Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

hurrem birşey diyemiyorum canım ya. Bunlar hem adet hem de hamilelik belirtileri. hayırlısı olsun canım

sağol canım yaa inşallah güzel haberler veririm size. allah isteyen herkese anneliği yaşatsın. herkese iyi geceler. dua edin nolur.. :çok üzgünüm:

slm kızlar,,
ben pko hastasıyım, önce glukofeni 3 buçuk ay kullandım. sonra doktorum ilacı değiştirdi daha ağırı olan avandemet verdi 1 ay oldu kullanıyorum , adetimin 3.günü klomene başladım. bu arada avandemete hamile kalana kadar devam edicem. yumurtalığım 18 m olmuş. doktorum ilişki geceleri verdi. iğneye gerek duymadı. ama adetimin 18. günü duphastona başlıycağımı söyledi, 18.günü başladım 10 gün içtim. ve şu anda 4 gündür bekliyorum hala adet olmadım. kasıklarımda ara ara ağrı oluyor. göğüslerimde de bir hassaslık var. duphastonun gecikme yaptığını biliyorum ama klomenle birlikte yapar mı ???
hamilemiyim ???
test yapmak istemiyorum şu anda heyecanlanıyorum.
aynı şeyleri yaşayan varsa ve hamileliğe ulaşmışsa lütfen acil cevap versin...
kafayı sıyırmak üzereyim.... :CüvCüv::1no2: ......ayzunun komşusuyum....

canım sana şunu soyliyim geçen ay klomen bende 3 gun gecikme yaptı bu ayda hala regl olmadım ama sanırım bu yıne gecikme oldu en geç yarın olurum diye düşünüyorum senınkı ınsallah hamılelıktendir ama zaten regl gununden 4 gün geçmiş bu gun testte cıkar varsa canım.

günaydın canlarım benim bugün adetim başladı mağalesef :)))) bu ayda 9 gün gecikmeyle geliyo kırmızılar

deryacım senın bu ay çektiklerin kolay değil. sıkıntı stres epey zorladı bunyenı demekkı bu kadar geciktin. üzülme canım bidahakı aya kafana bişey takma(demesi kolay tabı)
ahhhh takmasak gelecek bebiklerimiz ama.....:1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…