ocak ta karar verdik.ama ilk denememizde bilmiyorduk adet haftamda denedik.doktora giitim genel kontrol amaçlı olsun diye.dr önerdi işte yumurtlama dönemleri falan şubatta denedik olmadı aynı şekilde bu ay denedik farklılıklar oldu işte yani aslında tam olarak ikinci denememiz oluyor. eşime dedimdoktor benim için normal dedi diye.sendeki spermler belki yetersizolabilir.keçiboynuzu pekmezi yedirdim ona her sabah şimdi eğer hamişsen belki o sebepten de olabilir cnm.

kesin keçi boynuzu pekmezindendir kaydirigubbakcemile3
bizimkide çok yedi allah biliyo kaydirigubbakcemile3
sende benim gibisin bizde ocaktan beri deniyoruz,2.cide tuttu ççok şükür.. rabbim hiç kimseye aratmasın inşallah...

herkesin kendisine göre düşündüğü bi tarih vardır
erken yada geç önemli değil,önemli olan kendini hazır hissetmek...

evt cnm ya çok istedim.birde kriz vardı bir çok kişi işten çıkartılınca bari ben de çıkartılırsam en azından bu sürede bebişimle ilgilenirim falan dedim.nitekim öle oldu geçen hafta çıkışım oldu.şimdide eğer hamişsen ne mutlu bana.30 yaşındayım bi de 2 çoçuk isityoz allah nasip ederse işlerimizden zamanı ayarlayamamıştıkkaydirigubbakcemile3 nasip işte.2 sene sonra da 2. inşallahkaydirigubbakcemile3

ne güzel yaaa inşallah hamilesindir de
allah her istediğini kalbine göre vermiş olucak ne güzel...
ben şimdilik çıkıyorum canaım eşim gelicek
bu arada bende hamile old.öğrendiğim gün eşim işten çıkarıldı
ona üzüldük buna sevindik nasip kısmet işte...
özelden bana msj at öğrendiğin de ok?
sonra görüşürüz iyi akşamlar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…