özel hastanede yaptırdım 1.5 saat için de aldım sonucu...
en garanti kan testiymiş, ultrason da sadece boş bi alan görürler şimdilik
granti veremezler yani...
idrar testi de 10 dk için de çıkıyomuş sonucu ama
hamileğin erkense çıkmayabiliyomuş..bence garanti olsun kan testi yaptır..
evt ya ben de yarın sabahtan kan testine gitmeyi düşünüyorum.benim kaç haftalıktır acaba en son 12 şubatta adet olmuştum. 7 gün adetim sürüyor. 2 gün sonrada ilişkiye girmiştik.ve gün aşırı yaptık valla.hayırlısı bakalım yarın burdan görüşürüz yine
esenler canım...
çok güzel bi hastane, benim görümcem iki sene önce orda doğum yaptı
o zamandan beri orayı istiyorum ben...[/Q
ay kısmet değil o zmn canım orası.ben anadolu yakasındayım.çünkü kartal da yani o yüzden de kartal umut hastanesini düşünmüştüm.yarın bir oaraya gidip bakacam artık hayırlısı.senin şimdi 4 haftalık dimi
esenler canım...
çok güzel bi hastane, benim görümcem iki sene önce orda doğum yaptı
o zamandan beri orayı istiyorum ben...[/Q
ay kısmet değil o zmn canım orası.ben anadolu yakasındayım.çünkü kartal da yani o yüzden de kartal umut hastanesini düşünmüştüm.yarın bir oaraya gidip bakacam artık hayırlısı.senin şimdi 4 haftalık dimi
anladım cnaım hayırlısı o zaman...
4.5 muş kaydirigubbakcemile3
23 yaşındayım canım hep ben anlatıyom aama,sene hikayeni kısaca anlatsana
ne zmaandır istiyosunuz bebiş? kaç yaşındasın ?
ablan sayılırım desene.zaten bu sitede çoğu benden küçük.ben çok geç kaldım herhalde bebiş düşünmekle. ocak ta karar verdik.ama ilk denememizde bilmiyorduk adet haftamda denedik.doktora giitim genel kontrol amaçlı olsun diye.dr önerdi işte yumurtlama dönemleri falan şubatta denedik olmadı aynı şekilde bu ay denedik farklılıklar oldu işte yani aslında tam olarak ikinci denememiz oluyor. eşime dedimdoktor benim için normal dedi diye.sendeki spermler belki yetersizolabilir.keçiboynuzu pekmezi yedirdim ona her sabah şimdi eğer hamişsen belki o sebepten de olabilir cnm.
kesin keçi boynuzu pekmezindendir kaydirigubbakcemile3
bizimkide çok yedi allah biliyo kaydirigubbakcemile3
sende benim gibisin bizde ocaktan beri deniyoruz,2.cide tuttu ççok şükür.. rabbim hiç kimseye aratmasın inşallah...
herkesin kendisine göre düşündüğü bi tarih vardır
erken yada geç önemli değil,önemli olan kendini hazır hissetmek...
[QUOTE
ewet subat ayı ılk denememızdı bakalım 12 martı beklıyorum sabırsızlıkla:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?