Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

slm kızlar ben geldim
kedicim hayırlı olsun canım benim
kızlar varmı haberler ne zamandır giremiyorum annemdeyim o yüzden

yamansak sağol canım benim. Rabbşim tez zamanda sizlerede versin inşallah. ceylancım ben yumurtlama boyunca büyük bir bardak içirdim. içine mutlaka balda koy ama ben koydum canım. şimdi dr. la konuştum. idrarda çıkmasına çok şaşırdı idrarda bu kadar erken çıkmaz ama ilgin. dedi. kan testine göre gebelik var ama iç gebelikmi dış gebelikmi onu bilemeyiz. c.tesi tekrarla testi. salı günüde bana gelirsin dedi. herkesede söyleme daha belli olmaz sağlıklı gebelikse devam eder. değilse zaten kanaman olur dedi. canımsıkıldı sanki şimdi bu salı günü nasıl gelirki arkadaşlar yaa

biberon aldım evdede bir tane mama tabağı var ebrubunun dediği gibi hayalim oydu onu yapıcam. rezerve yazıcam masaya önce onu koyarım sonrada bieronla mama tabağını koyarım diyorum. anlar artık zaten bekliyo garibim

canım merak etme dr ların hepsi aynı seyi söylüyo tedbir olsun diye banada öyle demişti ilk kan testinde sakın kafana takma hamilesin işte değerin 2 katına çıkacak 2 gün sonra tekrarla kan testini olurmu salıyı bekleme

senin ebis n yapiyo annesini uzuyomuu hicc i anlatsana merak ediyomma.s.

gelir canım gelir kalbını temiz tut kaydirigubbakcemile5:CüvCüv:

Süper yaaa :teytey::teytey::teytey:Tekrar Tebrikler :hoorayeşinden geleceğim hırs yaptım hihoyyyt:jeyyar:

geliceksin ceylanım bak gör bu ay gelicek meleğin hepinizin inşallah.

baharcan korkuyorum elimde değil sanırım hepiniz bu duyguları yaşamıştınız dimi. hayırlısı sağlıkla büyüsün inşallah

senin ebis n yapiyo annesini uzuyomuu hicc i anlatsana merak ediyomma.s.

canım benimmm geçtiğimiz 2 hafta aşırı mide bulantım oldu ama bu sayede sigaradan tiksindim bıraktım iyi oldu
şimdilik iyiyiz çok şükür ama 3 kilo almışım dr kızdıkafamçokkarıştı
artık 9 haftamız bitti çok şükür mide sorunları dışında baska sıkıntımız yok okuldayız simdi bebeğimle dersten sıkıldık internet cafeye geldik bide sizi özledik yemek yapamadığımdan dolayı annemde kalıyoruz cuma günüde görümcem doğum yapıcak memlekete gitcez uçakla dr bi sakıncası yok dedi 10 gün daha giremicem yani çok özlüyorum sizi yaaa
bende haberler bu kadar sizde ne var ne yok anlatın bakalım:CüvCüv:

kedicim sonucunu almışsın tekrar tebrik ederim canım benim hiç korkma bal gibi hamilesin bişeycik olmaz ama sen yinede kendini koru olurmu bitanem

canım çok iyi anlıyorum seni bende yasadım çünkü ama dr lar hep tedbirli davranıyo işte benim ilk değerim 57 çıkmıştı dr çok düşük dedi düşük yada dış gebelik olabilir demişti ama çok şükür çok sağlıklı bebeğim şimdi senin bebişinde öyle olucak merak etme içini ferah tut sen

canimm bizde bekliyoz iste ugun veya yarin olmam lazimm . vucudumda degisklik var kilomu aldimm siskinlikmi kendimi taniyamiyomm. bir garibimm yanii gogusumm acimiyoo sizlamaiyoo sivilcemm cikardi oda coikmadi ama akalimmm:1hug:

sağol deryacım sağol bitanem darısı başına inşallah. baharcan nasıl kurtuldun o illetten bende sigara içiyorum sonucu aldığımdan beri elim gidiyor geri çekiyorum ama canım çok istiyor yaaa

baharcan16 senin için hamile listesine kocaman resim koydum sigarayı bıraktığına göre konuşabiliriz

nerdesin sen ya meraktan öldük kızım nerdeydin çabuk anlat bir ay yoktun tamklava:

çok uzun anlatması canım yaaa geçmişte yazmıştım ama kısaca geçeyim bazı ailevi sebepler dolayısıyla tedavimi bıraktım adetim 9 gün gecikti ve 9 günün sonunda bugün geldi bu gidişle ben göremiycem hamileliği ama herşey kısmet napalım hakkımızda hayırlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…