diyecek bişey bulamadım bende
kizlar suan ne yapiyosuniuzz herkezz cevap verebilirmii lutfennsositosositocanim sikiliyo n yapcagimi bilmiyorummmmirmirmirmir
kızlar ben geldim. kanımı verdim. 1 saat sonra alıcam.
ebrubuuuu canımmmmm daha emin değilim bitanem. testte bariz çıktı 2. çizgi kasıklarımdada sancılar başladı. bilmiyorum yaa çok heyecanlaıyım. 1 saat var kızlar nasıl beklicem bilmiyorum.
feçen gün bir arkadaş bacak resmi koyup ağrıyan yerlerini söylemişti. şimdi evet diyorum benimda tam oraları çok ağrıdı 3 gün kadar regl gününe 1 hafta falan vardı. hatta bugünde başladı. bide bacakalrım çok kesiliyor. 1 kat merdiven çıkayım pilim bitiyor arkadaşlar
kızlar ben geldim
sonucum 85,18 HAMİLEYİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMdelikafaduldenhihoyyyt:dance::dance::dance:
inanamıyorum inanamıyorum hala içimde şüphe var. çok ama çok heyecanlıyım napıcam ben şimdi. gelirken biberon aldım 1 tane akşama yemek yerken masaya koyucam :hooray: Rabbim tez zamanda hayırlısıyla sizlerede nasip etsin benim canım arkadaşlarım
[/IMG]
[/IMG][/QU
selam canım benide 5 Nisan a yazabilirmisin rica etsem
ayyyyyyyyy tekrar hayırlı olsun
sanki ben hamileymişim gibi sewndim belki yapmacık gelebilir ama cidden öyle çok sewndm
ne kadardır istyodun
canimmm insallah hamissindir...innnnsallaaahhhh...ve saglikli bir hamislikten sonra kucagina saglicakla bebisini alirsin.
biliyor musun benim tarihim 7 siydi..benim de bacaklarimin orasi cok agridi adet gunumde….ve bu ay hep karincalanmalar gidiklanmalar vardi kasiklarimda…ilk defa….ama dun ne yazik ki regl oldum…muthis bir bel ve kasik agrisiyla birlikte….bugun son olarak sana ozel mesaj atacaktim, cok merak ediyordum seni cunku….ama guzel haber beni costurdu..kendiminmis gibi sevindim….cok dikkat et kendine ve stress yapma tatlim….hersey gonlunce olur insallah….
Dualarim hep seninle ve kizlarla…hakkimizda hayirlisi
kedicik ben sana demistim deme itanemm allahh anali babali saglikli yasam surdursunn hepinize caniimm benimm yaa:lepi:yapmacık gelirmi bitanem ya her hamile arkadaşımızda aynı duyguları hissediyoruz. Allah razı olsun Rabbim tez zamanda seninde yavrunu versin inşallah. bu ay 7. ayımdı ve en umutsuz olduğum ayımdı:CüvCüv:
kızlar ben geldim
sonucum 85,18 HAMİLEYİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMdelikafaduldenhihoyyyt:dance::dance::dance:
kizlar suan ne yapiyosuniuzz herkezz cevap verebilirmii lutfennsositosositocanim sikiliyo n yapcagimi bilmiyorummmmirmirmirmir
yaa simdi yakinya reglimm bana bir bunalimm geldii baktimm sizde yoksunuz burdaa:çok üzgünüm:sinir oldumm istecanım benim çarşıda halletmem gereken bir kaç işim var gel beraber gidelim sıkma canını :)))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?