Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

kizlar suan ne yapiyosuniuzz herkezz cevap verebilirmii lutfennsositosositocanim sikiliyo n yapcagimi bilmiyorummmmirmirmirmir

canimmm insallah hamissindir...innnnsallaaahhhh...ve saglikli bir hamislikten sonra kucagina saglicakla bebisini alirsin.

biliyor musun benim tarihim 7 siydi..benim de bacaklarimin orasi cok agridi adet gunumde….ve bu ay hep karincalanmalar gidiklanmalar vardi kasiklarimda…ilk defa….ama dun ne yazik ki regl oldum…muthis bir bel ve kasik agrisiyla birlikte….bugun son olarak sana ozel mesaj atacaktim, cok merak ediyordum seni cunku….ama guzel haber beni costurdu..kendiminmis gibi sevindim….cok dikkat et kendine ve stress yapma tatlim….hersey gonlunce olur insallah….

Dualarim hep seninle ve kizlarla…hakkimizda hayirlisi

kızlar ben geldim
sonucum 85,18 HAMıLEYıııııııııııııııııııııııııMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMdelikafaduldenhihoyyyt:dance::dance::dance:

inanamıyorum inanamıyorum hala içimde şüphe var. çok ama çok heyecanlıyım napıcam ben şimdi. gelirken biberon aldım 1 tane akşama yemek yerken masaya koyucam :hooray: Rabbim tez zamanda hayırlısıyla sizlerede nasip etsin benim canım arkadaşlarım

kızlar ben geldim
sonucum 85,18 HAMİLEYİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMdelikafaduldenhihoyyyt:dance::dance::dance:

ayyyyyyyyy tekrar hayırlı olsun

sanki ben hamileymişim gibi sewndim belki yapmacık gelebilir ama cidden öyle çok sewndm

ne kadardır istyodun

ayyy ne güzel Allahım bizede nasip eder inşllh

ayyyyyyyyy tekrar hayırlı olsun

sanki ben hamileymişim gibi sewndim belki yapmacık gelebilir ama cidden öyle çok sewndm

ne kadardır istyodun

yapmacık gelirmi bitanem ya her hamile arkadaşımızda aynı duyguları hissediyoruz. Allah razı olsun Rabbim tez zamanda seninde yavrunu versin inşallah. bu ay 7. ayımdı ve en umutsuz olduğum ayımdı:CüvCüv:

eburubu sağol canım benim. en umutsuz olduğumuz zaman geliyor bu veletler. sabır hepimiz tek tek hamiş olacağız inanıyorum dualarım sizlerlea.s.

yapmacık gelirmi bitanem ya her hamile arkadaşımızda aynı duyguları hissediyoruz. Allah razı olsun Rabbim tez zamanda seninde yavrunu versin inşallah. bu ay 7. ayımdı ve en umutsuz olduğum ayımdı:CüvCüv:
kedicik ben sana demistim deme itanemm allahh anali babali saglikli yasam surdursunn hepinize caniimm benimm yaa:lepi:

Hayırlı olsun kedıcımmmmmmmmmmmm Çok dıkkatlı ol canım agır felan kaldırma bı kaÇ gÜn sorna doktora gıt dÜŞÜk olmasın dıe ılacıı felan al ıÇın rahatlasın 1 hafta sonra kesenı gÖrÜrsÜn ınŞallah:)

ravzanur sağol canım benim. özel bişey yapmışmıydıma gelince klomen kullanmadım ama çatlatma iğnesi vurundum canım. bide eşime karışım hazırlamıştım ama işe yaradımı bilmiyorum. sabahları yumurtlama zamanımda süt muz bir avuç fındıkla blendırdan geçirrdim bide bal onu içti canım

canım benim çarşıda halletmem gereken bir kaç işim var gel beraber gidelim sıkma canını :)))))
yaa simdi yakinya reglimm bana bir bunalimm geldii baktimm sizde yoksunuz burdaa:çok üzgünüm:sinir oldumm iste
ceylanimm yaa bekliyemiyom artikk bu belirsizliklerr oldurecek .simdi agbimlerle konustumm
onlarinda simdi ikizz ebek bekliyolar yengemde catlama ignesi ile hamis oldu.
dr, dan geldiler simdi kilo larini soyledi kimi eliye asini kasiyomus popolarini bile gormislerr.herseyini kalp kapakciklarini herseyini gormuslerr bir heyecanlandimkii sormayin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…