Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

bozocum ben oğlumu emzirdiğim için doğum kontrol hapı kullanamadım prezervatiflede olmadı sonuç hamileyim osun bakalım allah büyük canım yaaaa...

Kedııııııııı hamılesın kıssssssssssss hayırlı olsun canım yaa kan testıne gıt hemennnnnnnnn tebrık ederımmmm

İğneden olamaz kuzum çatlatma topiciği açtım kimsede çift çıkmıyor hamileler hariç bir daha test yap :jeyyar:

canım bu yumurta ve hormonlarla ilgili tüm ilaçlat bu testleri yanıltıyor. senın gecikmen oldumukı? başka bir marka test alıp denesen oda cıkarsa kanda baktırırsın. ay hadı ıkıncı hamısımızde sen ol bu gunkaydirigubbakcemile5

günaydın kıslarrrr kediiiiii canımmmmmm çok sevindimmmm hayırlı ugurlu olsun inşallahhh saglıkla olsun bebişinnn:teytey::teytey:

ayyyyyyyy ne güzel ya şuanda sanki kendim hamileymişim gibi mutlu oldum

Allah bizede nasip etsin

teşekkür ederim daryacım bozo ceylan çok sağolsun kızlar. ben diyorum ya hiç belirtim yoktu diye yemin etsem başım ağrımaz. hiç ağrım sancım olmadı taki düne kadar. ama tek değişik gelen vajinadaki kayganlık ve genişleme hissiydi. akıntım da çok olmadı. ama az az hep gelmeye devam etti. hani çok afedersiniz ilişkiden sonra vajinada bir açılma olur elle hissedersiniz. sanki büyümüş gibi. şişkinlik. vücudum resmen su topladı. yüzüklerim dar geliyor.göğüslerimdede ara ara yanma 1 hafta kalada ağrı başladı ama geçen aylara göre daha az. sızlma oluyordu bazen. ay bişey daha vardı hatırrlayamıyorum

günaydın hepinize ben aranıza yeni katıldım malesef bende çocuk isteyip olmayanlardanım hayrılısı deyip bekliyoruz bakalım

selam kızlarrr hamilee arkadaşlar hayırlı olsun rabbim kucağınıza almayı nasip etsin inş.
bizlerede dua edin olurmu cennet kokulularımız geldin diye

bende çok emin olamıyorum canım benim. işyerindeyim test alıp yapmam çok zor. direk kan testi yaptırıcam ama bahane bulup çıkmam lazım. elim ayağım titriyor. inşallah vardır inşallah meleğim benimledir. canımmmmmm

Çok gÜsel yaaa maŞallahhh topıcıkımıze

bırsu canım allah kolaylık verır ıkı bebıŞınede bakarsın kısmetı varmıŞ gelmıŞ demekkı :))

günaydın kıslarrrr kediiiiii canımmmmmm çok sevindimmmm hayırlı ugurlu olsun inşallahhh saglıkla olsun bebişinnn:teytey::teytey:

yeganem sağol canımmmmm. inşallah doğrudur. inşallah vardır. dün akşamdan beri midemde bir bulantı var hafifi hafif. ay bilmiyorum patronda gelmedii çok heyecanlıyım yaa

kızlar allahım isteyen herkese nasip etsin darısı sizin başınıza güzel haberlerinizi bekliyorum.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…