Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

günaydın fıstıklar nasılsınız bakalım uzun zamandır yazmıyordum ama sizinle olmadığım bir gn olmadı inanın. hep dışardan okudum. deryacım senide takip ettim bitanem yaa. çok stresler yaşamışsın. çok geçmiş olsun diyimki birdaha yaşanmasın. önünüz hep aydınlık olsun inşallah. Rabbim bide oğluşuna bir kardeş versin bak nasıl unutuluyo herşey. kırmızılar gelmiş ama üzülme bu kadar strese normal. Artık hiç üzülme ve güçlü ol. kapı gibi oğluşun var Allahım nazarlardan saklasın.
ğatrıca,ceylan bozo birsu sizler nasılsınız. ceylanım yumoşlar büyümüş maşallah. hayırlısıyla içi dolcak inşallllaaaahhh.
birsu tebrikler canım Allah kucağına almayı nasip etsin

caylaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaannnnnnnnnnnnnnnnnnn bu sorum sana beni hemen duy ne olursun ordasın dimi. sen çatlatma iğnesi vurunmuştun dimi

patriciacım benim 10 gün geçmişti 3 gün önce akıntımın çok koyu bi şekilde geldini farkettim bide sol tarafta sağ tarafa göre dolgunluk vardı dün test yaptım çift çizgi çıktı.....

birsu şanslıymışsın ikinci bebek daha kolaymış yumurta bir kere döllenmesi kolaylaştırıyormuş

kızlar günaydın dün test yaptım pozitif çıktı hamileyim.....

canım benim allah sağlıcakla kucağına almak kısmet etsin ne güzel bi haber verdin sabah sabah tebrik ederim

evet canım yaa neyse artık boşveriyorum olucağı varsa olur olmazsada her işin hayırlısı diyelim hiç üzülmedim adet olduğuma hatta sevindim bile olamayınca insan daha kötü oluyo

Evet çatlatma iğnesi vuruldum hatta bu ayda vuruldum içi dolamayacak bu ay öteki ay inş.stres ayımı yedi malesef hayırlısı yinede ..ne soruyorsun iğneyle ilgili :asigim:

valla bozocum aldırmaya kıyamam sonuçta kalbi atıyo oda benim bi parçam allahım yardım eder inşalllah.

kızlar biliyomusunuz benim günüm aslında dündü ama listede 12 si yazıyo yanlış hesaplamışım. ondan sonrada beklerim o güne kadar dedim değiştirmedim. bu sabah test yaptım vE POZıTıF çıktı. çok heyecanlıyım. ama korkuyorum sonuç yanlıştır diye. çatlatma iğnesi pozitif çıkarabiliyomuş ya olabilirmi?? ceylan sende test yapmışmıydın. ben hamilemiyim şimdi inanamıyorum inandırmakta istemiyorum kendimi ne olur yardım

GÜnaydın kıslarrr

patrıcıa senın adet zamanın gelmedımı kıs

deryacım ınankı adet olmana bende sevındım hayırlısı kuŞum

hayırlısı olsun ceylan yaaa allah hayırlıysa versin şans değilde kısmet işi biraz allahım isteyen düşleyen herkese nasip eder inşalllah...

patriciacım benim 10 gün geçmişti 3 gün önce akıntımın çok koyu bi şekilde geldini farkettim bide sol tarafta sağ tarafa göre dolgunluk vardı dün test yaptım çift çizgi çıktı.....

kız yokmuydu baska belirti gerci 10 gun gecikmiş daha ne olsun :)))))))))) ah canım hadi çok sevindim.:asigim:

canımsın sağol bitanem yaa napalm kısmette varsa gelir bigün yoksada artık takmıyorum hayırlısı neyse o olsun

ikinci çizgi anında çıktı ve çok bariz silik falan değil iğneden olabilrmi. bu ay hiç belirtim yoktu dye yemin etsem başım ağrımaz. her ay belirtiler okadar çoktuki bu ay tutunabileceğim hiçbir belirti yoktu yaa.
ceylan neden olmıcak kuzum. sanırım kaçırmışım

valla bozocum aldırmaya kıyamam sonuçta kalbi atıyo oda benim bi parçam allahım yardım eder inşalllah.
Canım sakın aldırma biz anne olabilmek için can atıyoruz bir ömür pişmanlık yaşarsın ..

Tebrikler hayatım kan değeri 10 üzeri olması gerek hayır idrar testini etkilemez çünkü idrar testlerini 100 değere ulaşınca çıkıyor çok heyecanlandım ben 2 aydır vuruluyorumda çıkmıyor günlerce saklıyorum..:1hug::hooray:

aaaa ikinci hamile hihoyyyt ne güzel yaa sabah sabah haberler :))) tebrik ederim canım allah sağlıcakla kucağına almayı nasib etsin çatlatma iğnesini çok silik çizgi çıkarıyo diye duymuştum ben çizgin koyuysa hamilesin canım

kedi79 emin olmak istiyorsan bir test daha yap peşinden kana git ben seni tahtta çıkartıyorum..belirtilerin nelerdi aylarca uğraşıyorsun süper ya.a..........

canım teşekkür ederim ay inşallah ceylanım ağlıyorum şuan çok ama çok heyecanlıyım bir bahane bulup çıkıp kan testi yaptırmam lazım. eşime bile söylemedim. kalbim nasıl çarpıyor anlatamam yanımda olmanız okadar güzelki. Allahım hepinizden razı olsun. ama ben kan testi sonucunu alana kadar inanmıyım dimi yinede

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…