Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

hosbulduk ceylancim :) adetim henüz gelmedi icin bildirmedim,gelince hemen yazarim canim

yaş 30 cnm. ben de yaşımdan dolayıda korkmaya başlamıştım.ama bugün idrar testini yapınca iyice ümitlendim.inşallah hamişimdirde herkese de yüce allahım nasip eder inşallah

inşallah hamilesindir ablacğım..valla çok sevindim yaa..ama böyle adet tarihinden önce de belli olabiliyor..

karazeytin,umarim güzel haberlerle gelirsin, %99 hamile oldunu düsünüyorum :)

inşallah hamilesindir ablacğım..valla çok sevindim yaa..ama böyle adet tarihinden önce de belli olabiliyor..

inşallah canım.yarını sabırsızlıkla bekliyorum.mutlu haberle gelirim inşallah yine buraya.bu ay beklemede olan çok sanırım.bu ay mutlu haberler alırız inşallah.:1hug:

sencim nerelere kayboldun.ismimi sormuştun en son.ne ettin kızzzz kaçtınmı hemen.sırf sen dedin diye gittim eczaneye koşa koşa bide:))

karazeytin insallah canim yarin hep beraber seviniriz ama nedense kendimin hamile olcami düsünmoyrum icimdeki hisler pek yaniltmaz beni,bu aksam test yapinca burda sizlerle hemen paylasacagim canlarim

karazeytin insallah canim yarin hep beraber seviniriz ama nedense kendimin hamile olcami düsünmoyrum icimdeki hisler pek yaniltmaz beni,bu aksam test yapinca burda sizlerle hemen paylasacagim canlarim

ya öle deme ama.normalde bu kdr geçikmelerin olurmuydu.ümidini kırma cnm ya.bende göğüslerde şişlik ve gelen kahverengi akıntım beni ümitlendirdi.inşşalh cnm hayırlısı olur. bu akşam bir test yapda haberini bekliyorum.çıkmazsa da ümidini yitirme daha adet olmadıysan sorun yok.duydum ki testler bazen doğru çıkmıyormuşfisfisfis

canım bana göre hamilesin :)))
gidip bi kan testi yaptır hemen sonucu bize de bildir
bak sende kasım annesi olacan bekliyoruz iyi haberlerini :)))

kan testinde ne zaman sonucu veriyorlar peki.aynı gün veriyorlarmı sonucu.ultrasona girsem aha doğru olmazmı acaba.evt cnm ya kasım annesi .kulağa çok hoş geliyor.hem de benim en sevdiğim ay kasım ayı inşallah bakalım.hepimiz için en hayırlısı olur.:1hug:

bazen gecikme olurdu ama son aylar düzelmisti,neyse bu aksam ögreniriz artik,ben cikiyorum aksama burdaysan görüsürüz cnm,seni simdiden tebrik ediyorum canim :)

özel hastanede yaptırdım 1.5 saat için de aldım sonucu...
en garanti kan testiymiş, ultrason da sadece boş bi alan görürler şimdilik
granti veremezler yani...
idrar testi de 10 dk için de çıkıyomuş sonucu ama
hamileğin erkense çıkmayabiliyomuş..bence garanti olsun kan testi yaptır..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…