ikinci çizgi anında çıktı ve çok bariz silik falan değil iğneden olabilrmi. bu ay hiç belirtim yoktu dye yemin etsem başım ağrımaz. her ay belirtiler okadar çoktuki bu ay tutunabileceğim hiçbir belirti yoktu yaa.
ceylan neden olmıcak kuzum. sanırım kaçırmışım
ikinci çizgi anında çıktı ve çok bariz silik falan değil iğneden olabilrmi. bu ay hiç belirtim yoktu dye yemin etsem başım ağrımaz. her ay belirtiler okadar çoktuki bu ay tutunabileceğim hiçbir belirti yoktu yaa.
ceylan neden olmıcak kuzum. sanırım kaçırmışım
günaydın kıslarrrr kediiiiii canımmmmmm çok sevindimmmm hayırlı ugurlu olsun inşallahhh saglıkla olsun bebişinnn:teytey::teytey:
canım bu yumurta ve hormonlarla ilgili tüm ilaçlat bu testleri yanıltıyor. senın gecikmen oldumukı? başka bir marka test alıp denesen oda cıkarsa kanda baktırırsın. ay hadı ıkıncı hamısımızde sen ol bu gunkaydirigubbakcemile5
günaydın hepinize ben aranıza yeni katıldım malesef bende çocuk isteyip olmayanlardanım hayrılısı deyip bekliyoruz bakalım
günaydın kıslarrrr kediiiiii canımmmmmm çok sevindimmmm hayırlı ugurlu olsun inşallahhh saglıkla olsun bebişinnn:teytey::teytey:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?