evet bozocum 10 aylık bir oğlum var korkuyorum ikisine birden nasıl bakıcam....
kızlar günaydın dün test yaptım pozitif çıktı hamileyim.....
deryacım senın bu ay çektiklerin kolay değil. sıkıntı stres epey zorladı bunyenı demekkı bu kadar geciktin. üzülme canım bidahakı aya kafana bişey takma(demesi kolay tabı)
ahhhh takmasak gelecek bebiklerimiz ama.....:1hug:
birsu şanslıymışsın ikinci bebek daha kolaymış yumurta bir kere döllenmesi kolaylaştırıyormuş
günaydın fıstıklar nasılsınız bakalım uzun zamandır yazmıyordum ama sizinle olmadığım bir gn olmadı inanın. hep dışardan okudum. deryacım senide takip ettim bitanem yaa. çok stresler yaşamışsın. çok geçmiş olsun diyimki birdaha yaşanmasın. önünüz hep aydınlık olsun inşallah. Rabbim bide oğluşuna bir kardeş versin bak nasıl unutuluyo herşey. kırmızılar gelmiş ama üzülme bu kadar strese normal. Artık hiç üzülme ve güçlü ol. kapı gibi oğluşun var Allahım nazarlardan saklasın.
ğatrıca,ceylan bozo birsu sizler nasılsınız. ceylanım yumoşlar büyümüş maşallah. hayırlısıyla içi dolcak inşallllaaaahhh.
birsu tebrikler canım Allah kucağına almayı nasip etsin
caylaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaannnnnnnnnnnnnnnnnnn bu sorum sana beni hemen duy ne olursun ordasın dimi. sen çatlatma iğnesi vurunmuştun dimi
patriciacım benim 10 gün geçmişti 3 gün önce akıntımın çok koyu bi şekilde geldini farkettim bide sol tarafta sağ tarafa göre dolgunluk vardı dün test yaptım çift çizgi çıktı.....
günaydın fıstıklar nasılsınız bakalım uzun zamandır yazmıyordum ama sizinle olmadığım bir gn olmadı inanın. hep dışardan okudum. deryacım senide takip ettim bitanem yaa. çok stresler yaşamışsın. çok geçmiş olsun diyimki birdaha yaşanmasın. önünüz hep aydınlık olsun inşallah. Rabbim bide oğluşuna bir kardeş versin bak nasıl unutuluyo herşey. kırmızılar gelmiş ama üzülme bu kadar strese normal. Artık hiç üzülme ve güçlü ol. kapı gibi oğluşun var Allahım nazarlardan saklasın.
ğatrıca,ceylan bozo birsu sizler nasılsınız. ceylanım yumoşlar büyümüş maşallah. hayırlısıyla içi dolcak inşallllaaaahhh.
birsu tebrikler canım Allah kucağına almayı nasip etsin
caylaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaannnnnnnnnnnnnnnnnnn bu sorum sana beni hemen duy ne olursun ordasın dimi. sen çatlatma iğnesi vurunmuştun dimi
valla bozocum aldırmaya kıyamam sonuçta kalbi atıyo oda benim bi parçam allahım yardım eder inşalllah.
Canım sakın aldırma biz anne olabilmek için can atıyoruz bir ömür pişmanlık yaşarsın ..valla bozocum aldırmaya kıyamam sonuçta kalbi atıyo oda benim bi parçam allahım yardım eder inşalllah.
kızlar biliyomusunuz benim günüm aslında dündü ama listede 12 si yazıyo yanlış hesaplamışım. ondan sonrada beklerim o güne kadar dedim değiştirmedim. bu sabah test yaptım vE POZİTİF çıktı. çok heyecanlıyım. ama korkuyorum sonuç yanlıştır diye. çatlatma iğnesi pozitif çıkarabiliyomuş ya olabilirmi?? ceylan sende test yapmışmıydın. ben hamilemiyim şimdi inanamıyorum inandırmakta istemiyorum kendimi ne olur yardım
kızlar biliyomusunuz benim günüm aslında dündü ama listede 12 si yazıyo yanlış hesaplamışım. ondan sonrada beklerim o güne kadar dedim değiştirmedim. bu sabah test yaptım vE POZİTİF çıktı. çok heyecanlıyım. ama korkuyorum sonuç yanlıştır diye. çatlatma iğnesi pozitif çıkarabiliyomuş ya olabilirmi?? ceylan sende test yapmışmıydın. ben hamilemiyim şimdi inanamıyorum inandırmakta istemiyorum kendimi ne olur yardım
Canım sakın aldırma biz anne olabilmek için can atıyoruz bir ömür pişmanlık yaşarsın ..
Tebrikler hayatım kan değeri 10 üzeri olması gerek hayır idrar testini etkilemez çünkü idrar testlerini 100 değere ulaşınca çıkıyor çok heyecanlandım ben 2 aydır vuruluyorumda çıkmıyor günlerce saklıyorum..:1hug::hooray:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?